Ja, daar zijn ze! De Nike MercurialX Proximo CR7 Chapter 3 Discovery zaalvoetbalschoenen. Ook deze zaalvoetbalschoenen mogen natuurlijk absoluut niet ontbreken in de nieuwste CR7 collectie. Gemaakt om te schitteren op de straat of in de zaal maken de nieuwste MercurialX Proximo zaalvoetbalschoenen de CR7 Chapter 3 collectie compleet. Een heerlijke collectie die de definitieve doorbraak van Cristiano Ronaldo symboliseert. 18 jaar was de Portugese superster toen hij in z'n eentje gehakt maakte van Manchester United. Reden genoeg voor Sir Alex Ferguson om hem in te lijsten. De ins en outs van deze te gekke zaalvoetbalschoenen check je hieronder.

De Nike MercurialX Proximo CR7 Chapter 3 Discovery zaalvoetbalschoenen koop je in de online store van Nike.

Nike -Mercurial X-Proximo -CR7-Chapter -3-zaalvoetbalschoenen

Het design van deze CR7 zaalvoetbalschoenen komt nagenoeg overeen met de CR7 Chapter 3 Discovery voetbalschoenen. Ook in het design van deze C.Ronaldo zaalvoetbalschoenen is sprake van een half-om-half design. Dit houdt in dat de schoenen zijn opgedeeld in de verticale delen, waarbij de binnenkant een combinatie van fel groene en zwarte horizontale strepen kent. De buitenkant van deze schoenen wordt echter versierd met een combinatie van zwarte en grijze horizontale strepen. In dit design ontbreekt de opvallende neon gele Nike swoosh op de neus natuurlijk niet. Zeer opvallend aan het design zijn de nummer 06, 08 en 03 op de hak. Deze cijfers verwijzen naar de datum van de legendarische oefenwedstrijd Sporting Lissabon - Manchester United. Ook de binnenzool mag op z'n minst opvallend genoemg worden. Op de fel groene binnenzool komt namelijk de plattegrond van het stadion van Sporting Lissabon terug. De kleur van de zoolplaat wijkt echter wel af. De zoolplaat van deze Proximo zaalvoetbalschoenen is namelijk neon geel van kleur. Het zilveren CR7 Trademark ontbreekt uiteraard niet aan de binnenkant van deze heerlijke schoentjes.

Nike -Mercurial X-Proximo -CR7-Chapter -3-zaalvoetbalschoenen -2

Deze opvallende zaalvoetbalschoenen geven jou explosieve snelheid, zowel op straat als in de zaal. Dit wordt onder andere bereikit door een middenzool die is gemaakt van een phylon materiaal. Deze zorgt voor extra demping. De buitenzool betreft op zijn beurt een tr-star buitenzool met groeven. Deze groeven zorgen voor een natuurlijke bewegingsvrijheid van je voet. Bovendien zorgt de buitenzool voor meer grip op straat, in de zaal en andere indoor ondergronden. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een licht en ademend flyknit materiaal, welke nauw om de voeten valt. Het flyknit materiaal zorgt voor een perfecte balcontrole. De zool van de schoenen bestaat uit rubber, welke zorgt voor een perfecte grip. Kenmerkend aan de Nike MercurialX Proximo CR7 Chapter 3 Discovery schoenen is natuurlijk de enkelsok, de dynamic fit collar. Deze enkelkraag met ribbels zorgt voor een perfect balgevoel en meer controle. Bovendien zorgt het voor een natuurlijke overgang van de enkels naar de voeten.

Nike -Mercurial X-Proximo -CR7-Chapter -3-zaalvoetbalschoenen -3

 

Nike MercurialX Proximo CR7 Chapter 3 Discovery zaalvoetbalschoenen kopen?

Wil jij met explosieve snelheid jouw tegenstanders te kijk zetten? Koop dan deze 'speed' MercurialX Proximo CR7 Chapter 3 Discovery zaalvoetbalschoenen in de officiële shop van Nike

. De prijs van deze schoenen is € 200,-, incl. gratis verzending!  Zijn de schoenen toevallig uitverkocht in jouw maat? Geen paniek. Deze zaalvoetbalschoenen scoor je ook deze speciale shop voor voetbalschoenen of in deze STORE!