7 mei 2018

Nike Mercurial ''Carli Lloyd'' Superfly 360 voetbalschoen

Door het Amerikaanse voetbalschoenen merk Nike is weer een limited edition schoen uitgebracht. Deze keer gaat het om een speciale versie van de Nike Mercurial Superfly 360. De schoen is gemaakt voor Carli Lloyd. Zij moet namelijk geëerd worden omdat ze haar 100e doelpunt heeft gemaakt voor het nationaal elftal van de Verenigde Staten. De 35 jarige speelster van Manchester City WFC heeft al deze doelpunten ook nog eens gemaakt als middenvelder. Nike vond door deze prestatie dat ze haar eigen voetbalschoen verdiende. Ben je benieuwd naar de limited edition, Nike Mercurial Superfly 360? Check de details hieronder!

Ben jij altijd al helemaal weg van de Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen? Bestel ze dan in de NIKE shop of in DEZE WEBSHOP

Het design van de Nike Mercurial ''Carli Lloyd'' Superfly 360

Nike staat al vele jaren bekend vanwege het geweldige design van de Nike Mercurial voetbalschoenen. Ook bij deze versie heeft het Amerikaanse merk ons niet teleurgesteld. De Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen worden gedragen door de beste voetballers op de Europese velden. De basiskleur van deze versie van de schoen is zwart. Echter is de schoen versierd met vele gouden details. Gouden details horen zeker thuis op de voetbalschoen van iemand die 100 doelpunten maakt voor haar land. Het getal 100 komt natuurlijk ook terug op de hiel van de schoen. In het goud staat hier namelijk 100 geschreven. Daaronder is het logo van Nike, de swoosh in het goud te zien. Niet alleen op de hiel is het logo van Nike te zien. Ook op de neus en de binnenkant van de schoen staat het bekende Nike teken. Deze Nike tekens zijn echter heel gaaf versierd. De buitenomranding is goud en de swoosh is van binnen versierd in de vorm van de Amerikaanse vlag. Dit ziet er super gaaf uit. De schoenen zijn natuurlijk voor Carli Lloyd. Dan mag de naam van deze speelster natuurlijk niet ontbreken op de schoen. Onder de enkel aan de buitenkant van de schoen staat haar naam. Natuurlijk is de speciale Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoen ook uitgerust met een enkelsok. Net als de rest van de schoen is deze enkelsok zwart van kleur. De schoen is gemaakt voor één van de sterspeelsters in het vrouwen voetbal. Natuurlijk moet de schoen dan ook voorzien zijn van de nieuwste technologieën zodat Carli Lloyd kan blijven presteren. Ben je nieuwsgierig naar de technologieën in de Nike Mercurial Superfly 360? Lees hieronder verder!

Kenmerken van de Nike Mercurial ‘’Carli Lloyd’’ Superfly 360

De Nike Mercurial voetbalschoen staat volledig in het teken van snelheid. Maar Carli Lloyd heeft niet alleen op snelheid 100 doelpunten kunnen maken voor het Nationaal elftal van de Verenigde Staten. Ook het comfort van de schoen en de verbetering van de balbehandeling zijn hiervoor nodig. Al deze aspecten komen terug in de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Het bovenwerk van de voetbalschoen is gemaakt van een zogeheten FLYKNIT constructie. Door deze constructie sluit de schoen naadloos aan om je voet. De voetballers zijn erg enthousiast over deze techniek en Nike zelf zegt er het volgende over: ‘’Met deze Flyknit constructie knuffelt de schoen jouw voet.’’ Doordat de aansluiting echt perfect is, ben jij één met je voetbalschoen. Dit versterkt jouw balcontrole. Maar ook je eerste aanname is altijd perfect. Hiermee ben je je tegenstander altijd een stap voor. Door het Nike Flyknit materiaal plakt de schoen als het ware aan je voet vast. Hierdoor zijn er geen openingen meer tussen de voet en de zool. Je voet is dus altijd één met je zool.

Nike heeft ook de ACC technologie uitgevonden. De techneuten van Nike maken bij bijna alle voetbalschoenen dan ook gebruik van deze technologie. De All Conditions Control technologie zorgt ervoor dat jouw controle over de bal altijd perfect is. Het maakt niet of je aan het voetballen bent in de regen, of dat je in 30 graden, zwetend over het veld rent. De bal springt niet van je voet af door deze techniek. Ook Carli Lloyd staat bekend om haar geweldige dribbels. Dit komt door de ACC technologie. In tegenstelling tot veel andere voetbalschoenen, is bij de Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoen het ACC niet verwerkt in het Flyknit materiaal. Bij de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zit deze technologie verwerkt in een laagje boven het Flyknit materiaal. Zoals eerder al genoemd draait de Nike Mercurial voetbalschoen vooral om snelheid. Echter moet tijdens deze dribbels op hoge snelheid de balcontrole wel goed zijn. Hiervoor is een speciale microstructuur aangebracht. Deze structuur zorgt ervoor dat de bal als het ware aan je voet blijft plakken wanneer jij op hoge snelheden je tegenstanders aan het uitspelen bent. Het gouden/Amerikaanse swoosh teken staat niet voor niets op de wreef van de schoen. De swoosh is namelijk voorzien van een reliëflaagje. Dit laagje is zo geribbeld dat jij een perfecte controle hebt over de bal tijdens het dribbelen. De enkelkraag kan natuurlijk niet missen op de Nike Mercurial Superfly 360. De Dynamic Fit collar zorgt ervoor dat je schoen zit als gegoten. Hij verbind je enkels met je voeten. Ze voelen hierdoor als één geheel. Dit zorgt ervoor dat jouw prestaties op het veld nog meer omhoog gaan.

Ook de zool van de schoen is uitgerust met vele technologieën dit zorgt ervoor dat de schoen perfect is voor jou als voetballer. De zool van de Nike Mercurial Superfly 360 zorgt voor een betere fit en grip. De noppen ter hoogte van de voorvoet van de schoen en ter hoogte van de hiel hebben een speciale vorm. Ze zijn namelijk geplaatst in de vorm van een klauw. Deze technologie is afgekeken van de manier waarop luipaarden sprinten. Door de speciale plaatsen van de noppen is ook jouw afzet explosiever. Dit leidt tot een hogere snelheid tijdens het sprinten. Ook ben je hierdoor wendbaarder dan je tegenstanders in een sprintduel en kun je sneller van richting veranderen. Het gewicht van je voetbalschoen is natuurlijk erg belangrijk. Hoe lichter de schoen hoe beter het comfort. De Nike Mercurial Superfly 360 is weer extreem ligt. De inlegzool van de schoen is enorm revolutionair. De zool is namelijk verbonden met een chassis. Deze speciale constructie zorgt ervoor dat je sneller kunt reageren. Iedere maat waarin de Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoen is uitgebracht heeft een ander chassis.

Nike Mercurial ''Carli Lloyd'' Superfly 360 voetbalschoenen

Deze speciale versie van de Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen zijn helaas niet te koop. Maar, in de onderstaande winkels is het wel mogelijk om de andere versies van de Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoen te bestellen. Deze voetbalschoen van Nike is niet goedkoop want je bent namelijk ongeveer € 295,- kwijt voor volwassenen en voor kinderen € 185,- De prijs is niet goedkoop maar wanneer je er toch voor kiest om deze schoen te kopen, heeft u wel een schoen uit het echte topsegment.

Bestel je Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen in de NIKE SHOP

Of scoor je schoen in DEZE WEBSHOP