Enige tijd terug wist Nike al Nike Magista Obra II Pure Platinum voetbalschoenen uit het Elite Pack te lanceren. Nu dan eindelijk lanceert Nike ook de Magista Opus II Pure Platinum voetbalschoenen van dit pack. Dit is de lage variant zonder Dynamic Fit Collar. De Nike Magista Obra II Pure Platinum voetbalschoenen staan garant voor ongeëvenaard comfort, balgevoel en beweeglijkheid. Het zijn de schoenen voor de creatieve middenvelder. Niet voor niets dragen sterspelers als Busquets, Iniesta en Turan deze schoenen. Het design van de nieuwste Magista's is opvallend.

Deze Magista Opus II voetbalschoenen bevatten de kleuren lichtgrijs, grijs, zwarte, turquoise en limoen groen. De bovenlaag is overwegend lichtgrijs.Ook op deze bovenlaag is de heatmap zichtbaar. Deze laat zien waar voetballers het meest contact met de bal hebben. De heatmap bevat de kleuren turquoise en limoen groen.

Nike Magista Opus II Elite Pack Voetbalschoenen 5

Langs de zijkanten is tevens een Nike swoosh zichtbaar. Deze is zwart, maar kent daarnaast ook een limoen groene omlijning. De veters van deze voetbalschoenen bevatten ook deze opvallende kleur.  Waar de binnenzool turquoise van kleur is, daar is de zoolplaat grijs van kleur.

Nike Magista Opus II Elite Pack Voetbalschoenen 2

De hak van deze lage Magista is overwegend grijs van kleur. Wel is er een verwzijging naar het model zichtbaar op. Zo staat in het zwart verticaal Magista gedrukt.

Nike Magista Opus II Elite Pack Voetbalschoenen 3

Ben je benieuwd naar nog meer informatie over deze nieuwste voetbalschoenen uit de Nike Magista Opus lijn? Lees het hieronder en check tevens waar de schoenen nu al verkrijgbaar zijn!

Technieken en materialen Nike Magista Opus II Elite Pack voetbalschoenen

Enkele materialen en technieken zijn gewijzigd tegenover de eerste generatie Magista's. De bovenkant van de Nike Magista Obra II schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, komt niet tot uiting komt in een 3D structuur (de honingraat structuur). De bovenlaag kent een vernieuwde 'Ball-texture' die minder opvallend is, maar wel een grover ontwerp kent en zorgt voor een perfect balgevoel. De bovenlaag kent vanaf nu meer reliëf.  Het voordeel hiervan is dat de bal nog preciezer aanvoelt bij een schot of aanname. In de vernieuwde bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Ook kennen deze voetbalschoenen een vernieuwde zoolplaat die 4 rechthoekige en 10 ronde noppen kent. De noppen hebben verschillende vormen op verschillende plaatsen op de zool van de schoen. Deze bodemplaat is zo ingericht dat de zool ondersteunt bij een krachtige versnelling.

Nike Magista Opus II Elite Pack Voetbalschoenen

Nike Magista Opus II Pure Platinum Elite Pack voetbalschoenen kopen

De Nike Magista Opus II Pure Platinum voetbalschoenen uit het Elite Pack kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops vanaf eind mei. De prijs van het topmodel is € 200,-, maar de goedkopere versie van deze schoenen scoor je al voor een bedrag van € 70,-. Check alle beschikbare Nike Magista Opus voetbalschoenen in het overzicht hiernaast. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Geef hieronder jouw mening over deze zeer opvallende uitgelekte voetbalschoenen!