15 maart 2016

Nike Magista Obra Radiant voetbalschoenen

Nike heeft opvallende Nike Magista Obra voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwe Magista Obra voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Radiant Pack. De nieuwste Obra voetbalschoenen beelden een fris design en zijn gemaakt om ultieme controle te geven. Voetballers als Götze, David Luiz en Sergi Roberto gaan op deze Nike voetbalschoenen schitteren. Het design bezit de kleuren wit, zwart, paars en fel geel. De bovenlaag van de Nike Magista Obra Radiant voetbalschoenen combineert wit met zwart. Vooral langs de zijkanten is de witte kleur zichtbaar. De hak, Dynamic Fit collar en zoolplaat zijn zwart van kleur. Echter wordt de honingraad-structuur van de schoenen versierd met paarse en fel gele details. De structuur is aan d binnenkant vooral fel geel, terwijl de buitenkant meer roze is. Dit geeft de voetbalschoenen een frisse uitstraling. Het roze detail aan de uiteinde van de Dynamic Fit collar draagt nog meer bij aan deze frisse uitstraling. Deze kleur komt ook terug op een aantal noppen op de zoolplaat.

Materialen en technieken Nike Magista Obra Radiant voetbalschoenen

De Nike Magista Obra voetbalschoenen worden gekenmerkend door de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De bovenkant van de Nike Magista Obra schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, welke tot uiting komt in 3D structuur (de honingraatstructuur) zorgt voor een perfect eerste balgevoel. In de 3D bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. De onderkant van de Magista Obra voetbalschoenen bestaat voor deel een uit nylon en voor een deel uit pebax. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen op veranderende situaties in het veld en je snel los kan maken van je tegenstander. De noppen van de Magista Obra schoenen zijn kegelvormig of rond. Ook dit zorgt ervoor dat je je snel los kan maken van je tegenstander! Check hieronder de foto's van de nieuwste Nike Magista Obra voetbalschoenen en ontdek waar deze verkrijgbaar zijn.

Nike Magista Obra Radiant voetbalschoenen kopen

De wit-zwarte Nike Magista Obra voetbalschoenen uit de Metal Flash pack  kan je alleen voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen ligt rond de € 275,-! Check andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike Magista Obra Radiant Voetbalschoenen

Nike Magista Obra Radiant Voetbalschoenen 2

Nike Magista Obra Radiant Voetbalschoenen 3

Nike Magista Obra Radiant Voetbalschoenen 4