Nike lanceert een tweede Nike Mercurial CR7 voetbalschoen!

Nike pakt door en lanceert een tweede unieke CR7 voetbalschoen, de Nike Mercurial Vapor XI CR7 van de Cut to Brilliance editie. U denkt misschien deze schoen eerder gezien te hebben, maar vergis u niet want de Mercurial Vapor lijkt er zeker op. Nike heeft namelijk gisteren de Nike Mercurial Superfly V CR7 uitgebracht met identieke bedrukking. De vernieuwde Vapor schoen is bijna identiek aan de Superfly alleen heeft deze voetbalschoen geen sok, is er een kleine aanpassing met de kleur en hebben de voetbalschoenen verschillende technieken. Check hieronder snel alle verdere informatie over deze gruwelijke schoen.

Nu al helemaal weg van deze Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen? Bestel ze dan hier

of in deze winkel!

 

Design Nike Mercurial Vapor XI CR7

Het design van de nieuwe Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoen is er een waar nog lang over doorgepraat gaat worden. Dit komt namelijk omdat Nike door middel van dit design wilt aanduiden dat Cristiano Ronaldo werd gekocht door Real Madrid  van Manchester United voor een record-brekend bedrag in 2009. Wat Nike nog meer wilt duidelijk maken met de release van deze brute schoenen zijn de talloze records die Cristiano Ronaldo heeft weten te breken.

De nieuwe Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoen heeft een witte basis met een blauwe tint door de schoen. Met dit kleuren effect wilt Nike een rijke kleur uitbeelden. Deze rijke uitstraling is nog maar is sterker gemaakt door de diamanten die staan afgebeeld op de schoen. Deze diamanten beginnen bij de veters en strekken zich uit over de rest van de schoen. Alles in het teken om de prestaties van de voetbal-gigant te bekrachtigen. Om de schoen uniek te maken ten opzichte van de Nike Mercurial Superfly V CR7 voetbalschoenen waar de diamanten uit een licht gele tint ontstaan ontstaan de diamanten bij de Vapor alleen uit een witte kleur.

Verder heeft de schoen een zwarte Swoosh waarmee Nike zich kenmerkt. Dezelfde zwarte kleur is gebruikt voor meerdere tekens en letters. Het woord Mercurial op de zijkant van de schoen, het Nike logo boven op de lip van de schoen, de letters ACC op de lip en de binnenkant van de schoen zijn allemaal in deze zwarte kleur. Allemaal om de diamanten er nog krachtiger uit te laten springen.

Aan de achterkant van de schoen staat een diamant embleem die ook te vinden is voor de binnenkant van de schoen. Hier staan een aantal getallen bij gegrafeerd die records van Ronaldo weergeven gedurende zijn tijd bij Real Madrid.

Als laatste de zool van de schoen, deze is wit van kleur en heeft zwart gekleurde noppen om nogmaals het contrast met de diamanten groter te maken.

 

Kenmerken Nike Mercurial Vapor XI CR7

De speciale technieken die Nike in haar schoenen verwerkt om ervoor te zorgen dat jij als beste speler speelt zijn dit maal ook weer toegepast.

Te beginnen bij het bovenwerk van de schoen. Doordat de schoen is gemaakt van Teijin leer vormt de schoen zich perfect naar de vorm van jouw voet waardoor het beste comfort ontstaat.

Daarnaast heeft het bovenwerk ook speedribs. Deze speedribs zorgen voor een extreem hoog balgevoel en een unieke feeling in de schoen.

Het All Conditions Control systeem wat is aangeduid op de lip van de schoen voorkomt de schoen van het verliezen van balgevoel of comfort in welke omstandigheid dan ook.

In de schoen is het Nike Grip systeem toegepast. Het geweldige aan dit systeem is dat je niet gaat glijden in de schoen wat voor een optimaal balgevoel en comfort zorgt.

Als laatste de zool van de schoen. De plaatsing van de noppen is heel speciaal, deze is namelijk op de plekken waar jij het krachtigste mee afzet van de grond. Perfect voor een explosieve startsnelheid. Ook helpen de klauwnoppen hieraan mee. Deze zijn gevormd in een haak vorm waardoor je nog meer grip hebt met het afzetten.

Nike Mercurial Vapor XI CR7 kopen

Om deze gave schoenen te bemachtigen moet u helaas nog even wachten. De schoenen komen namelijk begin oktober pas in de schappen.

Eerdere versies van de Nike Mercurial Vapor XI zijn wel te koop in deze shop of deze winkel.

De schoenen zijn in meerdere maten te verkrijgen vanaf 110 euro en lopen op tot 245 euro.