Om de lancering van de Nike Mercurial Superfly CR7 Chapter 3: Discovery voetbalschoenen te vieren heeft Nike de CR7 Chapter 3 iD voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen vormen in de basis een moderne versie van de Mercurial Superfly voetbalschoenen die Cristiano Ronaldo op 06-08-2003 droeg. Op deze datum dwong hij aan de hand van zijn prestaties een transfer naar Manchester United af. Het speciale aan de deze CR7 iD schoenen is echter dat ze gepersonaliseerd kunnen worden via Nike iD. Zo beschik jij niet alleen over Cristiano Ronaldo voetbalschoenen, maar beschik jij ook over jouw eigen voetbalschoenen. Kortom, 2 vliegen in 1 klap!

De Nike Mercurial Superfly V CR7 Chapter 3 iD voetbalschoenen halen inspiratie uit de Mercurial Vapor 1. Dit wordt voornamelijk duidelijk door de zwarte golfbeweging die loopt langs de zijkanten van de nieuwe Chapter 3 iD schoenen. Dit detail stond centraal in de Mercurial Vapor 1 uit 2003 en kent zijn herintrede in deze heerlijke iD voetbalschoenen! Het is duidelijk dat deze schoenen weinig overeenkomsten tonen met de Chapter 3: Discovery kicksen. Daarnaast is het ook zeker een design dat er mag wezen!

Nike -Mercurial -Superfly -CR7-Chapter -3-i D-voetbalschoenen

De bovenlaag van de nieuwste iD schoenen van Nike is overwegend metallic zilver van kleur. De bovenlaag straalt een hoop klasse en style uit en valt zelfs op in het donker. De schoenen kennen echter wel een zwarte Nike swoosh op de neus. Ook de bekende enkelsok bevat deze kleur. Op de hak komen 18 horizontale neon gele strepen terug die van boven naar beneden groter in formaat worden. Een zwarte zoolplaat maakt het design af. Het design geeft de schoenen een zeer energieke look!

Nike -Mercurial -Superfly -CR7-Chapter -3-i D-voetbalschoenen -2

Deze Mercurial Superfly CR7 Chapter 3 iD voebalschoenen kan je personaliseren door jouw favoriete onderstel, vlag en korte en lange teksten te kiezen. Zo pakt niemand jouw schoenen af. Waar je de keuze hebt uit 3 verschillende onderstellen (AG, FG & SG), daar heb je de keuze uit 16 nationale vlaggen.

Nike -Mercurial -Superfly -CR7-Chapter -3-i D-voetbalschoenen -3

In techniek verschillen deze Nike iD voetbalschoenen uit de CR7 collectie niet van de tevens gisteren gelanceerde CR7 Chapter 3: Discovery voetbalschoenen. Dit houdt in dat een ultralichte 3D-zool die zich vormt naar de voet voor meer explosieve snelheid niet ontbreekt. Natuurlijk ontbreken de snelheidsribben voor het verbeteren van het snelle balcontact onder alle omstandigheden niet. Dit geldt ook voor de ACC technologie (All Conditions Control) voor betere balcontrole. Een lichte Dynamic Fit kraag voor een aansluitende pasvorm maakt het geheel af en biedt een schoen voor de absolute aanvallende spits.

Nike -Mercurial -Superfly -CR7-Chapter -3-i D-voetbalschoenen -4

Nike Mercurial Superfly CR7 Chapter 3 iD voetbalschoenen kopen?

Gepersonaliseerde explosiviteit. Dat is waar deze nieuwste CR7 Chapter 3 iD voetbalschoenen voor staan! Ga direct naar de online store van Nike, kies je grip, maak het persoonlijk en koop deze gruwelijke kicksen! The story goes on. De voetbalschoenen koop je op dit moment voor € 330,-, incl. gratis verzending. 

Nike -Mercurial -Superfly -CR7-Chapter -3-i D-voetbalschoenen -6