15 december 2017

Nike Tiempo Legend Sergio Ramos Corazón y Sangre voetbalschoenen

Nike heeft weer een super vette voetbalschoen gelanceerd. Dit keer heeft het Amerikaanse sportmerk exclusief een voetbalschoen uitgebracht voor Real Madrid sterspeler en Spanje international Sergio Ramos. Ramos speelt zijn wedstrijden voor Los Blancos en het Spaanse nationale elftal traditioneel op de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. De nieuwste Tiempo Legends waarop Ramos gaat spelen hebben een speciale naam gekregen, namelijk de Nike Tiempo Legend VII ''Corazon y Sangre'' voetbalschoenen. Vrij vertaald betekent dit ''Hart & Bloed.'' Dit verwijst natuurlijk naar de passionele speelstijl van de Spaanse verdediger. Het design van de nieuwe kicksen van Ramos zijn dan ook geheel in stijl van dit thema. Lees hieronder meer over deze schoenen. We bespreken namelijk zowel het design als de technieken van de nieuwe schoenen van Ramos. Let wel op, van deze schoenen zijn er slechts 4.000 geproduceerd. Het betreft dus een limited editie voetbalschoen! Deze schoenen kan je vanaf 19 december exclusief bestellen!

Wil je direct beslag leggen op de nieuwe voetbalschoenen van Sergio Ramos! Wees snel! Haal jouw Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen dan in deze ONLINE SHOP of deze winkel!

Design Nike Tiempo Legend voetbalschoenen Sergio Ramos

De schoenen van Ramos staan geheel in het teken van de passie die de speler voor zijn club en land heeft. Ramos gaat altijd voorop in de strijd, speelt met zijn hart voor zijn teams en straalt pure passie uit. De nieuwe Sergio Ramos Tiempo Legend ''Corazon y Sangre'' voetbalschoenen zijn deels in de kleuren van Real Madrid en deels in de kleuren van het nationale elftal. Het bovenwerk van de schoenen is geheel wit en bevat zwarte en gouden details. De swoosh aan de zijkanten van de voetbalschoenen is zwart en bevat een gouden omranding. Rondom het logo van het Amerikaanse sportmerk bevindt zich een gouden all-over print. Deze print is geïnspireerd door Ramos' liefde voor Andalusische paarden. Ramos werd op 30 maart 1986 geboren in Sevilla in Andalusische en had al vroeg honger naar succes. Familie was en is voor hem alles en bovendien ontwikkelde de speler al vroeg liefde voor het Andalusische oorlogspaard, het symbool van kracht en power. Een verwijzing naar zijn passie komt bovendien terug in het speciale Sergio Ramos logo op de hiel van de schoenen. Het SR4 logo bevat namelijk in de letter R een print van een hoefijzer. Boven het SR4 logo prijkt een gouden kroon. Verder bevatten de schoenen tal van andere speciale details. Zo bevatten de veters de vlag van Spanje en de vlag van Andalusië en zijn ter hoogte van de veters ook de namen van de kinderen van de ijzersterke verdediger verwerkt: Marco & Sergio JR. Deze details komen ook terug in een speciaal logo aan de binnenkant/instap van de schoenen en het bijgeleverde tasje. De lip van de schoenen bevat de tekst: ''RnR.'' Dit is een verwijzing naar Ramos & (Pilar) Rubio. Rubio is de vrouw van de sterspeler van ''De Koninklijke.'' Het speciale logo aan de binnenkant van de schoenen bevat bovendien de tekst: ''90+.'' Dit is een verwijzing naar het feit dat Ramos er een handje van heeft pas laat in de wedstrijd het beslissende doelpunt te maken. Een speciaal detail bevindt zich ook aan de zijkanten van het onderstel. Hier staat namelijk de tekst: ''FAMILIA.'' De onderkant van de schoenen heeft een rood/gouden gloed en bevat een gouden swoosh van Nike. Voordat we de technieken van de nieuwe kicksen van Ramos bespreken, hebben we eerst nog een reactie van de speler die met zijn club in 2016 en 2017 de Champions League won: ''Na een lange carrière is er een voetbalschoen, die uitdrukt wat ik voel en wie ik ben. Ze vertellen het verhaal van mijn leven. Ieder detail staat voor iets persoonlijks in mijn leven. Het is een droom die uitkomt. ''Corazon y Sangre'' zijn twee belangrijke woorden voor mijn. ''Corazo'' staat voor de commitment voor alles wat ik doe en ''Sangre'' staat voor iets dat deel uitmaakt van mijn DNA, iets wat het beste uit mij haalt.''

