17 mei 2016

Nike Mercurial Superfly Euro2016 voetbalschoenen

Nike heeft Nike Mercurial Superfly Euro2016 voetbalschoenen. Deze Mercurial Superfly Euro2016 voetbalschoenen maken deel uit van de nieuwste generatie Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Tevens maken deze Superfly's deel uit van het Nike 'Spark Brilliance' Euro2016 Pack. De schoenen beelden een opvallend design uit en wordt door sterspelers als Cristiano Ronaldo en Kevin de Bruyne gedragen tijdens Euro 2016 in Frankrijk. 2 jaar geleden werd de Superfly met Dynamic Fit collar voor het eerst gelanceerd. De nieuwste Superfly's bevatten de kleuren rood, paars en zwart. De voetbalschoenen bevatten een half-om-half design dat de bovenlaag in 2 delen deelt. Het buitenste halve design is overwegend rood, maar toont ook zwarte horizontale lijnen. Het design aan de binnenkant van de Euro2016 Superfly's is overwegend paars, maar toont ook zwarte horizontale lijnen. De neus van deze voetbalschoenen toont een fel gele Nike swoosh, terwijl de binnenkant ook een fel gele Nike swoosh toont. Een verwijzing naar het model van de voetbalschoenen komt terug op hak. Hier is in fel gele belettering 'Mercurial' zichtbaar. Verder kent het design van de Nike Mercurial Superfly Euro2016 voetbalschoenen zwarte veters en een zwarte Dynamic Fit collar. De zoolplaat is tevens zwart van kleur, maar kent fel gele noppen en een fel gele Nike swoosh. Benieuwd welke nieuwe technieken en materialen de nieuwste Superfly's rijk zijn? Check het hieronder.

Materialen en technieken nieuwe generatie Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly V kennen een vernieuwde zoolplaat. Nike heeft afscheid genomen van de carbon zoolplaat, waardoor de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht zijn. Het vervangen van de zoolplaat moet ervoor zorgen dat de voet een betere pasvorm in de schoenen kent. Ook heeft Nike bij de productie van deze voetbalschoenen veel aandacht geschonken aan het remsysteem. Door een vernieuwd remsysteem moeten spelers meer vertrouwen hebben om tot stilstand te komen. Spelers hoeven zo minder na te denken om tot stilstand te komen, hetgeen zorgt dat spelers meer snelheid zullen maken. De zoolplaat kent een geheel vernieuwde positionering van de noppen in verschillende richtingen. Zo staan de noppen onder de hiel recht gepositioneerd om goed tot stilstand te komen. De noppen onder de voorvoet staan schuin gepositioneerd om zo goed weg te komen van de tegenstander. Daarnaast heeft Nike de Flyknit bovenlaag sterk onder handen genomen. De Flyknit bovenlaag wordt vanaf nu namelijk gekenmerkt door een speed-rib 3D structuur. Dit moet de controle met de bal ten goede komen. Nike heeft gekeken hoe spelers contact hebben met de bal tijdens het maken van snelheid en hierop de structuur aangepast. Check hieronder de foto's van de nieuwste Superfly Euro2016 voetbalschoenen.

Nike Mercurial Superfly Euro2016 voetbalschoenen kopen

De Nike Mercurial Superfly Euro2016 voetbalschoenen kan je vanaf een prijs van ongeveer € 300,- kopen in de onderstaande shops. Deze schoenen zijn zowel voor (drassige-) grasvelden als voor kunstgrasvelden vanaf 31-05-2016 verkrijgbaar in bovenstaande shops. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike Mercurial Superfly Euro 2016 Voetbalschoenen

Nike Mercurial Superfly Euro 2016 Voetbalschoenen 2

Nike Mercurial Superfly Euro 2016 Voetbalschoenen 3