15 november 2016

Nike lanceert Mercurial Superfly V Tech Craft blackout voetbalschoenen

Het Nike Tech Craft Pack is gelanceerd en dat betekent dat er weer nieuwe NIke Mercurial Superfly V voetbalschoenen zijn uitgebracht. Wij weten jou te vertellen dat het niet zomaar gaat om doodgewone Superfly voetbalschoenen. Het gaat namelijk om zeer speciale Nike Mercurial Superfly kicksen die je niet iedere week op het voetbalveld voorbij ziet komen. Reden te meer voor Voetbal-schoenen.eu om deze schoenen eens even goed toe te lichten. Indien wij jou nu helemaal nieuwsgierig gemaakt is ons advies simpel. Lees dit blog snel verder en ontdek alle ins en outs van deze trendy voetbalschoenen.

Waarom zijn deze Superfly's uit het Tech Craft Pack dan zo speciaal? Allereerst, omdat we geen topspelers zullen gaan zien op deze voetbalschoenen. Ten tweede, omdat deze kicksen fors in techniek afwijken van de traditionele Superfly's. Deze afwijking zit hem voornamelijk in het toegepaste materiaal op de bovenlaag van de schoenen. Waar de bovenlaag van traditionele Superfly voetbalschoenen voornamelijk bestaat uit Flyknit, daar worden de Superfly's uit het Tech Craft Pack versierd met een alegria lederen bovenlaag. Dit is een echt leder, integendeel tot het synthetische Flyknit leder dat de Superfly schoenen kennen.

Nike -tech -craft -pack -blackout -superfly -voetbalschoenen

Deze Mercurial Superfly V voetbalschoenen zijn overwegend zwart van kleur. Voetbal-schoenen.eu weet jou te vertellen dat dit een design is dat steeds vaker voorbij schiet en de laatse maanden hevig aan populariteit wint. Blackout schoenen als deze zijn tegenwoordig binnen no-time uitverkocht. Deze Superfly Tech Craft schoenen kennen een volledig zwarte bovenlaag.  De Dynamic Fit Collar van deze kicksen is meer antraciet. De enige details die qua kleur afwijken zijn de zijkanten en Nike swoosh op de neus en binnenkant. Deze elementen zijn namelijk zilver.

Nike -tech -craft -pack -blackout -superfly -voetbalschoenen2

Dat de bovenlaag van deze Nike Mercurial Superfly V Tech Craft voornamelijk uit alegria leder bestaat neemt niet weg dat deze schoenen helemaal geen Flyknit bevatten. Integendeel. Het bovenwerk van de nieuwe Mercurial Tech Craft voetbalschoenen bevat Flyknit in combinatie met de Speed Rib technology. Dit levert schoenen met explosieve snelheid. Deze technologie komt tot uiting in de breedte van de kabels. De kabels zijn aan de achterkant van de schoenen namelijk minder breed dan aan de voorkant. Hierdoor ontstaat er wrijving, waardoor je een nog betere touch hebt. Een ander voordeel van dit Flyknit materiaal in combinatie met Speed Rib is dat het mee beweegt met je voet, waardoor de schoenen een zogenaamd blote-voetengevoel hebben. Daarnaast bevatten de schoenen geen tong, waardoor het balcontact nog natuurlijker aanvoelt. Verder zijn deze blackout Superfly schoenen van Nike uitgerust met een enkelsok, welke door Nike de dynamic fit collar wordt genoemd. Deze enkelkraag zorgt ervoor dat de enkel en voet als het ware als een lichaamsdeel voelen en je nog bewuster van het balcontact bent. Daarnaast zorgt de enkelsok voor het zogenaamde lockdown effect, waardoor je voeten op hun plaats blijven, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest.  De bovenkant van de Mercurials is daarnaast ook nog eens uitgerust met de All Conditions Control technology, welke garandeert dat de grip op de bal goed is in alle weersomstandigheden. Deze technologie is verwerkt in een extra laagje op de bovenkant van de schoenen. 

Nike -tech -craft -pack -blackout -superfly -voetbalschoenen3

Wil jij deze nieuwste Superfly's al direct kopen? Dat kan! Ga direct naar de online store van Nike en wees een van de eerste voetballers die deze voetbalschoenen in bezit heeft. Overige voetbalschoenen uit het nieuwste Tech Craft Pack scoor je HIER! Heb jij na het lezen van dit blog een mening gevormd over deze kicksen? Plaats het dan hieronder en wie weet maak jij kans op een gratis voetbalschoenen!