11 september 2017

Neymar laat zijn dromen uitkomen op de nieuwe Nike Mercurial Vapor XI NJR

Neymar straalt als de sterren en laat zijn dromen uitkomen! Neymar droomde er als klein jongentje uit São Paulo al van om de beste van de wereld te worden. Die droom is dichtbij en dat heeft Nike niet zo maar voor bij laten gaan. Nike heeft Neymar bekroont met zijn eigen Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen. Deze gepersonaliseerde voetbalschoenen zijn speciaal naar de wensen van Neymar gemaakt en in de kleuren van de Braziliaanse vlag.

Nu al enthousiast naar deze flitsende kicksen? Haal ze dan direct in de officiële online Nike Store of deze winkel!

Design Nike Mercurial Vapor XI NJR

Het design van deze voetbalschoen is er eentje om lang over door te praten. ‘’Written in the stars’’ is het thema van deze schoen en Nike heeft flink uitgepakt om deze schoen zo speciaal mogelijk te maken. De schoen is gemaakt naar de kleuren van de Braziliaanse vlag en daarom is de schoen lichtblauw met geel. De bovenzijde van de schoen is lichtblauw en omdat Neymar er specifiek naar vroeg wat feller van kleur gemaakt. Als je goed naar de schoen kijkt zie je een aantal patronen gedrukt in de schoen. Deze patronen geven de weg van de bal aan naar aanloop van Neymar zijn 6 favoriete doelpunten. Een echte eye-catcher nu al! Om de schoen nog unieker te maken heet Nike zijn Swoosh verplaatst. Deze stond normaal altijd op de neus van de schoen, maar om ruimte te maken voor Neymar zijn verhaal is deze verplaatst naar de zijkant van de schoen.

De Swoosh en de Mercurial letters zijn wit. De Swoosh is omringt door een gele lijn waardoor deze er nog meer uit springt. De zool van de schoen is geel gemaakt om de Braziliaanse tinten nog maar eens aan te geven. Dit geld ook voor het woord Neymar wat achterop de schoen gedrukt staat.

Kortom, een unieke Nike schoen speciaal gemaakt voor de Braziliaanse wereldster Neymar.

Kenmerken Nike Mercurial Vapor XI NJR

De voetbalschoen is gemaakt van synthetisch leer met horizontale naden in reliëf. Dit allemaal om de schoen de perfecte controle te geven waarmee jij als aanvaller jouw trucs het beste kunt uitvoeren. Dit soort leer houd de schoen ook zo licht mogelijk. De constructie van de schoen is zonder tong, wat betekend dat de schoen perfect aansluit op de vorming van de voet en enkel.

De gecomprimeerde nylon plaat die in de schoen zit zorgt voor een goede vorming van de plaat waardoor de voet de perfecte ondersteuning krijgt en comfort. Ook zorgt deze plaat ervoor dat de schoen ultra-licht is. Het All Conditions Control systeem zorgt ervoor dat de schoen in alle omstandigheden, zowel nat als droog de beste controle heeft waardoor jij de beste fit hebt met je schoen. Als laatste heeft de schoen de Firm-Ground noppen. Dit zijn special noppen voor een veld met kort gras wat een beetje vochtig is.

Nike Mercurial Vapor XI NJR kopen

Ben jij ook al helemaal weg van deze schoenen en kan je niet wachten om hierop te spelen? Haal ze dan snel op 1 van de sites hieronder en speel de sterren van de hemel. De Nike Mercurial Vapor XI is 110.00 euro of haal de versie van 245.00 euro.

Haal ze nu in de officiële online Nike Store of deze winkel!