28 september 2015

Oranje Adidas ACE 15+ Primeknit voetbalschoenen

Adidas heeft vandaag ook de nieuwe Adidas ACE + Primeknit voetbalschoenen gelanceerd. Op deze nieuwste Adidas voetbalschoenen gaan sterren als Özil (Arsenal en Duitsland), James (Real Madrid en Colombia) en Schneiderlin (Manchester United en Frankrijk) vanaf deze week spelen. Het is voor het eerst dat Adidas de ACE voetbalschoenen in een primeknit versie lanceert. Het primeknit materiaal, waarvan de bovenkant van de schoenen gemaakt zijn moet voor een nog betere fit en nog meer comfort zorgen. De voetbalschoenen zijn aan de voorkant oranje met kleine openingetjes. De tong van de schoenen is zwart, evenals de hielkap van de nieuwste oranje Adidas Ace 15+ voetbalschoenen. Verder bevatten de zijkanten van de schoenen drie diagonale Adidas strepen en op de achterkant van de hiel staat het Adidas Performance logo in het zwart. De Adidas Ace voetbalschoenen zijn perfect voor spelers die een wedstrijd kunnen en willen controleren en zijn daarom uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. Deze bespreken we hieronder nog even kort!

Kenmerken oranje Adidas ACE 15+ Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas ACE Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een lycra primeknit materiaal. Een kenmerk van dit primeknit materiaal is dat het materiaal mee beweegt met de bewegingen van de voeten. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voeten, waardoor dit materiaal aanvoelt alsof je een sok draagt. Verder is de bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Bovendien zorgt het Non Stop Grip (NSG) systeem voor een perfect lockdown effect. Dit betekent dat je voeten vast inje schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid versliest. Verder is het schietoppervlak van de Adidas ACE voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Ook de achterkant van de nieuwste Adidas ACE Primeknit voetbalschoenen bevat een speciale hielkap, waarin de CTRL/FIT technologie van Adidas is verwerkt. De hielkap vormt zich ook naar de hiel van je voeten. Ook dit zorgt voor een optimale lockdown en bescherming van de hiel. Een ander kenmerk van deze schoenen is de compressie tong, welke ook bestaat uit lycra en extra vulling bevat. Ook dit voegt toe aan het lock-down effect van de nieuwste ACE collectie. De onderkant van de nieuwe voetbalschoenen van sterren als James en Özil wordt gekenmerkt door het revolutionaire noppensysteem, dat door Adidas de GROUND/CONTROL technologie wordt genoemd. De onderkant van de schoenen bevatten namelijk tien (zes voor en vier achteR) normale ronde noppen, welke  zorgen voor een perfecte grip op het veld en bovendien ervoor zorgen dat je snel van je tegenstander weg kan draaien en hem of haar net een stap voor kan zijn. Bovendien zijn de onderkant van de voetbalschoenen uitgerust met kleinere noppen. Deze kleine noppen zijn puur voor de controle. Wanneer je je voet op de bal zet, kan je de bal nog beter controleren, omdat er meer noppen zijn die de bal aanraken. Op de onderkant van de schoenen lopen de drie witte Adidas strepen door en verder zijn deze ook zwart en oranje. Check hieronder de foto's van de nieuwste Adidas ACE Primeknit voetbalschoenen waarop sterren als James, Özil en Schneiderlin vanaf nu zullen voetballen. Vandaag werden ook de Adidas Primeknit X schoenen gelanceerd.

Oranje Adidas ACE 15+ Primeknit voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE Primeknit 15+ voetbalschoenen kan je nu alleen voor volwassenen kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 275,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Opvallend aan deze schoenen is dat er geen speciale versie voor kunstgras en gewoon gras bestaat. Deze nieuwe kicksen zijn namelijk zowel perfect voor kunstgras als voor gras. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Adidas Primeknit ACE schoenen in de online voetbalschoenenshop
of in de officiële shop van Adidas!

Adidas -Primeknit -ACE-voetbalschoenen -oranje

 

Oranje -adidas -primeknit -ace -schoenen

Onderkant -adidas -ace -primeknit -schoenen

Voorkant -adidas -primeknit -ace -schoenen