3 juli 2018

Nike Mercurial Vapor 12 Neymar Signature voetbalschoenen gelanceerd

Op dit moment is het WK in Rusland bezig. Vele toplanden schitteren door afwezigheid in de kwartfinale, maar Brazilië is nog altijd op koers voor de 6e wereldtitel. De sterspeler van Brazilië is natuurlijk de aanvaller van Paris Saint Germain, Neymar. Tijdens de achtste finale van Brazilië won het Zuid-Amerikaanse land met 2-0 van Mexico. De eerste goal werd gemaakt door Neymar en dit deed de Braziliaanse superster op een nieuwe versie van de Nike Mercurial Vapor 12 voetbalschoenen. Op deze schoen gaan we Neymar dus zien tijdens de knock-out fase op het WK in Rusland. Wat denken jullie kan Neymar, kan Neymar op deze schoen zijn land aan de WK titel helpen? Laat het ons weten. Nieuwsgierig naar meer informatie over de nieuwe voetbalschoen van Neymar? Check de details hieronder!

Nu al helemaal weg van de nieuwe voetbalschoen van Neymar? Aarzel dan niet en bestel de Nike Mercurial Vapor Neymar 2018 Signature voetbalschoenen in de NIKE SHOP of in DEZE WEBWINKEL

Design Nike Mercurial Vapor Neymar 2018 Signature voetbalschoenen

Een andere naam voor de Nieuwe Neymar voetbalschoen is de Amarillo Neymar Mercurial Vapor 12 voetbalschoen. Amarillo is het Spaanse woord voor geel. Erg opvallend is het dan ook niet dat de schoen is geïnspireerd door het bekende Brazilië voetbalshirt. De gele kanaries spelen in natuurlijk een geel shirt. Check hier het Brazilië thuisshirt 2018-2019. De basiskleur van de nieuwe voetbalschoen is dan ook geel. Echter is de swoosh van Nike wit van kleur. Het logo van Nike staat op beide kanten van de voetbalschoen. Op de achterkant van de schoen is een schitterend en opvallend strepen patroon te vinden. De kleuren van deze strepen zijn zwart, wit en natuurlijk geel. De onderkant van de nieuwe Nike Mercurial Vapor Neymar voetbalschoen is zwart. Ook de strepen in het wit, zwart en geel komen terug op de zool van de voetbalschoen. De komende weken gaat het Samba voetbal van Brazilië gespeeld worden op deze schoen, maar de schoen van Neymar moet natuurlijk ook zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zodat Brazilië op 15 juli de wereld titel kan veroveren. Lees hieronder snel verder voor de nieuwste technieken van de Nike Mercurial Vapor Neymar editie.

Kenmerken Nike Mercurial Vapor Neymar 2018 Signature voetbalschoen

Het belangrijkste van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoen voor Neymar is de pasvorm of te wel de fit. Hoe mooi en flitsend de voetbalschoenen van Neymar ook zijn uiteindelijk gaat het erom dat Neymar het verschil maakt tijdens de wedstrijd omdat zijn schoen perfect past en niet uitglijdt omdat zijn voeten in de schoen wegglippen. Alleen wanneer jou voet vast zit in de schoen is het mogelijk om tijdens sprintduels een hoge snelheid te halen. Om deze hoge snelheden te bereiken is de schoen van Nike uitgerust met een speciaal Flyknit materiaal. Dit gebreide materiaal valt perfect om de voeten. Volgens de techneuten van Nike knuffelt dit materiaal als het ware je voeten. Er is absoluut geen ruimte tussen je tenen en de zool van de schoen. Dit versterkt je je balbehandeling tijdens de wedstrijden. Dit nieuwe Flyknit materiaal wordt ook wel het Nike Flyknit 360 materiaal genoemd. Het is ontworpen om onverwachte bewegingen te kunnen voorkomen. Waar oudere Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen nog werden uitgerust met een extra laagje 3D structuur, is dit bij deze nieuwe voetbalschoen verwerkt in het Flyknit. Dit scheelt een laagje en hierdoor is je schoen nog dunner dan dat die al was. Voordat het gebreide materiaal in de schoen wordt aangebracht, wordt er eerst de All Conditions Control technologie  verwerkt in het bovenwerk van de voetbalschoen. De ACC zorgt ervoor dat je te allen tijde de perfecte controle hebt over de bal. Want Neymar kan het niet riskeren dat zijn balaannames in de finale mislukken vanwege een beetje regen. Zowel in natte als in droge weersomstandigheden is de controle van Neymar optimaal. Zelfs het bekende swoosh logo op de neus van de Nike Mercurial Vapor is vernieuwend. De swoosh is namelijk uitgerust met een extra reliëf laag, welke perfect is voor controle tijdens het sprinten met de bal aan de voet.

De binnenzool van de Nike Mercurial Vapor Neymar versie is uitgerust met een nieuwe structuur. Deze minimalistische inlegzool geeft alleen grip op de plekken waar je het nodig hebt. Door deze structuur glijd je voet niet weg in de schoen en kan je nog sneller in verschillende richtingen bewegen. De plaat tussen de noppen heeft Nike vervangen door een laag Flyknit, waardoor het net lijkt alsof je geen schoenen aan hebt. Als laatste hebben we nog de onderkant van de voetbalschoen. Het onderste gedeelde van de Neymar voetbalschoen is super licht, hierdoor kun je hoge snelheden halen. De noppen van de schoenen zijn zowel aan de voorkant als ter hoogte van de hiel van de schoenen te vinden. Deze hebben de vorm van klauwen van een luipaars en zorgen er ook weer voor dat je snel alle richtingen op kunt bewegen.

Nike Mercurial Vapor Neymar 12 2018 Signature voetbalschoen kopen

De nieuwste voetbalschoen van Neymar is vanaf medio juli te koop in de onderstaande webshops. Voor volwassenen is de prijs van de nieuwe Nike Mercurial Vapor Neymar voetbalschoen € 250,-. Voor deze prijs heb je een nieuwe voetbalschoen uit het absolute topsegment. De schoen is waarschijnlijk ook te koop in goedkopere versies. De goedkoopste al voor maar € 50,-. Natuurlijk is het ook mogelijk om de schoen te laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Nike Mercurial voetbalschoen in de officiële Nike Shop

Of haal ze in DEZE WINKEL