7 oktober 2016

Nike brengt skategeschiedenis in kleur met limited edition SB Dunk Low Premium 'Orange Box' skateschoenen

Nike is trots om te melden dat limited edition Nike SB Dunk Low Premium Limited Edition Orange Box skateschoenen vanaf 6 oktober verkrijgbaar zijn via officiële Nike stores en Nike resellers. Deze nieuwe skateschoenen of sneakers vormen de aftrap van een reeks unieke serie SB Dunks schoenen. Deze reeks zal binnenkort vervolgd worden met de lancering van grijze, roze en zwarte SB Dunks. De schoenen halen inspiratie uit klassieke SB schoenendozen. Het verhaal, de toegepaste technieken en de details die achter deze Nike SB Dunk Low skateschoenen schuilen, bepreken we hieronder.

Direct enthousiast over de Nike SB Dunk Low Premium 'Orange Box' skateschoenen en wil je deze kopen? Klik dan hier!

Sb -dunk -low -orange -box -skateschoen -heren

De Nike SB Dunk sneakers kennen een lange historie. Nadat de schoenen in jaren '80 als basketbalschoenen werden gedragen, heeft de Dunk schoen zich steeds meer ontwikkeld tot skateschoen. Ook in sneakerland is deze skateschoen geen onbekend gezicht meer en is de sneaker een bekend gezicht in de winkelstraat. In technische opzichten is de schoen veelvuldig doorontwikkeld, zodat er nu een schoen staat die tegen een goed stootje kan. Schokbescherming, grip, eersteklas ondersteuning en optimale bewegingsvrijheid staan hoog in het vaandel tijdens de productie. Zo biedt een lichte foam middenzool over de hele lengte met een Nike Zoom Air unit in de hak responsieve boardfeel en langdurige schokbescherming om harde landingen te verzachten. Een flexibele rubberen buitenzool met draaivlak onder de voorvoet levert krachtige grip als je snel van richting verandert. Het duurzame leren bovenwerk geeft je de ondersteunende pasvorm die je nodig hebt voor alle skatestijlen. Bovendien leidt een voering in de kraag en tong tot een comfortabele pasvorm. Daarnaast geeft dit lage model optimale bewegingsvrijheid

Sb -dunk -low -orange -box -skateschoen -heren (1)

 

 

Oranje, wit en creme vormen de belangrijkste kleuren in het design van de nieuwste Nike SB Dunk Low sneakers. De limited edition schoenen kennen als het ware een oranje frame. De zijkanten en neus zijn creme van kleur. Dit geldt ook voor de lip. Verder bevat het design van deze sneakers een witte Nike swoosh langs de zijkanten. Ook de zijkant van de zoolplaat is wit, evenals de veters. Verder wordt de skateschoenen gekenmerkt door een oranje lipje op de lip onder de veters. Hierop is het Nike SB Trademark logo gedrukt. Daarnaast is op de hak in het oranje Nike gedrukt. Ten slotte bevat het design van de hippe sneakers een zwarte zoolplaat.

Sb -dunk -low -orange -box -skateschoen -heren (2)

Kan jij niet wachten en wil je op deze skateschoenen op de skatebaan de gekste tricks doen? Of wil je gewoon lekker deze schoenen gebruiken als fashion sneaker en opvallen op straat? Check en koop ze dan in de exclusieve shop hieronder! De schoenen hebben een prijs van € 95,- en hebben een heren pasvorm. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste NIKE SB Dunk 'Orange Box' skateschoenen / sneakers in deze exclusieve shop!

Sb -dunk -low -orange -box -skateschoen -heren (3)