20 november 2017

NIKE MERCURIAL VAPOR FLYKNIT ULTRA FIRE & ICE

Nike maakt de Play Fire & Play Ice packs compleet met deze nieuwe Mercurial Vapor Flyknit Ultra. Deze schoen is niet geheel onbekend want hij werd al in samenwerking met Eden Hazard als Limited Edition in een zwart met goude kleur gelanceerd. De Limited Edition schoen is terug, en hoe… Deze magische schoenen lopen vooruit op de hedendaagse voetbalschoenen productie en zijn de nieuwe pareltjes in de collectie van Nike!

Direct enthousiast over de nieuwe Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra voetbalschoenen? De schoen is in een Fire en Ice variant verkrijgbaar. De Fire Vapor Flyknit Ultra bevat de kleuren zwart en rood, de Ice Vapor Flyknit Ultra bevat de kleuren zwart en blauw. Wees er snel bij want de schoenen zijn razend populair en scoor ze exclusief in de officiele Nike shop of deze STORE!

Design Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra Fire & Ice

Nike heeft van deze speciale Mercurial Vapor twee verschillende kleuren versies ontworpen. De eerste is zwart/rood. De Mercurial Vapor zwart/rood houdt de ribbels op het bovenwerk van de schoen. Zoals de naam al zegt zijn deze ribbels zwart. De rest van het bovenwerk van de schoen is ook zwart, inclusief de veters. Het Nike logo op de zijkanten van de schoen heeft een rode omlijning gekregen. Dit zorgt voor een stijlvolle look. De onderkant maakt de voetbalschoen af. Deze is chrome/rood, is een mooie combinatie met het zwart en geeft een bizar vette uitstraling aan deze schoen, net alsof de onderkant van de schoen in de brand staat!

De andere versie is met de kleuren zwart/blauw. Ook bij deze schoen houdt de Mercurial Vapor de ribbels op het bovenwerk van de schoen. Deze zijn, net als bij de zwart/rode versie, zwart. Het bekende Nike logo staat in het blauw met zwart aan de zijkant van de schoen en niet op het bovenwerk van de schoen. Dit is een van de vele veranderingen die deze Mercurial Vapors zo speciaal maken. De onderkant van deze Mercurial Vapor Ultra Flyknit maakt ook bij deze versie de schoen af. De onderkant is een glimmend/chrome blauwe kleur, wat zorgt voor een ijskoude uitstraling. Beide schoenen hebben een bizar exclusieve uitstraling! Check hieronder alle details over het nieuwste materiaal, de nieuwste technologieën en de voordelen van de nieuw ontwikkelde Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra voetbalschoenen.

Kenmerken Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra Fire & Ice

De eerste voetballer ooit die op de Mercurial Vapor Flyknit Ultra heeft geschitterd was Hazard. Hij speelde op de zwart met goud Limited Edition Vapor Flyknit Ultra voetbalschoenen. Deze exclusieve schoenen zijn ontwikkeld met de nieuwste technieken en materialen, die nog nooit eerder zijn toegepast bij de Mercurial Vapor series. Allereerst is het comfort verhoogd door het creëren van een superieure pasvorm. Hiervoor is de Flyknit technologie gebruikt. De Nike Flyknit technologie is ontwikkeld na het feedback krijgen van hardlopers die een schoen wilden met de aansluitende pasvorm van een sok. Na vier jaar onderzoeken en ontwikkelen wist Nike de technologie te ontwikkelen die nodig was om een speciaal geweven bovenwerk te maken. Dit ontwerp werd verfijnd en samengevoegd in één enkele laag. Het bovenwerk van de Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor is voorzien van TPU en Flyknit met NikeSkin. Deze technologieën zorgen voor een stevige stabiliteit. De Flyknit is waterbestendig en houdt je voeten droog. Ook zorgt deze Flyknit ervoor dat je voet dichter bij de bal komt dan ooit, het biedt een fantastische grip voor explosieve snelheid en een optimaal balgevoel. De ribbels op het bovenwerk zorgen voor wrijving bij een balaanname, voor een betere balcontrole. De zool van de schoen is niet vergeten. Er is een zachte inlegzool ontwikkeld wat voor minder druk van de noppen zorgt. De noppen onder deze schoenen zijn FG-noppen. Dit staat voor Firm Ground en worden vaak gebruikt op licht vochtige velden met kort gras.  Dit zijn de meest innovatieve Mercurial Vapor voetbalschoenen die Nike ooit op de markt heeft gebracht! 

 

Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra Fire & Ice kopen

Deze Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra zijn beschikbaar gesteld in zwart/rood en zwart/blauw. Beide schoenen zijn een aanvulling op de Nike Fire & Ice packs. Ze worden verkocht voor een prijs van 250 euro en zijn verkrijgbaar in meerdere shops. 

Ben jij de eerste van je team die op deze nieuwste Vapors speelt? Scoor dan deze nieuwe Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra schoenen exclusief in de officiële Nike shop of in deze STORE!