26 oktober 2015

Nike Mercurial Vapor X CR7 Savage Beauty voetbalschoenen

Vandaag zijn de Nike Mercurial Vapor X CR7 Savage Beauty voetbalschoenen gelanceerd. Tevens zijn Superfly CR7 Savage Beaty voetbalschoenen gelanceerd. De overwegend zwarte lage voetbalschoenen beelden een overwegend zwart uniek design uit. De Nike Mercurial Vapor X CR7 voetbalschoenen halen inspiratie uit het vulkanen eiland Madeira. De CR7 Savage Beauty voetbalschoenen beelden daarom een lava print uit en zijn een van de meest verwarrende voetbalschoenen die Nike ooit heeft gelanceerd. De kleuren van deze lava print zijn rood, oranje en paars. Op de zijkant van de hiel van de nieuwe schoenen van Cristiano Ronaldo staat een wit CR7 trademark logo. Ook de veters zijn zwart. Het CR7 trademark logo is kleiner dan op voorgaande schoenen. De swoosh van Nike over de voorkant en de zijkant is wit met een zwarte omranding. Uiteraard zijn de nieuwe schoenen van de in Funchal geboren speler uitgerust met de nieuwste technieken. Dit stelt de linksbuiten van Real Madrid in staat veel doelpunten te maken. De CR7 schoen van Nike bevordert zijn explosiviteit, wendbaarheid en snelheid. We bespreken de belangrijkste technieken en materialen van de voetbalschoen hieronder.

Nike Mercurial Vapor X CR7 Savage Beaty voetbalschoenen

De lage variant van de CR7 collectie met lava print maakt traditioneel deel uit van de Nike Mercurial Vapor X lijn. Dit betekent dat de schoenen vrijwel dezelfde eigenschappen bevatten als de Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen. De Nike Mercurial met lava print is gemaakt van een super dun synthetisch leer van Teijin microvezel, welke ervoor zorgt dat de schoen nauw om je voet valt en dit voelt als een tweede huid. Ook bij de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen heb je het zogenaamde blote voeten gevoel. De bovenkant of upper van de Vapor voetsbalschoenen wordt gekenmerkt door de microtextuur. Deze structuur zorgt voor een perfece grip bij het aannemen van de bal. Dit wordt nog meer gestimuleerd door de ACC technologie, welke voor een heerlijke grip zorgt in alle omstandigheden. Ook de tong van de schoen zit direct vast aan de bovenkant van de schoen, waardoor je makkelijk in de schoen kunt stappen en meer conform hebt. Bovendien zorgt dit ervoor dat je nog meer controle over de bal hebt. Het onderstel van de Vapor voetbalschoenen met lava print is gemaakt van nylon en is daardoor licht. Dit zorgt voor een snellere responsiviteit en stabiliteit. Het Vapor grippatroon heeft direct-inject blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten, voor extreem goede grip in elke richting. De gripzone onder de voorvoet is geïnspireerd door spikes en heeft dus grotere noppen. Dit biedt grip vanuit de teen voor extra snelle sprints. De inlegzool van de Vapor is hetzelfde als de inlegzool van de Superfly. Ook deze zool is geperforeerd en vorm zich naar de vorm van je voet.

Nike Mercurial Vapor XCR7 voetbalschoenen met lava print kopen

De nieuwe CR7 Mercurial Vapor Ronaldo voetbalschoenen kan je vanaf 31 oktober 2015 alleen in volwassen maten kopen. De prijs van deze voetbalschoenen is ongeveer € 285,- en kan je zowel kopen in de online voetbalschoenenshop en in de online shop van Nike. Deze schoenen zijn zowel beschikbaar voor (drassige-) grasvelden als voor kunstgrasvelden. Directe levering en gratis verzending! 

Heb je een mening? Deel het hieronder en meng je in de discussie.

Nike Mercurial Vapor CR7 Savage Beauty Voetbalschoenen (1)

Nike Mercurial Vapor CR7 Savage Beauty Voetbalschoenen 2

Nike Mercurial Vapor CR7 Savage Beauty Voetbalschoenen 3