5 september 2017

NIKE MERCURIAL ULTRA FLYKNIT VAPOR

Nike en Eden Hazard gaan voor goud en debuteren de volledig nieuwe Nike Mercurial Vapor: de Vapor Flyknit Ultra. In samenwerking met Nike kijkt Hazard terug op zijn favoriete Mercurial momenten. De evolutie van de Nike Mercurial schoenen en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nieuwe technologieën die in voetbalschoenen gebruikt worden, lopen parallel met de hoogtepunten uit de carrière van Hazard. Op basis van al deze magische herinneringen en hoogtepunten van Hazard, heeft Nike de ultieme Mercurial Vapor ontworpen voor de kleine baltovenaar.

Direct enthousiast over de volledig nieuwe limited-edition Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor? Er worden 2500 paar van de limited-edition Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor beschikbaar gesteld in triple-black, en 1500 paar in een zwart/metallic goude kleur op nike.com. Wees er dus snel bij en scoor ze exclusief in de Nike store

Design Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor

Nike heeft van deze speciale Mercurial Vapor twee verschillende kleuren versies ontworpen. De eerste is triple-black. De Mercurial Vapor triple-black houdt de ribbels op het bovenwerk van de schoen. Zoals de naam al zegt zijn deze ribbels zwart. De rest van het bovenwerk van de schoen is ook zwart, inclusief de veters. De onderkant maakt de voetbalschoen af. Deze is chrome/zilver, is een mooie combinatie met het zwart en geeft een bizar vette uitstraling aan deze schoen.

De versie waar Eden Hazard op zal gaan schitteren is met de kleuren zwart/metallic vivid goud/zwart. Ook bij deze schoen houdt de Mercurial Vapor de ribbels op het bovenwerk van de schoen. Deze zijn, net als bij de triple-black versie, zwart. Het bekende Nike logo staat in het vivid/goud met zwart aan de zijkant van de schoen en niet op het bovenwerk van de schoen. Dit is een van de vele veranderingen die deze Mercurial Vapors zo speciaal maken. De onderkant van deze Mercurial Vapor Ultra Flyknit maakt ook bij deze versie de schoen af. De onderkant is een glimmend goude kleur, wat klasse en magie uitsraalt. De schoenen hebben een bizar exclusieve uitstraling!

Check hieronder alle details over het nieuwste materiaal, de nieuwste technologieën en de voordelen van de nieuw ontwikkelde limited-edition Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor voetbalschoenen.

Kenmerken Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor

Hazard zal de eerste voetballer ooit zijn die op deze limited-edition Mercurial Ultra Flyknit Vapors gaat schitteren. Deze exclusieve schoenen zijn ontwikkeld met de nieuwste technieken en materialen, die nog nooit eerder zijn toegepast bij de Mercurial Vapor series. Allereerst is het comfort verhoogd door het creëren van een superieure pasvorm. Hiervoor is de Flyknit technologie gebruikt. De Nike Flyknit technologie is ontwikkeld na het feedback krijgen van hardlopers die een schoen wilden met de aansluitende pasvorm van een sok. Na vier jaar onderzoeken en ontwikkelen wist Nike de technologie te ontwikkelen die nodig was om een speciaal geweven bovenwerk te maken. Dit ontwerp werd verfijnd en samengevoegd in één enkele laag. Het bovenwerk van de Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor is voorzien van TPU en Flyknit met NikeSkin. Deze technologieën zorgen voor een stevige stabiliteit. De Flyknit is waterbestendig en houdt je voeten droog. Ook zorgt deze Flyknit ervoor dat je voet dichter bij de bal komt dan ooit, het biedt een fantastische grip voor explosieve snelheid en een optimaal balgevoel. De ribbels op het bovenwerk zorgen voor wrijving bij een balaanname, voor een betere balcontrole. De zool van de schoen is niet vergeten. Er is een zachte inlegzool ontwikkeld wat voor minder druk van de noppen zorgt. De noppen onder deze schoenen zijn FG-noppen. Dit staat voor Firm Ground en worden vaak gebruikt op licht vochtige velden met kort gras. Dit zijn de meest innovatieve Mercurius Vapor voetbalschoenen die Nike ooit op de markt heeft gebracht!

Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor kopen

Deze schoenen zijn exclusief en binnen no time uitverkocht. Er worden 2500 paar van de limited-edition Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor beschikbaar gesteld in triple-black, en 1500 paar in een zwart/metallic goude kleur op nike.com. Beide schoenen worden voor een prijs van 250 euro verkocht. Ga je dit jaar net als Hazard ook voor goud? 

Scoor dan deze nieuwe limited edition Nike Mercurial Ultra Flyknit Vapor schoenen exclusief in de Nike store