20 september 2016

NIKE SB X 917 skateschoenen brengen 80's country-club style terug

Vandaag heeft Nike nieuwe skateschoenen gelanceerd. De schoenen staan beter bekend als de NIKE SB X 917 skateschoenen en maken onderdeel uit van de nieuwe Nike SB X 917 collectie. Deze skateschoenen en collectie halen volgens kenners inspiratie uit de 80's country-club style en zijn prima te dragen als sneaker. Nike laat de collectie liever aansluiten op de tennis-classics style. De NIKE SB X 917 skateschoenen staan voor bescherming, ondersteuning en grip. In de collectie staan de kleuren rood, wit blauw centraal. Het verhaal en de details achter deze Nike SB X 917 skateschoenen bepreken we hieronder.

Direct enthousiast over de Nike SB X 917 skateschoenen en wil je deze kopen? Klik dan hier!

Nike SB 917 Skateschoenen

Bij de productie van de skateschoenen is gewerkt binnen de Nike SB silhouettes. Er is getracht de schoenen te voorzien van de meest geschikte pasvorm. Het uitgangspunt in het design van de schoenen is minimale branding. Indien mensen van jouw schoenen houden zullen ze in dit geval namelijk sneller informate vragen over de schoenen. Hiermee zal het element van mysterie verloren gaan en het level van nieuwsgierigheid dalen.

Nike SB 917 Skateschoenen 2

De Nike SB917 collectie bevat een witte en blauwe 'skate sneaker'. In dit blog beschrijven we het design van de witte sneaker. Enkele details die zichtbaar zijn op de schoenen verwijzen naar de samenwerking tussen Nike en 917 Skateboards. Op de skateschoenen staat de verticale bies op de lip centraal. De bies bevat de kleuren rood, wit en blauw. Op de bies staat de naam van de collectie in het wit. Ook komt rond de instap op de hak deze bies terug. De SB917 schoenen kennen een witte zool, terwijl de bovenlaag van de schoenen wat doffer wit van kleur is. In de binnenzool is een logo gedrukt. Dit logo vertegenwoordigt de SB917 collectie. Het logo bevat ook de eerder benoemde kleuren, toont een tennisbal en de tekst 'Country club'.

Nike SB 917 Skateschoenen 3

De Nike SB x 917 Blazer Low GT skateschoen voor heren staan schokbescherming, eersteklas ondersteuning en uitstekende grip. Schokbescherming wordt gerealiseerd door een lichte foam middenzool over de hele lengte met een Nike Zoom Air unit in de hak. Harde landingen worden zo verzacht. Het duurzame suède bovenwerk geeft je de eersteklas ondersteuning die je nodig hebt voor alle skatestijlen. Verder biedt een flexibele buitenzool van rubber met een visgraatpatroon uitstekende grip op verschillende ondergronden.

Nike SB 917 Skateschoenen 4

Kan jij niet wachten en wil je op deze skateschoenen op de skatebaan de gekste tricks doen? Check ze dan in de exclusieve shop hieronder! De schoenen hebben een prijs van € 98,- en hebben een heren pasvorm. Zowel in witte als in een blauwe versie verkrijgbaar! Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste NIKE SB917 skateschoenen in deze exclusieve shop!