30 oktober 2017

De nieuwe Nike Magista Obra II voetbalschoenen uit het PLAY FIRE PACK gelanceerd!

GERELEASED!! De gloednieuwe Nike Magista Obra II voetbalschoenen uit het PLAY FIRE PACK zijn uitgekomen en wat een beestachtige schoen! Eerder vandaag lanceerde Nike de andere schoenen uit dit gloednieuwe pack dat zo’n inspirerend verhaal met zich mee bracht. De Nike Magista Obra II voetbalschoen die speciaal gemaakt is voor echte spelverdelers en brute meesters op het veld zal gedragen gaan worden door grote sterren als Iniesta van Barcelona, de Bruyne van Manchester City, Vidal van Bayern München en Götze van Dortmund.

Ben jij nu al helemaal fan van deze bijzonder krachtige schoenen? Of wil jij net als de grote ster van Manchester City op deze brute kicksen spelen? Haal ze dan razendsnel in deze ONLINE WINKEL of in deze STORE.

 

Design Nike Magista Obra II PLAY FIRE voetbalschoen

Een meesterlijke pass, een schot zo hard dat je de bal alleen nog hoort gaan, een harde tackle en een gruwelijke korte combinatie. Dat zijn de belangrijkste momenten in een wedstrijd en met deze niet Nike Magista voetbalschoen gaat jou dit lukken en ben jij on FIRE! Deze schoen speelt niet alleen magistraal maar ziet er ook nog eens beestachtig uit!

Om te beginnen bij het bovenste deel van de schoen, de sok. Deze is fel rood gemaakt waardoor deze goed opvalt. Zoals elke Nike Magista Obra II voetbalschoen met sok heeft de sok op de buitenzijdes van de enkel een extra verdikking voor het opvangen van de trappen van jouw tegenstanders. Deze verdikking is in een lichtelijk donkerdere kleur gemaakt wat de sok een gaaf effect geeft!

Onder de sok zit de voet van de schoen. Deze is voor een groot gedeelte zwart gemaakt maar heeft van de designers van Nike een paar speciale effecten gekregen. Zo is de achterkant van de schoen, de hiel, in dezelfde fel rode kleur gemaakt als de sok en lopen er schuine, dunne, fel rode lijnen over het achterste gedeelte van de schoen. Deze felle rode lijnen staan zowel in de binnen- als buitenkant van de schoen en zorgen ervoor dat de fel rode kleur extra gruwelijk overkomt in combinatie met het zwart wat op de voorzijde van de schoen is gebruikt. Wat de designers van Nike dit maal anders hebben gedaan aan de nieuwe Magista voetbalschoen is de Swoosh van Nike. Waar de vorige edities van de Magista schoenen van Nike vaak een donkere kleur Swoosh hadden, is deze nu wit gemaakt met een rode omlijning. Door dit kleurencontrast van zwart, rood en wit springt de Swoosh echt uit de schoen en komt de schoen hiermee tot leven! Deze witte kleur is ook gebruikt voor het woord MAGISTA wat verticaal op de hiel van de schoen staat. Een gruwelijke kleurencombinatie!!

Aangekomen bij de zool van de schoen is te zien dat hier ook de zwart, rode kleurcombinatie is gebruikt. Waar de kleur op de voet van de schoen overloopt van zwart naar rood gebeurt dit ook op de zool van de schoen en bij een groot deel van de noppen.

Kortom, een brute kleurcombinatie die gebruikt is voor spelers die met vuur spelen!!

 

Kenmerken Nike Magista Obra II PLAY FIRE voetbalschoen

Wie als een echte baas wilt spelen met de Nike Magista voetbalschoenen moet op de hoogte zijn van de special technieken die Nike in deze gruwelijke schoen heeft gedaan. Al deze technieken zorgen ervoor dat jij nog beter, feller, harder en krachtiger kunt spelen. Lees hieronder snel de belangrijkste technieken!

  • Een van de typerende kenmerken van de Nike Magista Obra II is de nieuwe enkelsok. Deze sok wordt ook wel Dynamic Fit collar genoemd en klemt zich perfect om de enkels. Deze verlenging van de schoen zorgt ervoor dat de schoen en je voet als 1 geheel aanvoelen waardoor jij een beter balgevoel krijgt. Bij de eerdere edities was de enkelsok nog recht. Bij de nieuwe Magista schoen is deze anatomisch schuin afgesteld waardoor jij als spelverdeler nog meer controle hebt! De sok zorgt tevens ook voor een perfecte Lock Down waardoor de schoen nog beter vormt naar jouw voet. De enkelsok is rondom de enkelbotten extra dik, wat voor een betere bescherming zorgt.
  • Ball-texture is gebruikt om een nog betere balcontrole en meer precisie in het passen en schieten te krijgen! De 3D-texture die in de schoen verwerkt is, is minder opvallend, maar bedenkt wel een grover ontwerp voor meer reliëf. Nike heeft de plaatsen geanalyseerd waar de schoen het meest de bal raakt. Op deze plekken is het 3D-texture dikker met een maximale dikte van 4,5 mm. Dit in combinatie met het Flyknit technologie, ook wel gezien als het systeem wat het blote-voetengevoel veroorzaakt is gruwelijk! Een ander element van de technologie is Flywire. Het Flywire systeem versterkt het te gekke 'Ball-texture' door ervoor te zorgen dat je altijd een aansluitende pasvorm en flexibele ondersteuning hebt.
  • Ook zijn de Nike Magista voetbalschoenen voorzien van het All Conditions Control technologie (ACC). Dit systeem zorgt ervoor dat jij in alle omstandigheden de baas bent over de bal. Of het regent, sneeuwt, waait of juist snikheet is, de bal plakt aan jouw schoenen!
  • De nieuwste Magista voetbalschoenen zijn natuurlijk uitgerust met een externe hielkap, wat zorgt voor de perfecte ondersteuning in de schoen. 
  • De plaatsing van de noppen is zo nauwkeurig uitgevoerd dat deze ervoor zorgt dat jij als spelmaker snel kunt wenden en keren. Waardoor jij natuurlijk snel een bal kunt veroveren, kunt schakelen of snel bij kan sluiten om te scoren! Ook de zool aan de binnenkant van de Magista voetbalschoen versterkt dit effect. Deze zool is namelijk gemaakt van een Pebax ® nylon plaat en biedt ondersteuning waardoor je je voeten op een natuurlijke manier kunt bewegen en snel weet te anticiperen in elke actie. De lichtgewicht inlegzool vormt perfect naar je voet voor comfort en demping met een laag profiel.

Nike Magista Obra II PLAY FIRE voetbalschoen kopen

Een magistrale schoen speciaal gemaakt voor een spelverdeler! Ben jij deze spelverdeler en kan je niet wachten om op deze schoen te spelen? Of wil jij net zulke gruwelijke passes versturen als Kevin de Bruyne of Iniesta? Haal dan snel jouw Nike Magista Obra II voetbalschoenen in deze ONLINE WINKEL of in deze STORE.

De schoenen zijn al verkrijgbaar vanaf 40,00 voor kinderen en lopen op tot 300,00 euro voor de duurste variant!