12 augustus 2015

Nike Tech Craft voetbalschoenen 2015

Nike heeft vandaag opnieuw na vorig jaar de Flyknit en de voetbalschoenen met een enkelsok gelanceerd te hebben, vandaag opnieuw een revolutionaire lijn voetbalschoenen gelanceerd. Dit betreft de Nike TechCraft voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen worden gekenmerkt door een combinatie van leer en syntethisch materiaal. Het team van Nike dat verantwoordelijk is voor het design en de pasvorm van de voetbalschoenen van het Amerikaanse merk is opgegroeid met leren voetbalschoenen en het bijbehorende gevoel van leren voetbalschoenen. Dit bracht het team op het idee om de mogelijkheden te bekijken om voetbalschoenen te lanceren die bestaan uit een combinatie van leer en syntetisch materiaal in combinatie met de uitstraling van de al bestaande Nike voetbalschoenen. Na een periode van experimenteren en testen heeft dit geleid tot de hybride leren voetbalschoenen: de Nike TechCraft voetbalschoenen. Vanaf nu is er dus zowel van de Mercurial Vapor X en Superfly, de Magista, de Hypervenom en de Tiempo een TechCraft versie beschikbaar. Daarover straks meer!

Nike Tech Craft technologie en voetbalschoenen

Nike Tech Craft staat voor de technologie die gebruikt is in de nieuwe voetbalschoenen, welke bestaan uit een combinatie van leer en synthetisch materiaal. De schoenen uit deze lijn zijn uitgerust met een dun laagje leer op de plaatsen waar de bal het meest geraakt wordt (op het midden en aan de zijkanten van de voorvoet). De NikeSkin is dus verwijderd en vervangen door K-Fuse/kangoeroeleer.  Dez nieuwe Mercurial, Magista, Hypervenom en Tiempo voetbalschoenen uit de Tech Craft lijn zijn dus voorzien van een extra laagjes leer. Verder bevatten de schoenen dezelfde technieken als de schoenen eerder al hadden, maar hier is nu een zacht laagje leer aan toegevoegd, waardoor de schoenen ook nog eens een klassieke uitstraling hebben. De toevoeging van leer zorgt ervoor dat de eerste balaanname nog beter is en je sneller kan reageren. Bovendien is er door Nike veel aandacht besteed aan het zachte gevoel van het leer. Dit is één van de belangrijkste kenmerken van de schoenen uit de Tech Craft lijn van Nike. In het leer is een soort olie verwerkt, waardoor het leer niet hard wordt na het spelen van een wedstrijd. Verder is de All Conditions Control (ACC) technologie verwerkt in de schoenen. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole zowel in droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Meer informatie over de nieuwe Mercurial Superfly of Mercurial Vapor uit de Tech Craft lijn van Nike? Of wil je meer informatie over de nieuwe Magista, Hypervenom of Tiempo uit deze lijn? Check dan onze blogs daarover. Vanaf deze maand zullen sterren als Cavani (Paris Saint Germain en Uruguay), Sanchez (Chili en Arsenal) en Matuidi (Paris Saint Germain en Frankrijk) op de nieuwe Tech Craft voetbalschoenen van Nike te zien zijn.

Alle Nike Tech Craft voetbalschoenen zijn vanaf nu te koop in de online voetbalschoenen shop van Nike of de Nike voetbalschoenen shop van voetbalshop.nl. Gratis verzending en directe levering.

Deel hieronder je mening over de nieuwe Nike TechCraft voetbalschoenen, welke bestaan uit een combinatie van leer en synthetisch materiaal!

Nike -tech -craft -voetbalschoenen

Nike -techcarft -schoenen -2

Nike -tech -craft -schoenen -afbeelding

Bron foto's: news.nike.com