30 oktober 2017

Play Ice Nike Mercurial Superlfy V voetbalschoenen

Brrrr… wat een schoenen!!! De nieuwe Nike voetbalschoenen van de #PLAYICE kant. De Mercurial, Hypervenom, Magista en Tiempo schoenen zijn omgetoverd tot ijskoude wondersloffen. Laat tegenstanders koud achter, adem ijs, wees ijs! Cristiano Ronaldo, Leroy Sané en Eden Hazard zijn de gekozen leider van de ‘Ice’ kant. Alle drie koelbloedige killers voor de goal en koel in het koppie, ze luisteren alleen naar hun eigen instincten. De Nike Mercurial Superfly V schoenen zijn cooler dan ooit en zullen gedragen worden door de enige echte CR7 en Leroy Sané! Lees verder voor de details over het design en de kenmerken/technologieën van deze wonderschone ijspegels!

Ben je direct enthousiast over deze flitsende schoenen van de #PLAYICE kant? Scoor ze exclusief in deze SHOP of de officiële online Nike Store.

 

Design Ice Nike Mercurial Superlfy V voetbalschoenen

Het design van deze nieuwe schoen is om het warm van te krijgen… Maar door de kleuren krijg je het snel weer ijskoud. Door lichtblauw te combineren met navy blauw en wit, wordt er een bevroren sfeer gecreëerd. De sok van de schoen heeft een navy blauwe kleur. Deze kleur loop door naar de hiel. Vanaf daar loopt de schoen over naar een lichtblauwe kleur. De nike swoosh op de bovenkant van de schoen is wit met een lichtblauwe rand daaromheen. De naam van het merk staat zoals bij de Mercurial uit het ‘Lock In Let Loose’ pack aan de binnenkant van de schoen in het wit. De onderkant van de schoen is net als de bovenkant een overgang van kleuren. Beginnend bij de achterkant in een donkerblauwe kleur die overloopt naar een licht blauwe kleur. De bekende strepen, zoals we inmiddels gewend zijn van de Mercurial lijn, lopen in een navy blauwe kleur over het lichtblauw heen. De zool aan de binnenkant van de schoen heeft een lichtblauwe kleur. De schoen krijgt door de combinatie van deze kleuren een ijskoud uiterlijk en zorgt ervoor dat de aanvallers onder ons koelbloedig blijven voor het doel, hun koppie leeg houden en de belangrijke goals maken op het juiste moment! Check hieronder de nieuwste materialen en technologieën die zijn gebruikt op deze kicksen.

 

Kenmerken Ice Nike Mercurial Superlfy V voetbalschoenen
De Mercurial Superfly V schoenen van Nike zijn uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën om de drager van de schoenen optimaal te laten presteren. 

De Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen bevatten een enkelsok. De Dynamic Fit kraag past anatomisch om je enkel voor een nauwsluitende pasvorm. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat je voet en je enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Dit zorgt voor een flexibelere beweging en optimaal comfort. Het bovendeel van de Superfly schoenen is volledig uitgerust met een 3D FlyKnit materiaal. Dit materiaal is ontwikkeld voor extra ondersteuning en flexibiliteit. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat je de schoenen niet meer hoeft in te lopen zodra je ze aantrekt. De schoen heeft een duidelijk zichtbare ribconstructie horizontaal over de schoenen. Deze draagt bij aan de balcontrole. Het is alsof de bal aan je voeten plakt. Het FlyKnit bovenwerk kent verder ook zogenaamde Flywire of brio kabels, welke ervoor zorgen dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en dus voor stabiliteit en afzet naar de zijkanten. De kabels zijn verbonden met de veters en zo bevinden de voeten zich in een kooi. Naast de belangrijke en gruwelijke Flyknit technologie is de Nike Mercurial Superfly V ook uitgerust met de ACC (All Conditions Control) technologie. De ACC technologie zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De onderkant van de Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen bestaat niet meer uit een lichtgewicht plaat van carbon in twee lagen. Hierdoor zijn de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht. Door het afscheid nemen van de carbon zoolplaat kent de voet een nog betere pasvorm in de schoenen. Ook heeft Nike bij de productie van deze voetbalschoenen veel aandacht geschonken aan het remsysteem. Dankzij het remsysteem van de Mercurial Superfly V moeten spelers meer vertrouwen hebben om tot stilstand te komen. Spelers hoeven zo minder na te denken om tot stilstand te komen, dit zorgt dat spelers meer snelheid zullen maken. De binnenkant van de Nike Mercurial Superfly V bevat een lichtgewicht, geperforeerde 3D-inlegzool, welke vormen naar de vorm van de voet en zorgen voor comfort en demping met een laag profiel. Dit is speciaal ontwikkeld voor explosieve snelheid.

Kortom, er zijn genoeg technieken toegepast op deze Superfly V schoenen, alles specifiek om explosieve snelheid te ontketenen.

 

Ice Nike Mercurial Superlfy V voetbalschoenen kopen

De keuze is nu aan jou… Kies je om met FIRE te spelen of toch ICE koud je tegenstander te verslaan? Hoe dan ook, beide Superfly V voetbalschoenen zijn gruwelijk en verkrijgbaar in deze SHOP of de officiële online Nike Store.

Kies verstandig…