Nike Mercurial Superfly V CR7 Se Quinto Triunfo voetbalschoenen

Vanavond heeft de jaarlijkse uitreiking van de Ballon d’Or plaats gevonden en heeft France Football de winnaar bekend gemaakt. De winnaar van dit grote evenement waar bekende spelers en voetbaliconen komen is Cristiano Ronaldo!! De Portugese superster van Real Madrid heeft afgelopen jaar een monsterscore aan doelpunten neergezet! Nike heeft vanwege deze fantastische prestatie van de speler een meesterlijke schoen ontworpen! Van deze Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen zullen maar 1000 gemaakt worden! Lees hieronder meer over deze unieke schoen!

Ben jij nu al helemaal weg van dit geweldige design van de voetbalschoen? Of ben jij een super Ronaldo fan en kan jij niet wachten om op deze kicksen te spelen? Haal dan jouw Nike Mercurial Superfly V CR7 Se Quinto Triunfo voetbalschoenen in deze shop.


Design Nike Mercurial Superfly V CR7 Se Quinto Triunfo voetbalschoenen

Nu Cristiano Ronaldo voor de vijfde keer de Ballon d’Or heeft gewonnen staat hij gelijk met zijn rivaal Lionel Messi. De Portugese superster van Real Madrid kan terugkijken op een fantastisch seizoen, een hattrick in de kwart- en halve finale van de Champions League, 2 keer scoren in de finale van de Champions League waardoor Real Madrid won en maar liefst 42 keer scoren in het kalenderjaar! Vanwege deze prijs heeft Nike een nieuwe CR7 voetbalschoen uitgebracht en hij is gaaf!

De bovenkant van de schoen, de sok, is in een metallic zilveren kleur gemaakt. Als je vervolgens lager op de schoen kijkt, is te zien dat de voet van de schoen verschillende kleuren heeft. De metallic zilveren kleur van de sok loopt door op de voet van de schoen, waarna halverwege deze kleur overgaat in een metallic gouden kleur. De Swoosh van Nike die over de buitenkant van de voet loopt is ook metallic zilver gemaakt, maar is omlijnt met een zwarte rand waardoor deze extra opvalt in het metallic gouden deel van de voet! Het zilveren gedeelte van de Swoosh heeft wel een opvallend extraatje gekregen. Als namelijk goed word gekeken naar de Swoosh, zijn de getallen 2008, 2013, 2014, 2016 en 2017 te zien die staan voor de jaren waarin Ronaldo de Ballon d’Or won! Deze metallic zilver, gouden kleurcombinatie is gruwelijk mooi en straalt pure klasse uit! Lager op de voet, aan de achterkant staat het woord Mercurial, deze is ook metallic zilver gemaakt waardoor deze hier ook goed opvalt.

Op de achterkant van de schoen is Quinto Triunfo te lezen wat de prestatie van de wereldster nog maar eens wilt benadrukken. Ook staat op de achterkant van de schoen groot CR7. Weer is hier de kleurcombinatie zilver, goud gebruikt. Als je denkt dat er geen uniek detail meer bij kan, dan heb je het helemaal mis! Omdat er maar 1000 paar van de Se Quinto Triunfo voetbalschoenen gemaakt zijn, is jouw unieke nummer zichtbaar op de hiel van de schoen.

Aangekomen bij de zool van de schoen is te zien dat deze glimmend goud is met een doorzichtig uiteinde van de noppen. Door deze glimmende kleur valt de zool goed op en straalt de schoen echt!

De nieuwe Nike Mercurial Superfly V CR7 Se Quinto Triunfo voetbalschoen is een schoen die pure klasse uitstraalt en een pareltje is voor het oog!

 

Technieken Nike Mercurial Superfly V CR7 Se Quinto Triunfo voetbalschoenen

De Mercurial Superfly V schoenen van Nike zijn uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën om de drager van de schoenen optimaal te laten presteren. 

De Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen bevatten een enkelsok. De Dynamic Fit kraag past anatomisch om je enkel voor een nauwsluitende pasvorm. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat je voet en je enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Dit zorgt voor een flexibelere beweging en optimaal comfort. Het bovendeel van de Superfly schoenen is volledig uitgerust met een 3D FlyKnit materiaal. Dit materiaal is ontwikkeld voor extra ondersteuning en flexibiliteit. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat je de schoenen niet meer hoeft in te lopen zodra je ze aantrekt. De schoen heeft een duidelijk zichtbare ribconstructie horizontaal over de schoenen. Deze draagt bij aan de balcontrole. Het is alsof de bal aan je voeten plakt. Het FlyKnit bovenwerk kent verder ook zogenaamde Flywire of brio kabels, welke ervoor zorgen dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en dus voor stabiliteit en afzet naar de zijkanten. De kabels zijn verbonden met de veters en zo bevinden de voeten zich in een kooi. Naast de belangrijke en gruwelijke Flyknit technologie is de Nike Mercurial Superfly V ook uitgerust met de ACC (All Conditions Control) technologie. De ACC technologie zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De onderkant van de Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen bestaat niet meer uit een lichtgewicht plaat van carbon in twee lagen. Hierdoor zijn de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht. Door het afscheid nemen van de carbon zoolplaat kent de voet een nog betere pasvorm in de schoenen. Ook heeft Nike bij de productie van deze voetbalschoenen veel aandacht geschonken aan het remsysteem. Dankzij het remsysteem van de Mercurial Superfly V moeten spelers meer vertrouwen hebben om tot stilstand te komen. Spelers hoeven zo minder na te denken om tot stilstand te komen, dit zorgt dat spelers meer snelheid zullen maken. De binnenkant van de Nike Mercurial Superfly V bevat een lichtgewicht, geperforeerde 3D-inlegzool, welke vormen naar de vorm van de voet en zorgen voor comfort en demping met een laag profiel. Dit is speciaal ontwikkeld voor explosieve snelheid.

Genoeg technieken toegepast op deze Superfly V CR7 schoenen, alles specifiek om explosieve snelheid te ontketenen.

 

Nike Mercurial Superfly V CR7 Se Quinto Triunfo voetbalschoenen kopen

Deze unieke Cristiano Ronaldo voetbalschoenen zullen te koop zijn wanneer Ronaldo zijn prijs in ontvangst heeft genomen. Maar let op, de Se Quinto Triunfo is maar 1000 keer gemaakt dus wees er razendsnel bij als jij deze schoenen wilt hebben! Wel zullen de schoenen naar verwachting duurder zijn dan een normale CR7 voetbalschoen! Koop jouw voetbalschoenen in deze shop of haal ze in deze winkel!