24 november 2016

Nike Mercurial Superfly V Dark Lightning voetbalschoenen

Natuurlijk mag de meest explosieve voetbalschoen van Nike niet ontbreken in het nieuwste Nike Dark Lightning Pack voetbalschoenen. Nike lanceert de Mercurial Superfly V Dark Lightning als Nike's hoop in donkere dagen. Donder en bliksem staan centraal in het design van deze kicksen. Als je de schoenen ziet weet je al genoeg. Dit zijn voetbalschoenen voor wendbare, creatieve en snelle voetballers. Let de komende tijd maar eens op sterspeler Alexis Sanchez. Hij zal opvallen en dat is de verdienste van zijn nieuwste Superflys!

Nog eventjes geduld Nike Mercurial Superfly V fans. Vanaf 1 december scoor jij deze voetbalschoenen in de officiële shop van Nike. Een ideaal Sinterklaas cadeau, toch? Waar wacht je nog op. Zet het gelijk op je verlanglijstje.

HO16_GFB_dark _Lightning _Mercurial _Superfly _FG_05_08_hd _1600

De zwarte bovenlaag van deze Superfly V Dark Lightning voetbalschoenen staat voor deze donkere dagen, waarin het vaker regent dan de zon schijnt. De frisse gele en blauwe horizontale strepen op de midden- en voorvoet vormen een duidelijk contrast en staan juist voor licht in deze donkere tijden. Je zult wel begrijpen dat deze kicksen momenteel erg opvallen op de velden. Alsof dit niet genoeg is beeldt het zwarte onderstel fel rode noppen uit. Verrassend genoeg zorgt het design ervoor dat de witte Nike swoosh volledig in het oog springt. Nu wordt je zeker niet meer over het hoofd gezien tijdens een potje voetbal. Wij snappen wel dat deze voetbalschoenen Nike's hoop in donkere dagen zijn.

HO16_GFB_dark _Lightning _Mercurial _Superfly _FG_02_08_hd _1600

Niet alleen het design laat jou in deze wintermaanden niet in de steek. In technisch opzicht zijn de voetbalschoenen zeer ontwikkeld. Het bovenwerk van de nieuwe Mercurial Superfly Dark Lightning voetbalschoenen van Nike is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit geborduurde bovenwerk zorgt voor een perfecte pasvorm en een ultieme balcontrole. In dit flyknit bovendeel is ook de zogenaamde Speed Rib technology verwerkt. Deze technologie komt tot uiting in de breedte van de kabels. De kabels zijn aan de achterkant van de schoenen namelijk minder breed dan aan de voorkant. Hierdoor ontstaat er wrijving, waardoor je een nog betere touch hebt. Een ander voordeel van het flyknit materiaal is dat het mee beweegt met je voet, waardoor de schoenen een zogenaamd blote-voetengevoel hebben. Daarnaast bevatten de schoenen geen tong, waardoor het balcontact nog natuurlijker aanvoelt. Verder zijn de Superfly schoenen van het merk uitgerust met een enkelsok, welke door Nike de dynamic fit collar wordt genoemd. Deze enkelkraag zorgt ervoor dat de enkel en voet als het ware als een lichaamsdeel voelen en je nog bewuster van het balcontact bent. Daarnaast zorgt de enkelsok voor het zogenaamde lockdown effect, waardoor je voeten op hun plaats blijven, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest.  De bovenkant van de Mercurials is daarnaast ook nog eens uitgerust met de All Conditions Control technology, welke garandeert dat de grip op de bal goed is in alle weersomstandigheden. Deze technologie is verwerkt in een extra laagje op de bovenkant van de schoenen. Natuurlijk is ook de buitenzool van de Mercurials weer revolutionair. Deze is namelijk gemaakt van nylon, welke als kenmerk heeft dat het zich vormt naar de vorm van de voeten en daardoor een beetje gebogen is. Hierdoor is de pasvorm van de schoenen nog natuurlijker dan voorheen. De voorvoet van de buitenzool is uitgerust met het zogenaamde split toe systeem, waardoor je voeten nog flexibeler in de schoen zitten en de grip met de grond beter is. Daarnaast zijn de noppen van het onderstel geplaatst op de punten waar je het meeste grip op de grond nodig hebt. Deze noppen hebben een langwerpige en hoekige klauw-achtige vorm welke allemaal een andere richting op staan, waarover door Nike natuurlijk ook is nagedacht. Hierdoor kan je nog beter van richting veranderen of reageren op veranderende situaties in het veld. Deze noppen werken als het ware als klauwen. Bovendien zorgen dat de noppen er voor dat je beter kan afremmen.

HO16_GFB_dark _Lightning _Mercurial _Superfly _FG_02_08_hd _1600 (1)

Nike Mercurial Superfly V Dark Lightning voetbalschoenen

Het mooie van deze voetbalschoenen is dat ze zowel in kinder- als volwassen maten verkrijgbaar zijn. Zo kan iedereen genieten van de voordelen van deze Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen. Als je wendbaar, creatief en snel wilt zijn mogen deze voetbalschoenen absoluut niet ontbreken in jouw collectie. De voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 300,-, maar natuurlijk zijn er ook goedkopere varianten verkrijgbaar. Let op; dergelijke varianten zijn wel minder geavanceerd, hetgeen inhoudt dat jij minder goed zult genieten van geschetste voordelen. De Superfly V Dark Lightning kicksen scoor je HIER.