3 mei 2016

Nike Mercurial Superfly What The voetbalschoenen

Nike heeft Nike Mercurial Superfly What The voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen van Nike eren alle tot dusver uitgebrachte Mercurial Superfly voetbalschoenen. In juni wordt namelijk afscheid genomen van de huidige generatie en presenteert Nike nieuwe Superfly’s. De Nike Mercurial Superfly What The zijn vanaf 5 mei 2016 verkrijgbaar. Het design van deze What The voetbalschoenen combineert verschillende elementen uit vorige Superfly’s. Dit concept paste Nike met succes ook al toe in sporten als basketbal en skateboarden. Zo beeldt het voorste deel een print van de bekende Mercurial Superfly voetbalschoenen uit 1998 uit (o.a. Ronaldo schitterde hierop). Doordat de bovenlaag van de What The schoenen verschillende element kent bevat de Nike Swoosh op de bovenlaag verschillende prints en kleuren. In totaal worden op deze voetbalschoenen 12 Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uitgebeeld. Zelfs de binnenzool bevat elementen van verschillende modellen. De voetbalschoenen worden geleverd in een speciale What The Box. Ook worden de voetbalschoenen geleverd met een speciale What The rugtas, waarop alle Mercurial Superfly’s die op de voetbalschoenen zichtbaar zijn worden afgebeeld. Benieuwd welke voordelen deze voetbalschoenen jouw leveren? Lees het hieronder!

Materialen en technieken Nike Mercurial Superfly What The voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kennen een dynamic fit collar. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voeten fungeren als een lichaamsdeel. De dynamic fit collar van Nike zorgt ervoor dat je natuurlijk beweegt. Op de manier ben je je als voetballer bewuster van je voeten en maak je flexibelere bewegingen. Hier komt bij dat de enkelsok minder irritatie geeft aan de voeten. Nike voetbalschoenen die een dynamic fit collar bevatten zijn perfect voor creatieve en snelle spelers. De bovenlaag van de Nike Mercurial Superfly is gemaakt van ultra dun leder. Dit ultra dunne leer gaat bij Nike door het leven als NikeSkin. De bovenlaag bevat daarnaast Flyknit en ACC. Flyknit is een woven materiaal dat ervoor zorgt dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten, zodat het zogenaamde blote-voeten-gevoel ontstaat. Flyknit bevat daarnaast Flywire kabels. Flywire kabels geven ondersteuning bij onverwachte bewegingen. Ook leidt Flywire tot een betere afzet naar de zijkant. ACC zorgt op zijn beurt voor een perfecte balbehandeling gedurende alle weersomstandigheden. Deze technologie stimuleert de grip met de bal. Verder bevatten de oranje Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen een zoolplaat gemaakt van carbon. Dit materiaal is soepel en leidt in samenwerking van Flyknit tot een nog betere afzet en maakt tevens het wegdraaien gemakkelijker. Zo kunnen de hoogste snelheden worden behaald. De zoolplaat bevat daarnaast elf langwerpige noppen, waarvan zeven aan de voorkant en drie aan de achterkant. Check hieronder foto's van de Nike Mercurial Superfly What The voetbalschoenen. Check tevens waar deze recent gelanceerde Superfly's verkrijgbaar zijn.

Nike Mercurial Superfly What The voetbalschoenen kopen

De Nike Mercurial Superfly What The zijn de meest nieuwe Superfly voetbalschoenen. Deze kan je voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,-. Zonder enkelsok kosten deze voetbalschoenen € 200,-. De goedkoopste Mercurial's scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check het overzicht van de beschikbare Mercurial's in het overzicht hiernaast! Directe levering... en gratis verzending.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Heb je een mening over deze voetbalschoenen? Deel het hieronder!

Nike -Mercurial -What -The Voetbalschoenen