12 augustus 2015

Nike Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen

De nieuwe Magista Obra voetbalschoenen uit de Tech Craft lijn van Nike zijn vandaag gelanceerd door het Amerikaanse sportmerk. Dit gebeurde tegelijkertijd met de nieuwe Tiempo, Mercurial en Hypervenom voetbalschoenen. Kenmerken aan de Tech Craft lijn is dat de voetbalschoenen uit deze lijn uitgerust zijn met een extra laagje leer op de plekken waar de bal het meest geraakt wordt: het midden van de voorvoet en de zijkanten van de voorvoet. Ook de nieuwe Magista Obra schoenen in de kleuren zwart en licht blauw bevat een extra laagje leer over de voorkant van de schoenen. Verder zijn de nieuwe Magista Obra voetbalschoenen uitgerust met dezelfde technieken als de schoenen eerder al hadden, zoals de Flyknit technologie en natuurlijk de enkelsok of Dynamic Fit collar. In dit blog gaan we nog even kort in op de technieken van de licht blauw/zwart Magista Obra voetbalschoenen uit te Tech Craft lijn.

Zwart/turqoise Nike Magista Obra voetbalschoenen

De nieuwe Magista Obra voetbalschoenen bestaan over de voorvoet en de zijkanten van de schoenen uit een zacht kangoeroeleer. Dit ultrazachte leer zorgt voor een perfect balgevoel en een heerlijke aanname. De swoosh van Nike is bovendien zwart met een licht blauwe omranding. De achterkant van de voetbalschoenen is evenals de enkelsok of Dynamic Fit collar overwegend licht blauw. De enkelsok zorgt voor het gevoel dat de enkels en de voeten als één lichaamdeel gezien worden, wat zorgt voor nog meer stabiliteit. In de Dynamic Fit Collar is de Flyknit technologie verwerkt. Het Flyknit materiaal is flexibel en zorgt voor comfort. De Magista Obra schoenen bevatten ook geen tong, waardoor je voet nog dichter bij de bal is. Bovendien zorgt dit materiaal voor het zogenaamde blote voeten gevoel, waardoor het lijkt alsof je alleen sokken aan hebt. De schoenen vormen zich dan ook naar de vorm van de voet. De enkelsok aan de bovenkant heeft nog een speciaal kenmerk. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je door deze enkelsok meer bewust met van je voet en daardoor nog bewuster bent van contact met de bal. Verder zijn de Magista's uitgerust met de ACC technologie. Deze All Conditions Control technologie zorgt ervoor dat de balcontrole optimaal is zowel in droge als natte weersomstandigheden. De onderkant van de nieuwe Magista voetbalschoenen uit de Tech Craft lijn heeft ook een turquoise kleur en bestaat uit een combinatie van nylon en pebax. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen. De lichtgewicht inlegzool spiegelt de vorm van je voet voor comfort en demping met een laag profiel. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn kegelvormig. Ook dit zorgt ervoor dat je je snel los kan maken van je tegenstander! Hierdoor zijn de Magista voetbalschoenen perfect voor wendbare en creatieve spelers. Check hieronder de nieuwste Magista Obra voetbalschoenen uit de Tech Craft lijn in de kleuren zwart en licht blauw.

Nike Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen kopen

De nieuwe Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen kan je vanaf nu voor een bedrag van tussen de € 250,- en € 290,- kopen in de online voetbalschoenenshop van Nike en in de Nike shop van voetbalshop. Deze zijn alleen beschikbaar in volwassen maten. Directe levering en gratis verzending! Geïnteresseerd in andere Magista schoenen, check dan het overzicht met beschikbare schoenen hiernaast of hieronder.

En deel hieronder je mening over de nieuwe Magista Obra's!

Nike -magista -obra -voetbalschoenen -techcraft

Bovenkant -nike -techcraft -obra -schoenen

Nike -Magista -zwart -licht -blauw -voetbalschoenen

Bron foto's: news.nike.com