Nike heeft Nike Mercurial Superfly V Pitch Dark voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen vormen het 2e paar voetbalschoenen uit de Superfly V collectie. Daarnaast maken deze Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen deel uit van een nieuw pack; het Pitch Dark pack. Het Pitch Dark pack bevat louter zwarte voetbalschoenen en geldt als de opvolger van het Spark Brilliance pack dat nu nog gedragen wordt op Euro 2016. Ondanks de overwegend zwarte bovenlaag mogen deze Nike Mercurial Superfly V Pitch Dark schoenen opvallend genoemd worden. Dit komt vooral door de aanwezigheid van roze details. Deze Superfly's kennen namelijk een zwarte Nike swoosh op de neus met een roze omlijning. De Nike swoosh aan de binnenkant kent eenzelfde design. De zoolplaat kent op zijn beurt een roze Nike swoosh. Ook de binnenzool is volledig roze van kleur. Op deze voetbalschoenen zullen hoogstwaarschijnlijk sterspelers als C.Ronaldo, De Bruyne en El Ghazi schitteren. De voetbalschoenen zijn uitermate goed geschikt voor wendbare, creatieve en snelle spelers! Lees hieronder de verdere kenmerken van de overwegend zwarte voetbalschoenen.

Materialen en technieken Nike Mercurial Superfly V Pitch Dark voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen kennen een vernieuwde zoolplaat. Nike heeft afscheid genomen van de carbon zoolplaat, waardoor de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht zijn. Het vervangen van de zoolplaat moet ervoor zorgen dat de voet een betere pasvorm in de schoenen kent. Ook heeft Nike bij de productie van deze voetbalschoenen veel aandacht geschonken aan het remsysteem. Door een vernieuwd remsysteem moeten spelers meer vertrouwen hebben om tot stilstand te komen. Spelers hoeven zo minder na te denken om tot stilstand te komen, hetgeen zorgt dat spelers meer snelheid zullen maken. De zoolplaat kent een geheel vernieuwde positionering van de noppen in verschillende richtingen. Zo staan de noppen onder de hiel recht gepositioneerd om goed tot stilstand te komen. De noppen onder de voorvoet staan schuin gepositioneerd om zo goed weg te komen van de tegenstander. Daarnaast heeft Nike de Flyknit bovenlaag sterk onder handen genomen. De Flyknit bovenlaag wordt vanaf nu namelijk gekenmerkt door een speed-rib 3D structuur. Dit moet de controle met de bal ten goede komen. Nike heeft gekeken hoe spelers contact hebben met de bal tijdens het maken van snelheid en hierop de structuur aangepast. Check hieronder de foto's van de nieuwste Superfly Euro2016 voetbalschoenen.

Zwarte Nike Mercurial Superfly V Pitch Dark voetbalschoenen kopen

De Nike Mercurial Superfly V Pitch Dark voetbalschoenen kan je vanaf een prijs van ongeveer € 300,- vanaf 5 juli 2016 kopen in de onderstaande shops. Deze schoenen zijn zowel voor (drassige-) grasvelden als voor kunstgrasvelden vanaf 31-05-2016 verkrijgbaar in bovenstaande shops. Directe levering en gratis verzending!

 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

 Zwarte Nike Mercurial Superfly V Pitck Dark Voetbalschoenen

Zwarte Nike Mercurial Superfly V Pitck Dark Voetbalschoenen 2

Zwarte Nike Mercurial Superfly V Pitck Dark Voetbalschoenen 3