25 oktober 2017

Nike lanceert unieke Lieke Martens voetbalschoenen!

Gisteravond was het weer zo ver, het jaarlijkse FIFA voetbalgala waar alle beste spelers en trainer van dat afgelopen jaar worden benoemd en hun prijs in ontvangst mogen nemen. Wereldsterren als Sergio Ramos, Lionel Messi en Neymar JR werden bekroond voor hun goede prestaties met een plek in het FIFA beste elftal van het afgelopen jaar. Maar de belangrijkste prijs van de avond is natuurlijk de prijs voor de beste speler van het jaar. Voor de mannen werd dat voor de 4e keer Cristiano Ronaldo en voor de vrouwen was dat niemand anders dan onze eigen Lieke Martens! Nike heeft voor deze geweldige prestatie van Lieke een eigen unieke schoen bedacht, helemaal in het thema van Lieke Martens. Benieuwd naar de schoen? Lees dan snel verder.

Om deze schoenen zo uniek en gepersonaliseerd mogelijk te houden, zullen deze schoenen niet te verkrijgen zijn in de winkel. Ben jij nou helemaal weg van de Nike Superfly voetbalschoenen, haal de andere versies dan in deze SHOP of de officiële online Nike Store.

 

Design Nike Mercurial Superfly V Lieke Martens voetbalschoenen

Het design van de gepersonaliseerde voetbalschoenen van Lieke Martens is verbazingwekkend! De kleurencombinatie die gebruikt is door Nike is staat helemaal in het thema van de prestaties van de Oranje Leeuwin. Te beginnen bij het bovenste gedeelte van de schoen, de sok. Deze is felblauw gemaakt, de kleur van het uit tenue van de Oranje Leeuwinnen. Deze kleur hebben de designers van Nike doorgetrokken over de rest van de schoen met op een aantal plaatsen wat toevoegingen.

Zo is Nike de Swoosh op de buitenkant van de schoen blauw gemaakt wat langzaam overloopt in een oranje kleur. Deze kleurencombinatie is natuurlijk gebruikt vanwege de kleuren van het Nederlands elftal. Het opvallende aan de Swoosh is dat deze is omringt met een zilveren rand waardoor de Swoosh extra opvalt. Op de binnenkant van de schoen staat bij de normale Mercurial Superfly het woord Nike afgedrukt. Om deze kicksen nog unieker te maken hebben de designers dit woord weggehaald en vervangen door het woord LIEKE! Omdat Lieke Martens zo’n uitzonderlijke prestatie heeft weten te leveren het afgelopen jaar hebben de designers van Nike er een schepje bovenop gedaan. Op de achterkant van de schoen staat namelijk in het oranje de afbeelding van de Nederlandse leeuw. Een fantastische manier van Nike om hun eerbetoon te laten zien aan de sportvrouw.

Aangekomen bij de binnenkant van de schoen heeft Nike hier ook een aanpassing gedaan.

Zo staat er in de schoen het woord ‘’LEEUWINNEN’’ om nog maar eens de prestaties van het Nederlands vrouwen team te bekrachtigen.

Als laatste de zool, deze is aan de achterkant zilver maar loopt langzoom over in de oranje kleur van het Nederlands elftal.

Kortom een unieke voetbalschoen speciaal gemaakt voor onze ster: Lieke Martens!

 

Kenmerken Nike Mercurial Superfly V Lieke Martens voetbalschoenen

  • De Nike Mercurial Superfly V Lieke Martens voetbalschoen bevat een enkelsok. De Dynamic Fit kraag past anatomisch om je enkel voor een perfecte pasvorm.  Deze verlenging van de voetbalschoen zorgt ervoor dat de schoen als een tweede huid aanvoelt wat een comfortabel gevoelt geeft. Hierdoor heb je meer controle aan de bal, inlclusief een flexibelere beweging. Ook zorgt deze enkelsok voor minder irritatie aan de voet.
  • De bovenlaag van Superfly is volledig uitgerust met een 3D FlyKnit materiaal. De essentiële eigenschappen van ondersteuning, flexibiliteit en ventilerend vermogen worden door dit materiaal bekrachtigd. De schoenen zitten zo perfect aan de voet, waardoor het zogenaamde ‘’blote voeten’’ gevoel ontstaat. Een superieure pasvorm die zorgt voor een betere balcontrole!
  • De ribconstructie horizontaal over de schoenen zorgt voor nog meer balcontrole. Het lijkt alsof de bal aan je voeten kleeft! Ook wanneer je op hoge snelheid je tegenstander voorbij weet te spelen.
  • Het FlyKnit bovenwerk kent verder ook zogenaamde Flywire of brio kabels wat ervoor zorgen dat de voet op de juiste plaats blijft staan in de schoen. Dit zorgt voor een goede stabiliteit in de schoen. De kabels van het systeem zitten vast aan de veters van de schoen waardoor de schoen een groot geheel wordt en comfortabeler aanvoelt!
  • Het  ACC (All Conditions Control) technologie is tevens in deze schoen toegepast. De ACC technologie zorgt ervoor dat in welke omstandigheden dan ook, regen of geen regen, jij de beste controle houdt over de bal.
  • De onderkant van de schoen is gemaakt van een nieuwe plaat. Hierdoor zijn de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht geworden. Hierdoor heb je een nog betere pasvorm in de schoen. Ook heeft Nike aandacht besteed aan het remsysteem van de schoen. Dankzij dit remsysteem van de Mercurial Superfly V kunnen spelers sneller tot stilstand komen.
  • De zoolplaat van de schoen heeft nauwkeurig geplaatste noppen. Deze noppen zijn zo geplaatst zodat jij met een explosieve startsnelheid sneller bent dan je tegenstander. Maar de noppen zijn ook zo geplaatst dat je snel weet af te remmen. Niks staat je nog in de weg om uit te blinken op het veld!
  • De binnenkant van de Nike Mercurial Superfly bevat een superlicht, geperforeerde 3D-inlegzool. Deze zool vormt perfect naar de vorm van de voet en zorgt voor een betere stabiliteit en fit met de schoen.

Nike Mercurial Superfly V Lieke Martens voetbalschoenen kopen

Nike heeft besloten om deze unieke en brute schoenen niet in winkels te leggen. Alles om ervoor te zorgen dat de schoenen uniek blijven voor Lieke Martens!

Wil jij nou wel op Mercurial Superfly voetbalschoenen lopen? Haal de andere versies dan in deze SHOP of de officiële online Nike Store.