Nike Strike Night Hypervenom 3. Londen. 19:45. De beste spitsen ter wereld nemen het vanavond tegen elkaar op in een 1 tegen 1 gevecht. Sterspelers als Pierre-Emerick Aubameyang, Harry Kane, Marcus Rashford, Andre Silva, Christian Benteke, Mauro Icardi, Jesus Corona en Alex Oxlade-Chamberlain zijn aanwezig en klaar om te schitteren. Natuurlijk dragen zij de Nike Hypervenom Phantom 3 (DF) Strike Night voetbalschoenen. Zwart en onnavolgbaar in het donker. Ontworpen voor spitsen die dodelijke precisie nastreven voor de goal. Wie gaat dit gevecht vanavond winnen en wordt de beste afmaker? Dat check je live op Voetbal-schoenen.eu! CUT. STRIKE. SCORE.

S'wereld beste afmaker wordt onthuld. Natuurlijk zijn alle deelnemende spelers gruwelijke afmakers. Zij dragen immers niet voor niks Nike's meest geavanceerde finisher-schoenen. Er kan er echter maar een de beste zijn. Check dit gruwelijke evenement op onderstaande livestream (mocht dit niet optimaal werken. versnel dan direct naar https://www.facebook.com/nikefootball/videos/10155995126908079/). Dit mag je absoluut niet missen!!! Finish it!

Introductie sterspelers Nike Strike Night

Op wie zet jij jouw geld vanavond? Gaat jou voorkeur uit naar een sterspeler met of zonder een Dynamic Fit Collar? Voetbal-schoenen.eu stelt de sterspelers aan jou voor om jouw keuze nog makkelijker te maken!

Pierrre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund / Gabon)

Geboren op 18 juni 1989 in Laval, Frankrijk. Gedebuteerd in het voetbal bij Dijon FCO. Via Lille OSC, AS Monaco en AS Saint-Etienne belandde deze superster bij Borussia Dortmund waar hij nu de Bundesliga aan het veroveren is. In 20 Bundeliga wedstrijden in het seizoen 2016-2017 scoorde hij al 19 keer. Een fantastisch moyenne, waarmee hij bijna 1-op-1 loopt. Vanavond schittert hij op de Nike Hypervenom Phantom 3 DF Strike Night in een 1-op-1 gevecht. Je scoort ze HIER! Dodelijke precisie voor de goal koppelt de bling-bling boy ook nog eens aan snelheid. Is hij jouw favoriet?

Harry Kane (Tottenham Hotspur / Engeland)

Topscorer van de Premier League in het seizoen 2015-2016. Na uitstapjes bij Leyton Orient, Millwall, Norwich City en Leicester City is Kane helemaal de man bij 'The Spurs'. Dit seizoen schiet hij ook weer met vuur. Zijn totaal in de Premier League staat alweer op 17. Dit alles in slechts 21 wedstrijden. Wat een afmaker. Vanavond schittert hij op de Nike Hypervenom Phantom 3 Strike Night. Je scoort ze HIER! Gaat hij winnen?

Marcus Rashford (Manchester United / Engeland)

Het talent van Engeland. Dit seizoen verscheen hij in 20 Premier League wedstrijden binnen de lijnen. Met 3 goals blijft zijn scoringsdrift nog wat achter. Wellicht kan hij zich revancheren vanavond tijdens Nike Strike Night Hypervenom 3. Hoeveel duimpjes voor Marcus? Vanavond schittert hij op de Nike Hypervenom Phantom 3 Strike Night. Ja, je leest het goed. Dit zijn de schoenen zonder enkelsok.

Andre Silva (FC Porto / Portugal)

Een exponent uit de jeugdopleiding van FC Porto. Andre Silva is de naam. Misschien een onbekende voor jullie, maar bij voor veel keepers in Europa echter niet. Dit seizoen scoorde hij 14 keer in de 26 competitiewedstrijden, waarin hij in actie kwam. In de Champions League scoorde hij dit seizoen in 4 keer in de 7 wedstrijden, waarin hij in actie kwam. Met deze statistieken is de nieuwe Portugese superster zeker iemand om mee rekening te houden. Een echte outsider tijdens Nike Strike Night Hypervenom 3. Vanavond schittert hij op de Nike Hypervenom Phantom 3 DF Strike Night. Jawel, dit zijn de schoenen met enkelsok.

Christian Benteke (Chrystal Palace en België)

In zijn jaren bij Aston Villa en KRC Genk was hij niet te houden. Met zijn scoringsdrift dwong hij een transfer af naar Liverpool. Hier stokte de teller ietwat, maar dit seizoen schiet hij ze weer regelmatig tegen de touwen. Dit seizoen staat de teller op 9 Premier League doelpunten. Gaat hij vanavond laten zien dat hij de Nike Hypervenom Phantom 3 DF waard is?

Mauro Icardi (Inter Milan en Argentinië)

Badboy Icardi is dit seizoen helemaal op dreef en laat zien waarom hij de Nike Hypervenom Phantom 3 DF waard is. 16 doelpunten in 24 Serie A 2016-2017 wedstrijden. He is on fire! Zijn jeugdopleiding genoot hij bij Barcelona, maar zijn debuut in het profvoetbal beleefde hij bij Sampdoria. Na een aantal jaren is hij klaar voor de Europese top. Hij ligt nog tot 2021 vast in Milaan, maar natuurlijk zal hij wel Champions League voetbal willen spelen. Als dat niet lukt bij Inter dan is de kans groot dat deze topschutter vertrekt.

Jesus Corona (FC Porto / Mexico)

Misschien wel de grootste outsider van Nike Strike Night Hypervenom 3. Jesos Corona is de naam. Ex FC Twente aanvaller en nu in dienst van het Portugese FC Porto. In de 21 competitiewedstrijden die hij dit seizoen voor FC Porto speelde scoorde hij pas 2 keer. Niet echt een topschutter, maar wie weet waartoe hij vanavond in staat is. Hij zal in ieder schitteren op de NIke Hypervenom Phantom 3 DF Strike Night voetbalschoenen. Krijgt hij jouw stem?

Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal en Engeland)

Arsenal sterspeler op de Nike Hypervenom Phantom 3. Met zijn ongekende snelheid is hij een plaag voor iedere verdediging. Is hij ook een plaag voor keepers? Zijn statistieken van dit seizoen bevestigen dat nog niet. Wie weet op welk podum Nike Strike Night Hypervenom 3 deze Engelse ster kan zetten. We gaan het zien en beleven!

Nike Hypervenom Phantom 3 DF Strike Night voetbalschoenen kopen? 

Ben jij zo onder de indruk geraakt van deze heerlijke voetbalschoenen dat jij ze ook graag om je voeten wilt hebben. Wacht niet en schroom niet. Bestel ze in de officiële online store van Nike

. Wie weet ben jij de volgende afmaker die aanwezig is op Nike Strike Night. Finish it!

Nike -strike -night -hypervenom -3

Aubameyang -nike -strike -night -hypervenom -3 (1)

Kane -nike -strike -night -hypervenom -3

Icardi -nike -strike -night -hypervenom -3