25 oktober 2016

Nike lanceert Rostarr pack running schoenen

Nike introduceert de nieuwe Nike Rostarr collectie. 4 iconische Nike running shoes beelden wilde grafische designs uit die zijn ontworpen door NYC artiest en hardloper Rostarr. Artiest en hardloper Rostarr benaderde de collectie als een leeg doek en creëerde een voor een stukken die voorwaarts bewegen. De Rostarr hardloopschoenen halen inspiratie uit hardlopers en marathons. Het pack isoleert de energie die ontstaat wanneer je rent met een grote groep mensen. De ins en outs van deze Rostarr hardloopschoenen check je hieronder!

Direct enthousiast over het Nike Rostarr Pack met running schoenen, shirts, tights, leggings en meer en wil je deze maar al te graag kopen? Klik dan hier!

Nike -Rostarr -Pack -hardloopschoenen

In het ontwerp van de Rostarr running shoes staat de handtekening van Rostarr centraal. De print op de hardloopschoenen beeldt elementen uit de handtekening van Rostarr uit. Dit komt tot uiting in een collectie waar kunstenaar-kalligrafie geïnspireerde tekeningen met favorieten van Nike running schoenen terugkomen. De handtekening heeft weg van penseelstrepen en leiden tot een van golf abstracte lopers die de finishlijn passeren. 

Nike -Rostarr -Pack -hardloopschoenen -2

De penseelstrepen komen terug op een zwarte bovenlaag. Ze zijn grijs van kleur. Ook lopen de strepen door op de zijkant van de zwart-witte zoolplaat. Het onderstel van de schoenen is echter zwart, evenals de veters van de hardloopschoenen uit dit Rostarr pack. De running shoes bevatten een grijze Nike swoosh op de zijkant.

Nike -Rostarr -Pack -hardloopschoenen -3

Het Nike Rostarr pack bevat de hardloopschoenen Nike Free RN, Nike Air Zoom Pegasus 33, Nike LunarGlide 8 en Nike Air Zoom Structure 20 en staan voor stabiliteit, aansluiting, ventilatie en nog veel meer.  Je krijgt altijd de ondersteuning die je nodig hebt. Er is ruimte voor een bredere basis voor exta stabiliteit. Een veerkrachtige dempende zool zorgt ervoor dat je je soepel en flexibel kunt (voort-)bewegen. De Dynamic Support technologie maakt het mogelijk dat het materiaal zich aan je bewegingen past. Je voet komt zo bij elke stap stabiel neer. Het eveneeens zacht foam zorgt voor een soepele afwikkeling. Om ervoor te zorgen dat je voet op z'n plek blijft heeft Nike de Dynamic Fit technologie toegepast. Het zit namelijk strak om je middenvoet. Het zachte ademende foam zorgt er echter voor dat de schoenen wel comfortabel blijven zitten. Het gewicht van de Rostarr running shoes schommelen rond de 300 gram. Opvallend is dat de schoenen een soort glow-in-the-dark effect bevatten. Zo blijf jij in het donker ook niet onopgemerkt.

Nike -Rostarr -Pack -hardloopschoenen -5

Schoenen uit Nike Rostarr Pack kopen?

De hardloopschoenen uit het Nike Rostarr Pack kan je vanaf 20 oktober kopen via de online store van Nike. Koop de schoenen, ga met jouw vrienden of collega's de straat op, creëer een golf van energie en passeer de finishlijn! Waar wacht je nog op? Kom jij als winnaar uit de strijd?

Koop het hier...

Nike -Rostarr -Pack -hardloopschoenen -4