Nike Mercurial Superfly Safari print CR7 voetbalschoenen

Het is tien jaar geleden dat Nike de eerste Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen lanceerde. Ter ere hiervan heeft Nike deze week de zogenaamde Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen met safari print gelanceerd. Deze nieuwe voetbalschoenen worden door de Portugese aanvaller tot het einde van het seizoen 2019-2020 en in de voorbeeiding op het seizoen 2020-2021 gedragen door Cristiano Ronaldo bij Juventus en het nationale elftal van Portugal.

Ben je direct fan van de nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Ronaldo? Bestel ze exclusief in deze winkel!  of de officiële online Nike Store

 

 

Design Nike Mercurial Superfly Safari voetbalschoenen Ronaldo

Sinds Nike in 2010 voor het eerst de Nike Mercurial CR7 lijn lanceerde heeft het 28 verschillende signature voetbalschoenen gelanceerd voor de Portugese legend. Vrijwel alle signature voetbalschoenen vertellen een deel van het leven Ronaldo of zijn een ode aan de legendarische prijzenkast van CR7 en de grootste atleet die Nike in haar portfolio heeft. De nieuwe Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen hebben dezelfde print als de schoenen van 2010. Deze print was tien jaar geleden weer geïnspireerd door de print op de Nike Air Safari sneakers van 1987, welke ontworpen waren door Tinker Harfield. In 2010 hadden de schoenen een patroon van reflecterende en niet-reflecterende driehoeken, waardoor het destijds leek of de schoenen licht gaven. De basiskleur van de nieuwe safari Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen is wit en bevat een print van stippen en driehoeken in het zwart. In 2010 hadden de schoenen van Ronaldo nog geen enkelsok. Omdat Ronaldo inmiddels op de Superfly voetbalschoenen speelt, hebben de nieuwe kicksen wel de Dynamici Fit collar. Op de neus en zijkanten van de schoenen prijkt de swoosh van Nike in het oranje en de veters bevatten dezelfde safari print als op de schoenen. De binnenzool van de schoenen is zwart met een silhouet van de speler van Juventus en op de andere zool zijn handtekening. De voetbalschoenen bevatten verder dezelfde kenmerken als de huidige generatie Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees vooral verder!

Technologieën Nike CR7 Mercurial Superfly voetbalschoenen

Check hier alle kenmerken van de Nike Mercurial Superfly CR7 Safari voetbalschoenen, waardoor Ronaldo altijd op deze schoenen kan shinen! 

  • De Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoene  allereerst gekenmerkt door de vrij open structuur van de upper van de voetbalschoenen. Een voordeel van dit materiaal is dat het minder stijf en dus flexibeler is. Bovendien voelt het nog zachter en comfortabeler aan. De garens van de upper zijn nog sterker, lichter en sterker dan de draden van het Flyknit materiaal van voorheen. De garens zorgen voor een nog betere lockdown van de hiel tot de voorvoet. De Flywire kabels en De Nike Skin technologie zijn als het ware met elkaar gemengd. Dit geeft de schoenen de perfecte 3D structuur en daardoor een ultieme touch.
  • In de upper van de Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen is ook de All Conditions Control technologie verwerkt, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 
  • De vorm van de zogenaamde dynamic fit collar (de enkelsok) is sinds vorig jaar ook wat veranderd. Deze heeft een andere vorm, waardoor de voetbalschoenen een nog betere fit hebben. De Mercurial Vapors zijn de versie zonder de bekende dynamic fit collar of enkelsok van Nike. 
  • De zoolplaat van de Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen is geïnspireerd door wielrenschoenen, die je vast kunt klikken in de pedalen van de fiets. De zoolplaat wordt door Nike de Aerotrak zoolplaat genoemd. In combinatie met de interne chassis van de voetbalschoenen zorgt deze lichte zoolplaat voor nog meer power en ondersteuning. De schoenen wegen nog minder dan 200 gram!
  • De noppen van de Nike Mercurial voetbalschoenen betreffen klauwnoppen. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden.
  • Ook bij de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen heeft Nike overal aan gedacht. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo, welke de Portugees zeker tot september 2020 zal dragen. Check ook de nieuwste grijs/roze Nike Mercurial voetbalschoenen. 

Nike Mercurial Superfly CR7 Safari voetbalschoenen bestellen

De nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo kun je vanaf per direct bestellen. De schoenen heeft Nike voor verschillende ondergronden gelanceerd, dus zowel voor kunstgras, als voor natuurgras en harde ondergronden. De dure versie van de voetbalschoenen is € 290,-, maar goedkope versies van de voetbalschoenen bestel je al vanaf € 79,95. In de onderstaande winkels kun je de nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo natuurlijk ook weer laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen direct in deze winkel! 

of de officiële online Nike Store