Ontdek de geweldige Nike Mercurial Superfly V Motion Blur voetbalschoenen

Buitenspelers worden door Nike helemaal op hun wenken bediend. Met de lancering van de nieuwe Nike Mercurial Superfly V Motion Blur voetbalschoenen worden ze in het voorjaar flink verwend. De schoenen nemen volledig afscheid van de donkere herfst en winter en laten jou shinen in het voorjaar. De lancering van deze kicksen moet vooral onder de mooi-weer-voetballers tot tevredenheid leiden. Jouw acties langs de zijlijn zijn vanaf nu nog frisser!

Sterspelers als Cristiano Ronaldo, El Ghazi, Jorgensen en Dybala trokken vandaag deze voetbalschoenen voor het eerst om hun voeten. Ben jij de volgende snelle buitenspeler die deze voetbalschoenen aantrekt? Dat kan! Shop jouw Nike Mercurial Superfly V Motion Blur voetbalschoenen nu in de officiële store van Nike.

Als je het Voetbal-schoenen.eu vraagt zijn dit echt de eyecatchers van het Nike Motion Blur Pack. Wat een fantastisch fris opvallend design. Echt voetbalschoenen die bij de snelle buitenspeler van dit moment past. Het design van deze gruwelijke kicksen haalt volledig zijn inspiratie uit een van de gruwelijkste Vapors's aller tijden, beter bekend als de Nike Mercurial Vapor Clash Stormed Euro 2012 voetbalschoenen. Laat het nou net ook zo zijn dat deze kicksen nog eens ongekend succesvol waren. Met 21 goals op Euro 2012 waren ze erg productief. Het design van deze Mercurial Superfly V voetbalschoenen kent een half-om-half design met een gelijkdelijke diagonale overloop langs de zijkanten. De neus is wit, zoals bij andere voetbalschoenen uit het Motion Blur Pack ook het geval is. Richting de hak toe loopt dit wit over in roze, absoluut ook een kleur voor de mooiboys onder ons. Op de neus bevindt zich de bekende zwarte Nike swoosh. De zoolplaat is  wel volledig wit.

SU17_GFB_Motion Blur Pack _831940-601_NIKE MERCURIAL SUPERFLY DF FG_2_8

De grote vraag luidt natuurlijk; wat zorgt ervoor dat jij explosieve snelheid hebt bij het aantrekken van deze kicksen? Juist! Daar zorgen voornamelijk de de Flywire of brio kabels voor. Flywire zorgt er namelijk voor dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en dus voor stabiliteit en afzet naar de zijkanten. De kabels zijn verbonden met de veters en zo bevinden de voeten zich in een dergelijke kooi en verlies je geen onnodige energie. Die energie kan je extra steken in je sprint! De onderkant van de Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen houdt echter ook rekening met het maken van snelheid. Deze bestaat niet meer uit een lichtgewicht plaat van carbon in twee lagen. Hierdoor zijn de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht. Door het afscheid nemen van de carbon zoolplaat kent de voet een nog betere pasvorm in de schoenen. Daarnaast heeft Nike bij de productie van deze voetbalschoenen veel aandacht geschonken aan het remsysteem. Dankzij het remsysteem van de Mercurial Superfly V moeten spelers meer vertrouwen hebben om tot stilstand te komen. Spelers hoeven zo minder na te denken om tot stilstand te komen, hetgeen zorgt dat spelers meer snelheid zullen maken. Wist jij echter dat de Nike Mercurial Superfly V ook alles in het werk stelt om balcontrole tijdens snelheid te behouden? Lees dit en nog meer van deze ins en outs op de speciale Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen-pagina!

SU17_GFB_Motion Blur Pack _831940-601_NIKE MERCURIAL SUPERFLY DF FG_7_8

Nike Mercurial Superfly V Motion Blur kopen?

Wil jij deze gruwelijke kicksen maar al te snel om jouw voeten hebben? Dat kan. Bezoek de officiele online store van NIKE en scoor deze voetbalschoenen voor € 290,-. Is deze prijs jou echter iets te gortig? Geen probleem. Je scoort al Mercurial voetbalschoenen vanaf € 55,-.