30 oktober 2017

De nieuwe Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen uit het PLAY FIRE PACK

Onlangs heeft Nike een van haar gruwelijkste packs ooit uitgebracht volgens velen. Een pack met een echt verhaal over spelers die spelen met vuur, gewaagde acties uitvoeren en uitdagend dribbels inzetten! Dit PLAY FIRE pack wat bestaat uit 4 verschillende voetbalschoenen en gedragen gaat worden door wereldsterren als Neymar JR, Marcus Rashford en Philipe Coutinho heeft een explosieve uitstraling en kan niet wachten gedragen te worden!

Ben jij nu al helemaal om en kan je niet wachten om te spelen op deze brute schoenen?

Haal ze dan snel in deze SHOP of de officiële online Nike Store.

 

Design Nike Mercurial Superfly V PLAY FIRE voetbalschoen

De nieuwste Nike Mercurial Superfly V voetbalschoen heeft een design wat alle wensen van spelers te boven gaat. Het ontwerp en de brute kracht die de schoen uitstraalt is speciaal gemaakt voor spelers die razendsnel hun tegenstanders weten te passeren, wendbaar en explosief op de eerste meters zijn en met vuur durven te spelen. De bovenkant van de Mercurial Superfly V voetbalschoen, de sok, heeft namelijk een fel rode kleur gekregen. Deze kleur hebben de designers van Nike ook op het grootste gedeelte van de schoen gedaan wat een krachtige uitstraling creëert. Op de buitenzijde van de Mercurial Superfly V voetbalschoen staat de bekende Swoosh van Nike. Dit bekende logo wat Nike op al haar Mercurial schoenen heeft staan heeft een zwarte kleur gekregen. Dit ik combinatie met dezelfde zwarte kleur die gebruikt is voor het woord MERCURIAL op de hiel van de schoen en het woord NIKE op de binnenzijde van de schoen zorgen ervoor dat deze kenmerken opvallen en eruit knallen waardoor de schoen nog extermer wordt!

Aangekomen bij de zool van de schoen is te zien dat deze ook deze zwarte kleur heeft gekregen. Toch heeft Nike hier een kleine aanpassing aan weten te doen. De designers van Nike hebben hier namelijk het uiteinde van de noppen onderop de zool in dezelfde fel rode kleur gemaakt als het bovenste gedeelte van de schoen.

Deze combinatie van een fel rode kleur met zwarte accenten zorgen ervoor dat jij opvalt, een krachtige uitstraling hebt en met vuur aan je schoenen durft te spelen!

 

Kenmerken Nike Mercurial Superfly V PLAY FIRE voetbalschoen

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly V voetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Lees snel wat deze technieken inhouden.

  • De Nike Mercurial Superfly V voetbalschoen uit het PLAY FIRE PACK heeft een enkelsok. De Dynamic Fit sok past perfect om je enkel voor een heerlijke pasvorm.  Dit uiteinde van de voetbalschoen zorgt ervoor dat de Mercurial Superfly V als een tweede huid aanvoelt wat een extreem comfortabel gevoelt geeft. Hierdoor hou je meer controle over de bal. Ook zorgt deze enkelsok voor minder irritatie aan de voet waardoor je je meer kan focussen op het spel.
  • De bovenkant van Superfly schoen is volledig uitgerust met een 3D FlyKnit systeem. De kenmerken van dit systeem zijn: extreme ondersteuning, flexibiliteit en ventilerend vermogen. De schoenen zitten zo heerlijk om de voet, waardoor het zogenaamde ‘’blote voeten’’ gevoel wordt gecreëerd.
  • De ribconstructie die horizontaal over de schoenen zit zorgt voor een nog hoger balcontrole. Hierdoor voelt het alsof de bal aan je voet blijft plakken! Ook wanneer je op hoge snelheid een actie aangaat en je tegenstander voorbij weet te spelen.
  • Het FlyKnit bovenwerk bevat verder ook de zogenaamde Flywire of brio kabels die ervoor zorgen dat de voet op de juiste plaats blijft in de schoen. De kabels die in het systeem verwerkt zitten, zitten vast aan de veters van de schoen waardoor de schoen aanvoelt als een comfortabel verlengstuk van je been.
  • Het  ACC (All Conditions Control) technologie is ook in deze schoen toegepast. De ACC technologie zorgt ervoor dat in welke omstandigheden dan ook, regen of geen regen, jij de beste controle houdt over de bal.
  • De onderkant van de schoen is gemaakt van een nieuwe plaat. Hierdoor zijn de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht geworden. Hierdoor heb je een nog betere pasvorm in de schoen. Ook heeft Nike aandacht besteed aan het remsysteem van de schoen. Dankzij dit remsysteem van de Mercurial Superfly V kunnen spelers sneller tot stilstand komen.
  • De zoolplaat van de schoen heeft nauwkeurig geplaatste noppen. Deze noppen zijn zo geplaatst zodat jij met een explosieve startsnelheid sneller bent dan je tegenstander. Maar de noppen zijn ook zo geplaatst dat je snel weet af te remmen. Niks staat je nog in de weg om uit te blinken op het veld!
  • De binnenkant van de Nike Mercurial Superfly V bevat een superlicht, geperforeerde 3D-inlegzool. Deze zool vormt perfect naar de vorm van de voet en zorgt voor een betere stabiliteit en fit met de schoen.

Nike Mercurial Superfly V PLAY FIRE voetbalschoen kopen

Wil jij net als jouw favoriete speler spelen op deze schoenen? Of durf jij het aan deze schoenen te dragen en jouw tegenstanders te vernederen met gruwelijke acties en goals?

Haal dan snel deze unieke Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit het PLAY FIRE PACK in  deze SHOP of de officiële online Nike Store.

Deze brute schoenen zijn al te koop tegen een prijs van 55,00 euro en lopen op tot maar liefst 300,00 euro.