11 mei 2018

Nike WK Magista Obra II voetbalschoenen

Het is de tijd van het jaar dat de nieuwe voetbalschoenen je om de oren vliegen. Dit komt natuurlijk vanwege het aankomende WK voetbal in Rusland. Nike is druk bezig met de voorbereidingen op dit eindtoernooi. Nadat alle shirts gelanceerd zijn van de deelnemende teams waar Nike verantwoordelijk voor is, is het nu tijd voor de voetbalschoenen waar de grote spelers van Nike op te zien zijn. Hiervoor heeft Nike het ‘’Just Do It’’ pack gelanceerd. Onderdeel uitmakend van dit pack is de Nike Magista Obra. Nike heeft dit jaar gekozen om erg flitsende voetbalschoenen te ontwerpen en ook deze Nike Magista is niet mis. Op deze schoen hopen Kevin de Bruyne, Daniel Carvajal, Marquinhos, Benatia en Sami Khedira te schitteren op het aankomende WK. Ben jij nieuwsgierig naar de Nike Magista Obra voetbalschoen? Check de details hieronder!

Ben jij na het zien van de foto’s al helemaal verkocht van deze gave voetbalschoen? Aarzel dan niet en bestel de Nike Magista in de NIKE SHOP of in DEZE WEBSHOP

Design van de WK Nike Magista Obra II voetbalschoenen

De Nike Magista is gemaakt voor spelers die het spel willen domineren. Een essentieel onderdeel van domineren is opvallen. Daarom moet de schoen dus ook opvallend zijn. Je moet uitstralen dat jij de baas bent. Alle schoenen uit het Just Do It pack van Nike hebben een witte en zilveren (metallic) basis. De schoen wordt echter versierd met een opvallende fluoreende kleur. Bij de Nike Magista Obra gaat het hierbij om de dominante rode kleur. Zoals ik als zei is de basis van de schoen dus wit. Op beide zijkanten is het Nike teken aanwezig. De bekende swoosh is zilver en omlijnt met een subtiele rode lijn. Deze felle rode kleur komt ook terug in de zool. Het gaafste detail van de Nike collectie voor het WK is te vinden op de achterkant van de schoen. De hiel is namelijk versierd met een driehoek. Deze driehoek staat op de schoen ter personalisatie. Hij wordt gevuld met de vlag van het land van de speler die de schoen draagt. Ook komt de naam en het nummer van de speler op de rechter bovenkant van de schoen te staan. Onder de driehoek vlag komt het trademark van de Nike Magista te staan. Ook de swoosh staat onder de driehoek. Net zoals bij alle nieuwe voetbalschoenen van Nike is de Nike Magista Obra uitgerust met een enkelsok. De techneuten van het Amerikaanse merk Nike hebben er goed voor gezorgd dat de schoen een dominant aspect heeft gekregen. De spelers die tijdens het WK in Rusland spelen op deze schoen vallen zeker op door de dominante rode kleur van de schoen maar natuurlijk kunnen deze spelers de show niet stelen wanneer de schoen niet is uitgerust met de nieuwste technieken. Dus ben jij nieuwsgierig naar de technieken van de Nike Magista Obra II? Aarzel niet en lees hieronder snel verder.

Kenmerken Nike Magista Obra II WK voetbalschoenen

Het design van de Nike Magista Obra is erg flitsend. De schoen ziet er weer geweldig uit. Het design van de voetbalschoen is erg belangrijk maar om het spel goed te kunnen domineren zijn de technieken waarmee de schoen is uitgerust net zo belangrijk. Nike heeft daarom deze topschoen gecreëerd zodat alle spelers op Nike schoenen optimaal  kunnen presteren in Rusland. De eerste techniek waarmee deze schoen is uitgerust is de enkelkraag. De Dyanmic Fit Collar wordt deze techniek ook wel genoemd. Deze enkelkraag zorgt ervoor dat je enkel en voet aanvoelen als één. Bij veel ontwerpen van Nike is de enkelsok recht, maar bij de Magista niet hoor. Bij de Nike Magista is de enkelsok gevormd naar de enkel. Hierdoor voelt deze nog fijner aan. Ook zorgt de enkelsok hierdoor voor nog meer bescherming. Rondom om dekcel heeft de enkelsok een iets dikkere structuur. Juist dit zorgt voor de perfecte bescherming van de enkel. Aan de voorzijde van de sok en aan de achterzijde, ter hoogte van de achillespees is de sok weer net wat lager. Hierdoor kunnen de gewrichten zich dan nog beter aanpassen aan de natuurlijke bewegingen die jou voet en enkel maakt.

