21 maart 2017

Revealed! Nike Mercurial Superfly V Revolution Pack voetbalschoenen 2017

3-26-2017. Op deze datum organiseert Nike 'Air Max Day'. Ter voorbereiding op deze geweldige dag lanceert Nike, Nike Mercurial Superfly V Revolution voetbalschoenen. De schoenen maken onderdeel uit van het Revolution Pack. De designs van deze Revolution Pack voetbalschoenen zijn gebaseerd op verschillende populaire iconische Nike Air Max's. Deze Nike Mercurial Superfly V halen inspiratie uit de gruwelijke Nike Air Max 90. Maak kennis met DE voetbalschoenen voor wendbare, creatieve en snelle spelers die gek zijn van een enkelsok van dit moment, waarop alleen komende week sterspelers als Ronaldo, Sanchezi, Dybaly en Jorgensen schitteren.

Wil jij deze nu al LEGENDARISCHE voetbalschoenen kopen? Ben jij naast voetbalschoenenfan en snelheidsduivel ook sneakerfan? Dan zijn dit zeker weten de Nike voetbalschoenen waar jij de komende periode op gezien moet worden. Je scoort ze HIER en ook HIER! Wees er snel bij, want op is op!

Nike -mercurial -superfly -v -revolution -pack -voetbalschoenen4

Nike Mercurial Superfly V. Een van s'werelds meest gedragen voetbalschoenen die altijd garant staan voor geweldige designs. Bij het design van de Nike Mercurial Superfly V Revolution voetbalschoenen is dat dan ook niet anders. Deze Revolution Pack voetbalschoenen zijn wit, rood, zwart, grijs en zilver. Schoenen om niet te missen! De voetbalschoenen laten een overwegend grijs, zilveren bovenlaag zien. Langs de zijkanten is een zwarte strip aanwezig. Een roze horizontale strip scheidt de bovenlaag en zoolplaat. Daarnaast toont ook de hak opvallende roze details. Een witte zoolplaat en een witte Nike swoosh maken het design van deze Superfly's helemaal compleet. Echte voetbalschoenen voor de mooiboys onder ons. Floreer langs de lijn op deze gruwelijke kicksen. Check de foto's en raak onder de indruk.

Nike -mercurial -superfly -v -revolution -pack -voetbalschoenen

Echter is het niet alleen het design dat jou laat floreren langs de lijn. Wat dacht je van de ongekende technieken en materialen die deze voetbalschoenen rijk zijn. UNIEK! Wij lichten de belangrijkste technieken en materialen even uit om jou als buitenspeler te overtuigen dat dit straks de schoenen zijn, waarop jij DE beslissende actie, assist of goal maakt.

Nike -mercurial -superfly -v -revolution -pack -voetbalschoenen2

De meest innovatieve tehniek van de Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen is ongetwijfeld de enkelsok. De Dynamic Fit kraag past anatomisch om je enkel voor een nauwsluitende pasvorm.  Hierdoor bevatten de Nike Superfly schoenen geen tong. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat je voet en je enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Hierdoor ben jij je als voetballer van je voeten en heb je meer controle aan de bal hebt, inlclusief een flexibelere beweging. Bovendien zorgt deze enkelsok voor minder irritatie Het bovendeel van Superfly is volledig uitgerust met een 3D FlyKnit materiaal. Hardlopers hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van dit materiaal. 4-jarig onderzoek heeft geleidt tot een special gebreid bovenwerk met statische eigenschappen voor extra structuur en duurzaamheid. De essentiële eigenschappen van ondersteuning, flexibiliteit en ventilerend vermogen komen zo tot uiting. De schoenen zitten zo na het aantrekken al als gegoten en strak om de voeten, waardoor het zogenaamde blote voeten gevoel ontstaat. Je voet is nog nooit zo dicht bij de bal geweest. Een superieure pasvorm die zorgt voor een betere balcontrole! Een duidelijk zichtbare ribconstructie horizontaal over de schoenen draagt nog meer bij aan deze balcontrole. Het is alsof de bal aan je voeten plakt, zelfs als jij met een flink aantal kilometers per uur langs je directe tegenstander versnelt! Het FlyKnit bovenwerk kent verder ook zogenaamde Flywire of brio kabels, welke ervoor zorgen dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en dus voor stabiliteit en afzet naar de zijkanten. De kabels zijn verbonden met de veters en zo bevinden de voeten zich in een dergelijke kooi en verlies je geen onnodige energie. Die energie kan je extra steken in je sprint! Naast de belangrijke en gruwelijke Flyknit technologie is de Nike Mercurial Superfly V ook uitgerust met de ACC (All Conditions Control) technologie. De ACC technologie zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. Regen of geen regen. Jij deelt de lakens uit langs de zijlijn en zet verdedigers op het verkeerde been. Wil jij nog meer technische details te weten komen? Versnel je dan naar de speciale Nike Mercurial Superfly V pagina van Voetbal-schoenen.eu. Zeker weten dat jij straks de Superfly kenner bent.

Nike -mercurial -superfly -v -revolution -pack -voetbalschoenen3

Na het zien van de foto's snappen wij als geen ander dat jij ze maar al te graag wilt hebben en direct om je voeten wilt hebben. Dan heb je geluk. Je kan deze pareltjes namelijk vanaf NU scoren in de online store van NIKE. Ben je echter opzoek naar oude modellen die je voor een prikje kunt scoren? Ga dan naar de online shop van Voetbalshop. Sla je slag en pak deze geweldige korting. Mis dit niet!