15 maart 2016

Nike Mercurial Superfly Radiant voetbalschoenen

Nike heeft nieuwe NIke Mercurial Superfly voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Radiant Pack. De Nike Mercurial voetbalschoenen zijn de perfecte schoenen voor snelle, wendbare en creatieve spelers! Sterren als Alexis Sánchez, Anthony Martial, Kevin De Bruyne en Arturo Vidal gaan schitteren op de nieuwste Superfly voetbalschoenen. De Superfly's uit het Radiant Pack kennen een fris design. De bovenlaag is overwegend wit, maar wordt ook versierd met roze, oranje en fel gele details. Zo lopen over de bovenlaag roze horizontale strepen. Bovendien zijn langs de zwarte veters roze, oranje en fel gele details zichtbaar. Het design wordt verder gekenmerkt door een zwarte Dynamic Fit collar die ook fel gele details bevat. Daarnaast is de hak ook in het bezit van deze frisse kleur. Verder is het design voorzien van een zwarte zoolplaat. De Nike swoosh is zwart en keert terug op de neus en hiel.

Materialen en technieken Nike Mercurial Superfly Radiant voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kennen een dynamic fit collar. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voeten fungeren als een lichaamsdeel. De dynamic fit collar van Nike zorgt ervoor dat je natuurlijk beweegt. Op de manier ben je je als voetballer bewuster van je voeten en maak je flexibelere bewegingen. Hier komt bij dat de enkelsok minder irritatie geeft aan de voeten. Nike voetbalschoenen die een dynamic fit collar bevatten zijn perfect voor creatieve en snelle spelers. De bovenlaag van de Nike Mercurial Superfly is gemaakt van ultra dun leder. Dit ultra dunne leer gaat bij Nike door het leven als NikeSkin. De bovenlaag bevat daarnaast Flyknit en ACC. Flyknit is een woven materiaal dat ervoor zorgt dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten, zodat het zogenaamde blote-voeten-gevoel ontstaat. Flyknit bevat daarnaast Flywire kabels. Flywire kabels geven ondersteuning bij onverwachte bewegingen. Ook leidt Flywire tot een betere afzet naar de zijkant. ACC zorgt op zijn beurt voor een perfecte balbehandeling gedurende alle weersomstandigheden. Deze technologie stimuleert de grip met de bal. Verder bevatten de oranje Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen een zoolplaat gemaakt van carbon. Dit materiaal is soepel en leidt in samenwerking van Flyknit tot een nog betere afzet en maakt tevens het wegdraaien gemakkelijker. Zo kunnen de hoogste snelheden worden behaald. De zoolplaat bevat daarnaast elf langwerpige noppen, waarvan zeven aan de voorkant en drie aan de achterkant. Check hieronder foto's van de mango oranje Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Check tevens waar deze recent gelanceerde Superfly's verkrijgbaar zijn.

Nike Mercurial Superfly Radiant voetbalschoenen kopen

De multicolor Nike Mercurial Superfly Radiant zijn de meest nieuwe Superfly voetbalschoenen. Deze kan je voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,-. Zonder enkelsok kosten deze voetbalschoenen € 200,-. De goedkoopste Mercurial's scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check het overzicht van de beschikbare Mercurial's in het overzicht hiernaast! Directe levering... en gratis verzending.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Heb je een mening over deze voetbalschoenen? Deel het hieronder!

Nike Mercurial Superfly Radiant Voetbalschoenen

 

Nike Mercurial Superfly Radiant Voetbalschoenen 2

Nike Mercurial Superfly Radiant Voetbalschoenen 3

Nike Mercurial Superfly Radiant Voetbalschoenen 4