Oranje Adidas Glitch 18 Sol voetbalschoenen

Adidas heeft vandaag weer een nieuw voetbalschoenen pack gelanceerd. Het zogeheten Adidas Glitch 18 sol voetbalschoenen pack. De adidas Glitch voetbalschoenen zijn uniek in zijn soort. Helaas voor ons zijn de schoenen alleen beschikbaar in Engeland. De schoenen kunnen in elkaar gelikt worden met een uniek systeem. De schoen zijn enorm speciaal en worden helaas, dan ook niet gedragen door de topspelers op de Europese velden. Toch gaan wij een blog schrijven over deze speciale schoen. Het lezen is zeker de moeite waard. Voor de details van de adidas Glitch voetbalschoen, lees hieronder verder!

Zoek jij een speciale voetbalschoen waarmee je de blitz kan maken op het voetbalveld. Scoor de Glitch dan exclusief in deze officiële shop!

Design adidas Glitch 18 Sol voetbalschoenen

Deze unieke voetbalschoen heeft in het nieuwe pack van adidas een oranje basiskleur. De instap van de schoen is echter zwart. Verder is de schoen ook nog gekleurd met enkele zwarte details. Onder anderen de 3 bekende adidas strepen op de zijkant van de schoen zijn zwart. De zool is versierd met zwarte lijnen rond de noppen en de schoen is ook versierd met een speciale lip aan de achterkant van de schoen. Deze is oranje. Bij de adidas Glitch zit natuurlijk ook een verwisselbaar bovenstuk. Dit bovenstuk is zwart met verschillende zilveren details. Deze kleurencombinatie ziet er volgens ons al mooi uit en wordt afgemaakt met de oranje adidas strepen op de zijkanten van de schoen. De adidas Glitch is een unieke voetbalschoen dit geld niet alleen voor het design maar ook voor de vele technieken die gebruikt zijn bij het ontwerp van de schoen. Nieuwsgierig naar deze technieken? Lees snel verder!

Technologieën van de adidas Glitch voetbalschoen

Misschien is niet iedereen bekende met de unieke eigenschappen van deze bijzondere voetbalschoen. De adidas Glitch voetbalschoenen zijn DE voetbalschoen die je zelf in elkaar kan zetten en helemaal naar eigen idee kan customizen. Dit wordt gedaan door een verwisselbare bovenlaag. De technologieën van de adidas Glitch zijn hetzelfde als van andere schoenen al uitgebracht door het Duitse merk. Dit alles om het comfort van de adidas Glitch voetbalschoen zo optimaal mogelijk te maken.

De verwisselbare bovenlaag is natuurlijk de bijzonderste technologie van deze voetbalschoen. De schoen bestaat uit een Techfit Cage en deze bovenlaag. De verwisselbare bovenlaag wordt aangebracht op deze cage. De cage vormt de basis van de gehele voetbalschoen. De enkelkraag van de schoen komt veel overéén met die van de Adidas X16+ voetbalschoenen. Daarom heeft hij de naam Techfit Cage gekregen. Je bent dus de voordelen van Techfit, maar ook de voordelen van het Purecut Sock Systeem, Waarbij de veters perfect verborgen worden. Door deze technologie is het schietoppervlak helemaal vlak en kun je de bal beter plaatsen. Ook zorgt het voor een erg goede fit en een ongelofelijk comfort. Doordat de veters verborgen worden bij het Purecut Sock Systeem is je voet nog dichter bij de bal. Dit zorgt voor een optimaal balcontrole tijdens de wedstrijd. Ook is er gedacht aan de ondersteuning van je voet. Dit komt namelijk door de extra verhoogde sok. Voetballen in de regen of in de zon maakt een groot verschil voor je balcontrole. Niet met de adidas Glitch voetbalschoen deze is namelijk uitgerust met het Non Stop Grip (NSG) Systeem. Deze technologie zorgt ervoor dat je balcontrole te allen tijde optimaal is.

Niet alleen aan de bovenkant van de adidas Glitch voetbalschoen zijn technologieën verwerkt ook in de zool zijn deze aanwezig. De schoen is namelijk uitgerust met de Sprintframe zool. Deze zool is extra licht. Hierdoor kun je je direct los maken van je tegenstander en veel hogere snelheden halen in een sprintduel. De ronde noppen waarmee de schoen is uitgerust zorgen ervoor dat je je makkelijker kunt losmaken van je directe tegenstander. Wanneer je meer wilt weten over deze unieke voetbalschoen van adidas check dan ook andere adidas Glitch voetbalschoenen.

Adidas Glitch 18 Sol voetbalschoenen kopen.

Deze voetbalschoenen zijn alleen te koop via een speciale Glitch APP van adidas. Wanneer jij deze schoen wilt hebben moet je eerst exclusieve codes moeten achterhalen. Ben jij de geluksvogel met één van deze codes? Download dan de Glitch App en bestel deze unieke voetbalschoenen. Het volledige package van de adidas Glitch kicksen zal rond de € 280 euro liggen. De verwisselbare bovenlagen zijn los te koop tegen een prijs van € 100,- Neem ook een kijkje in de officiële adidas shop voor speciale voetbalschoenen. Directe levering gegarandeerd!