Ramos staat met Ronaldinho, Totti en Pirlo in een illuster rijtje van voetballers waar Nike een speciale Tiempo Legend voor heeft gelanceerd. Dit zijn echter de eerste Tiempo Legend voetbalschoenen voor een verdediger. Meer weten over de materialen en technieken van deze schoenen? Lees hieronder vooral verder!

Kenmerken Nike Tiempo Legend VII Ramos voetbalschoenen

De kenmerken van de Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen van Ramos zijn dezelfde als de Tiempo's normaliter hebben. We bespreken ze nog even kort. De Tiempo voetbalschoen is gemaakt van een uniek soort leer, namelijk het Kangalite leer. Dit is een speciaal kangoeroeleer wat perfect naar de vorm van jouw voet gaat staan. Dit optimale gevoel zorgt ervoor dat de schoen aanvoelt als een tweede huid en veroorzaakt dan ook het ‘bloten voeten-gevoel’. Deze bovenlaag heeft ook extra dunne naden waardoor er amper vuil in de stof kan komen. Dit voorkomt het leer van hard en vies worden wat het balgevoel naar beneden kan halen! Het All Conditions Control systeem wat in de schoen zit zorgt ervoor dat jij in welke omstandigheid dan ook het optimale gevoel met de bal houdt. Of het nou regent, sneeuwt, waait of juist erg warm is buiten, met het ACC systeem behoud jij het optimale balgevoel en comfort in de schoen. Als je denkt dat dit alle technieken zijn van de bovenlaag van de schoen heb je het goed mis! Deze geweldige voetbalschoen die zoveel kalmte en rust uitstraal heeft namelijk een speciaal gemaakt tong bovenaan de veters. Dit zorgt voor een nog groter schietoppervlak waarmee je minder weerstand hebt bij het raken van de bal. De achterkant van de schoen, de hiel, heet het TPU-hielkap. Deze versteviging in de hiel zorgt voor een hogere stabiliteit in de schoen, weerhoudt de voet van grip verliezen en creëert een nog hoger comfort! Als laatste de TPU-zool van de Nike Tiempo voetbalschoen. Deze zool zorgt voor nog meer stabiliteit en duurzaamheid. De conische en langwerpige noppen die nauwkeurig geplaatst zijn aan de onderkant van de zool zorgen voor een verbeterd balgevoel en comfort in de schoen. Dit komt doordat de noppen zo verdeeld zijn over de zoolplaat dat zij het gewicht perfect weten te verdelen.

Tot zover kort de technische kenmerken van de schoenen. Wil je deze bestellen? Wees er dan snel bij. Van deze limited edition voetbalschoenen van Ramos zijn er slechts 4.000 geproduceerd. Lees hieronder waar je deze schoenen exclusief kan bestellen.

Nike Tiempo Legend VII Ramos voetbalschoenen bestellen

Wil jij net als Sergio Ramos over het veld lopen en wil je net als de speler van Real Madrid en het Spaanse elftal schitteren op deze schoenen? Wees er dan snel bij. Dit betreft namelijk een limited edtition voetbalschoenen, welke waarschijnlijk al binnen een week uitverkocht is. De schoenen hebben een prijs van ongeveer € 300,- en worden geleverd in een speciale schoenendoos met bijpassend schoenentasje. In de onderstaande winkels vind je natuurlijk ook goedkopere Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Deze scoor je al vanaf een prijs van € 50,- voor kinderen en volwassenen. Check bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel de schoenen van Ramos exclusief in deze ONLINE SHOP 

of deze winkel!