Ook de lage versie van de Nike Magista's uit de Electro Flare lijn van het Amerikaanse sportmerk zijn inmiddels gelanceerd. De Nike Magista Opus voetbalschoenen bevatten geen enkelsok en worden vanaf deze week gedragen door sterren als Iniesta (Barcelona en Spanje), Varane (Real Madrid en Frankrijk), Eriksen (Tottenham Hotspur en Denemarken). Evenals de versie met de enkelsok (de Magista Obra) hebben deze schoenen een donker groene kleur als basis kleur en bevat het verder fel groene details. Deze details komen terug in de verfachtige stippen over de zijkanten van de schoenen en in de omranding van de swoosh van Nike op de zijkanten van de schoenen. Verder is de zool aan de onderkant voor de helft fel groen en voor de helft donker groen. De veters zijn ook donker groen. De Magista Opus silo is perfect voor spelers die een wedstrijd kunnen controleren en zijn daarom uitgerust met de nieuwste technieken. Deze worden hieronder nog even kort besproken!

Technische informatie Nike Magista Opus voetbalschoenen

De Nike Magista Opus Electro Flare voetbalschoenen garanderen door een kangoeroe lederen bovenlaag een goede balcontrole. De bovenlaag heet Kangalite

, welke op de licht blauwe Magista's tot uiting komt in een honingraatachtige structuur op de bovenlaag van de voetbalschoenen. Deze structuur zorgt voor een perfecte eerste aanname door de wrijving die ontstaat tussen de schoenen en de bal. Bovendien zijn de bovenkant van de nieuwste groene Electro Flare Nike Magista Opus schoenen uitgerust met de NikeSkin technologie, waardoor de schoen uit minder lagen is opgebouwd en zo minder vocht opneemt. Deze technologie zorgt er daarnaast voor dat de schoenen zich perfect vormen naar de vorm van de voeten. De bovenlaag kent zoals bij meerdere voetbalschoenen van Nike de ACC (All Conditions Control) technologie. Deze technologie stimuleert de grip en de controle op de bal in zowel droge als in vochtige weersomstandigheden. De zoolplaat van de schoenen is uitgerust met een combinatie van pebax en nylon met kegelvormige/ronde noppen in het groen. Deze structuur van een lichte zool en ronde noppen zorgt ervoor dat spelers erg wendbaar zijn en daardoor sneller en explosiever van een tegenstander weg kunnen draaien/sprinten of van richting kunnen veranderen. De pebaxzoolplaat zorgt voor nog meer stevigheid stevigheid en beweeglijkheid in alle richtingen. De nylon laag zorgt ervoor dat spelers explosief kunnen starten en zich los kunnen maken van hun tegenstander. Check hieronder de foto's van de lage versie van de Nike Magista voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn, beter bekend als de Nike Magista Opus. Hierop schitteren sterren als Iniesta, Varane en Eriksen. 

Groene Nike Magista Opus voetbalschoenen kopen

De lage versie van de Nike Magista voetbalschoenen kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het topmodel is € 200,-, maar de goedkopere versie van deze schoenen scoor je al voor een bedrag van € 70,-. Check ook andere beschikbare Nike Magista Opus voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop de lage Magista's in de online voetbalschoenenshop 

of in de officiële shop van Nike! 



Nike -magista -opus -electro -flare -groen

Nike -magista -opus -electro -flare -voetbalschoenen