Nike Mercurial Superfly V CR7 “Cut to Brilliance’’  voetbalschoenen

De band die Cristiano Ronaldo en Nike hebben is niet kapot te krijgen! Nike is al jaren bezig om de beste voetbalschoen te maken voor de superster van Real Madrid, de Nike Mercurial CR7 schoenen. Deze keer heeft Nike weer een nieuwe schoen bedacht waarmee de wereldster gaat spelen, de Nike Mercurial Superfly V CR7 van de Cut to Brilliance editie. De wereldster die talloze records en prijzen heeft weten te scoren wordt beloond met deze unieke schoenen. Zo verteld Cristiano Ronaldo over de nieuwe voetbalschoenen die Nike voor hem heeft gemaakt: ''De details van de witte schoenen, de kleur, de diamanten, echt fantastisch. Ik ben er 100% van overtuigd dat mensen deze schoenen cool gaan vinden.'' Benieuwd hoe Nike deze voetbalschoen uniek heeft gemaakt? Check dan snel deze blog!

Ben jij nu al helemaal weg van deze schoen en kan je niet wachten om hiermee te spelen? Haal ze dan in deze shop

of deze winkel.

Design Nike Mercurial CR7 Cut to Brilliance

Nike heeft alles uit de kast gehaald met deze schoen want het design van de nieuwe Nike Mercurial Superfly V is verbazingwekkend mooi en gedetailleerd.

Het thema van de schoen is Cut To Brilliance en diamanten. Dit allemaal om te laten zien dat superster Cristiano Ronaldo meesterlijk goed is. 

De Nike Mercurial Superfly V CR7 is gemaakt in een lichtblauw/witte kleur. Het gave aan deze schoen is dat er diamanten staan afbeeld op de schoen. Je ziet ze vanaf de bovenlaag verder naar de zijkant lopen over de hele schoen heen. Dat is dan ook de reden voor Nike om de schoen deze kleur te geven, ze willen de schoen een diamant-look geven en dat is gelukt! De diamanten die op de voetbalschoen staan, zijn omringt met een zwarte lijn, het zelfde geld voor het Nike logo op de zijkant van de schoen en de letters Mercurial op de achterkant. Om de diamanten nog beter te laten opvallen heeft het beginpunt van de diamanten een zacht lichtgele kleur gekregen waaruit de diamanten ontstaan en krachtiger worden. Aan de binnenkant van de voetbalschoen staat het grote CR7 logo weergegeven waarmee de eigen schoenenlijn van Cristiano Ronaldo mee wordt gekenmerkt.

De bovenkant van de schoen heeft een lichtblauw/witte sok. Op de sok zitten deze zelfde zwarte strepen om het contrast met het lichtblauw/witte te vergroten en hierdoor meer te laten opvallen.

De hiel van de schoen is voorzien van een grote diamant in een lichtblauwe kleur. Deze diamant staat ook in de binnenkant van de schoen maar hier is wat extra’s bij gedaan. Zo staat er om de diamant heen de tekst: "Fastest to score 50, 100, 150, 200, 250 League Goals, First to Score Against Every Team". Deze tekst staat voor de records die Cristiano Ronaldo heeft weten te behalen in de Spaanse league. 

Kenmerken Nike Mercurial CR7 Cut to Brilliance

Wereldster Cristiano Ronaldo is een doelpuntenmachine en een enorme extra kracht om in je team te hebben. Om deze doelpuntenmachine nog meer doelpunten te laten scoren heeft Nike verschillende speciale technieken toegepast op de schoen.

Op de bovenkant van de schoen zitten het Flyknit bovenwerk en het Nike Grip systeem. Deze twee systemen zorgen voor een nauwsluitende pasvorm, elasticiteit en ventilatie waardoor de schoen aanvoelt als een tweede huid. De schoen is verder bedekt met de ribconstructie en textuurlaag waardoor je met deze voetbalschoen een heerlijk balgevoel hebt.

Nike heeft op de schoen het All Conditions Control systeem toegepast. Dit ACC systeem geeft het perfecte balgevoel en comfort in alle mogelijke omstandigheden.

Als laatste de onderkant van de schoen. Om de schoen nog beter te maken heeft Nike aan de onderkant een 3D-zool geplaatst die ervoor zorgt dat jij net als Cristiano Ronaldo een explosieve startsnelheid hebt. Dit in combinatie met de nauwkeurig geplaatste noppen zorgen ervoor dat je snel en krachtig kan afzetten en remmen.

Nike Mercurial CR7 Cut to Brilliance kopen

Op de geweldige Nike Mercurial CR7 Cut to Brilliance spelen? De duurste variant van de schoen is te koop in deze shop en deze winkel voor maar liefst 325,00 euro in verschillende maten. Goedkopere varianten zijn er al vanaf 70,00 euro in beide shops!