30 mei 2018

Nike Mercurial Vapor 360 WK voebalschoenen gelanceerd

Het WK pack van Nike is gelanceerd. Een schoen die natuurlijk niet mag ontbreken in Rusland is de Nike Mercurial Vapor 360. Een schitterende schoen die gedragen gaat worden door grote voetballers als Philippe Coutinho, Neymar, Modric, Isco en Hazard. Dit zijn allemaal zeer belangrijke spelers voor hun team. Snelheid, wendbaarheid, precisie en focus zijn de belangrijkste kenmerken van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoen voor het WK. Ben je nieuwsgierig naar de technieken waarmee deze schoen is uitgerust? Check de details hieronder!

Ben je nu al helemaal verkocht van de nieuwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoen? Of wil je graag dezelfde schoen dragen als topspelers Coutinho, Neymar en Modric? Aarzel dan niet en bestel de Nike Mercurial Vapor kicksen in DE NIKE SHOP of in DEZE WINKEL!

Design Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen

De Nike Mercurial Vapor voetbalschoen is uniek in zijn soort. De schoen is gemaakt voor snelle en wandbare spelers. Dit zijn de spelers waar veel dreiging vanaf komt. De spelers die de wedstrijden op het WK in Rusland gaan beslissen spelen waarschijnlijk op deze geweldige voetbalschoen. De Nike Mercurial Vapor voetbalschoen maakt onder deel uit van het Just Do It pack van Nike voor het WK in Rusland. Al deze schoenen hebben een witte basiskleur, zo ook de Vapor schoen. Wit is een neutrale niet opvallende kleur. Toch gaan de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen wel degelijk opvallen tijdens het WK. Dit komt door de felle oranje kleur waarmee de schoen versierd is. Bijvoorbeeld het Nike teken op de zijkant van de schoen. De swoosh is metallic van kleur en wordt omlijnd door een oranje rand. Ook de zool van de kicksen zijn oranje. Om de hiel van de voetbalschoen staat te tag van Mercurial. Boven deze tag staat een driehoek. Deze wordt versierd met de vlag van het land waar de speler die de schoen aan heeft vandaan komt. Onder deze driehoek is het logo van Nike nog een keer te zien. De swoosh is hier zilver van kleur. Een schitterend ontwerp volgens ons. Maar natuurlijk moet, om te kunnen presteren, de nieuwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoen ook zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Lees hieronder snel verder met welke technieken de nieuwe Nike Vapor schoen is uitgerust door de techneuten van Nike.

Kenmerken Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoen

De Nieuwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoen is gemaakt voor snelle spelers. De schoen staat volledig in het teken van snelheid, wendbaarheid en dreiging. Hazard, Neymar, Sané, en Coutinho hebben allemaal hetzelfde doel. Er voor zorgen dat zijn vaderland Wereldkampioen voetbal wordt. Om deze droom werkelijkheid te laten worden heb je uitzonderlijke kwaliteiten nodig. Echter is dat niet het enige wat je nodig hebt om de beste van de wereld te worden. Je moet namelijk ook een goede voetbalschoen aan de voet hebben zitten. Een schoen die is uitgerust met de nieuwste technologieën. Je schoen is de komende maand je grootste vriend. De Nike Mercurial Vapor is gemaakt van een superdunne laag tejin microvel. Dit geeft jou een unieke touch met de bal. Dit komt omdat de schoen extreem dun is. Juist omdat de schoen zo dun is, is de schoen ook extra licht. Het zorgt ervoor dat je een optimaal balgevoel hebt. De nieuwe Nike voetbalschoen is natuurlijk ook uitgerust met het ACC systeem. Dit systeem wordt ook wel het All Conditions Control genoemd. De naam zegt het al, deze technologie zorgt ervoor dat je te allen tijde controle hebt over de bal. Dit is natuurlijk ook nodig want wanneer het tijdens de WK finale opeens keihard gaat regenen is het niet de bedoeling dat Neymar opeens van voetbalschoen moet wisselen. Om het balgevoel en schietnauwkeurigheid te vergoten hebben de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen speed ribs gekregen. Dit systeem wat verwerkt zit in de schoen voel je niet, maar levert een hoge kwaliteit. Om te voorkomen dat je gaat glijden in de voetbalschoen is het Nike Grip systeem toegevoegd aan de schoen. Met al deze technologieën moeten de voetballers die deze schoen dragen wel goed voor de dag komen tijdens het aankomende WK in Rusland.

Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Nike zijn te verkrijgen in verschillende kinder- en herenmaten. De voetbalschoenen zijn echter niet goedkoop en kun je bestellen voor ongeveer € 200,-.

Scoor je Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen in de NIKE SHOP

Of in DEZE WINKEL