Natuurlijk hebben de techneuten van Nike de Magista WK voetbalschoen ook uitgerust met het Flyknit systeem. Dit systeem zorgt voor het blotevoeten gevoel in de schoen. Je balcontrole is perfect en je eerste aanname gaat altijd goed. Overigens is het Flyknit systeem van de Magista Obra II compleet vernieuwd. De combinatie van de Flyknit technologie en de enkelsok heeft er voor gezorgd dat de schoen geen tong meer heeft. Doordat de tong van de schoen weg is, is het schietoppervlak vergroot. Je kan de bal dus nog beter plaatsen wanneer je op goal schiet of een splijtende pass wil geven. De schoen is ook uitgerust met de zogeheten Flywire kabels. Deze kabels vormen een soort kooi voor je voet. Je voet zit in een lock-down. Ondanks deze lock-down heb je nog steeds alle bewegingsvrijheid waardoor je balcontrole perfect is. Onder de veters heeft de schoen nog een extra feature. Nike heeft namelijk een extra padding geplaatst onder de veters. Deze verhoogt het comfort en dempt de druk van de schoen.

Eén van de bekendste technologieën van Nike is het zogeheten ACC. Beter gezegd het All Condition Control. Deze technologie komt terug in een dun laagje over de voetbalschoen. Het fijne van deze technologie is dat je altijd de controle houdt over de bal. Je hebt altijd perfecte grip. Of het nou regent in Rusland of dat de zon aan het schijnen is, de bal kleeft aan je voeten en je balbehandeling is perfect.

Om de stabiliteit van je voeten te kunnen verbeteren heeft het Amerikaanse merk de schoen uitgerust met een speciale hielklep. Deze hielklep zorgt voor een betere ondersteuning, stabiliteit en bescherming. Dit aanbidt iedere voetballer tijdens het WK. Als laatste gaan we het hebben over de zool. De zool is namelijk gemaakt van een combinatie van pebax en nylon. Het grote voordeel van deze materialen is dat ze erg flexibel zijn. De zool is namelijk ligt gebogen, hierdoor kan het de natuurlijke vorm van de voet volgen, waardoor er bijna geen ruimte tussen de voet en de schoen is. Dit zorgt voor een perfecte lockdown en een betere fit. De zool is niet alleen ultra licht en sterk, de noppen zijn op speciale plekken geplaatst. Dit is heel nauwkeurig uitgezocht door Nike. De Noppen zorgen ervoor dat je snel kunt kappen, draaien of keren. Hierdoor kun jij het spel snel verdelen! Daarnaast zijn de noppen op strategische punten geplaatst. De hoekige noppen aan de onderkant van de schoenen, zorgen ervoor dat je snel kunt afzetten. Ondanks de snelle afzet is het ook belangrijk dat je snel weer kunt afremmen. Hierdoor kan jij sneller inspelen op veranderende situaties in het veld. De voorkant van de zool is daarnaast uitgerust met het door Nike ontwikkelde Split Toe systeem.

Nike Magista Obra II WK voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Magista Obra voetbalschoenen zijn te koop in verschillende kinder- en volwassenmaten zodat ook voor jou de perfecte maat ertussen zit. Wil aankomend seizoen een dominante rol in je team krijgen? Haal je eigen Nike Magista voetbalschoenen dan in de onderstaande winkels. Je moet wel diep in de buidel moeten tasten voor deze schoenen. De nieuwe Nike Magista voetbalschoen kost namelijk rond de € 300,-. Het is ook mogelijk om een goedkopere versie van de Nike voetbalschoen te bestellen. Dit kan al vanaf € 50,- Deze kan je zowel voor kunstgras als voor natuurgras bestellen. Het is ook mogelijk om de schoenen te laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Nike Magista WK voetbalschoen in de NIKE SHOP

Of in de DEZE WINKEL