30 oktober 2017

De nieuwe Nike Magista Obra II PLAY ICE voetbalschoenen

Een magistrale opening, een splijtende pass, een perfecte tackle en rust aan de bal. Dat is wat de nieuwe Nike Magista Obra II voetbalschoen uit het PLAY ICE pack laat zien! Deze magistrale schoen speciaal gemaakt voor de kalme spelmakers onder ons is een beauty! De schoen die centraal staat voor het behouden van rust en het balbezit zal gedragen gaan worden door grote sterren als Andres Iniesta, Kevin de Bruyne en Mario Götze.

Wil jij net als deze wereldgiganten spelen op deze fantastische schoenen? Of wil jij met jouw passes verdedigingen verstijfd achter laten? Haal jou nieuwe Magista voetbalschoenen dan in deze ONLINE WINKEL of in deze STORE.

 

Design Nike Magista Obra II PLAY ICE voetbalschoenen

Deze nieuwe Magista voetbalschoenen speciaal gemaakt voor de coole en kalme spelverdelers onder ons is een pareltje uit het PLAY ICE pack. Om jouw vaardigheden van kalmte, rust en overzicht nog meer tot stand te laten komen heeft Nike een uniek design bedacht die dit uitstraalt!

Te beginnen bij de sok van de schoen. Deze sok is gemaakt in een lichtblauwe kleur met weinig felle accenten erin, puur gedaan om de kalmte van de schoen nog meer eruit te laten komen!

Daaronder zit de voet van de schoen. Deze heeft van de ontwerpers van Nike 2 verschillende kleuren gekregen. Te beginnen bij het achterste gedeelte van de schoen, wat dezelfde lichtblauwe kleur heeft gekregen als de sok. Waar de sok geen accenten heeft gekregen heeft de hiel de achterkant van de voet dit wel. Aan de achterkant van de schoen beginnen namelijk vage zwarte lijnen te ontstaan die langzaam dikker worden en uiteindelijk, halverwege de schoen, overlopen in een volledige zwarte kleur voor de gehele voorkant van de schoen.

Op de buitenzijde van de schoen staan de bekende Swoosh van Nike afgebeeld. Deze is volledig wit met hier ook een lichtblauwe omlijning. Een rustige kleur voor een spelmaker die de rust weet te bewaren! Deze witte kleur is ook gebruikt voor het woord MAGISTA op d achterkant van de schoen!

Aangekomen bij de onderkant van de schoen, de zool, kun je zien dat deze hier ook de lichtblauwe kleur heeft gekregen. De kleurcombinatie lichtblauw, zwart creëert een rustige uitstraling en al helemaal wanneer de noppen doorzichtig zijn.

Kortom, een uniek, rustig design voor de overzichtelijke, kalme spelmaker!

 

 

Kenmerken Nike Magista Obra II PLAY ICE voetbalschoenen

Nike wilt jouw als kalme spelverdeler de beste schoen geven waarmee dat ook kan! Daarom heeft Nike in samenwerking met haar technische mensen verschillende technieken bedacht waarmee jij geweldige passes kunt geven, tegenstanders laat beven met jouw techniek en iedereen cool de baas bent met jouw ingrepen!

Te beginnen bij de eerste techniek, het Dynamic Fit Collar systeem. Dit systeem zit verwerkt in de enkelsok van de schoen. Deze sok zorgt ervoor dat de schoen aanvoelt als een tweede huid waardoor jouw balgevoel beter wordt. Dit in samenwerking met het Lock Down systeem wat zorgt voor stabiliteit geeft jouw het ultieme balgevoel en comfort! Tevens heeft de sok van de Magista voetbalschoen een extra verdikking rondom de enkelbotten voor een hogere bescherming.

Om een beter pass te geven heeft Nike de plaatste geanalyseerd waar de bal de schoen het vaakste raakt. Op deze plekken is het Ball-Texture systeem toegepast. De 3D-Texture die verwerkt zit op de schoen bedenkt een groter oppervlak en zorgt ervoor dat jouw rust aan de bal nog hoger wordt door meer balgevoel. Vervolgens heeft Nike een techniek bedacht waarmee de schoen zich perfect vormt naar jouw voet, het zogeheten Flyknit systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de schoen het optimale comfort geeft. Dit gevoel wordt ook wel het ‘bloten voeten-gevoel’ genoemd!

Waar Nike ook aan heeft gedacht bij het maken van deze ijskoude schoen zijn de externe factoren die wel degelijk een rol kunnen hebben in een wedstrijd. Hiervoor is het ACC systeem bedacht. Dit All Conditions Control syteem zorgt ervoor dat jij in alle omstandigheden het perfecte balgevoel en comfort in de schoen blijft houden!

Achterop de schoen zit een kleine hielkap. Deze zorgt voor extra stabiliteit en grip in de schoen.

De laatste techniek die is toegepast zit helemaal onderaan de schoen. Dit zijn namelijk de noppen van de schoen die nauwkeurig zijn geplaatst. De plaatsing van de noppen is zo nauwkeurig uitgevoerd dat deze ervoor zorgt dat jij als spelmaker snel kunt wenden en keren. Waardoor jij natuurlijk snel een bal kunt veroveren, kunt schakelen of snel bij kan sluiten om te scoren! Ook de zool aan de binnenkant van de Magista voetbalschoen versterkt dit effect. Deze zool is namelijk gemaakt van een Pebax ® nylon plaat en biedt ondersteuning waardoor je je voeten op een natuurlijke manier kunt bewegen en snel weet te anticiperen in elke actie. De lichtgewicht inlegzool vormt perfect naar je voet voor comfort en demping met een laag profiel.

 

Nike Magista Obra II PLAY ICE voetbalschoenen kopen

Ben jij nou de rustige, kalme spelverdeler die elke pass laat aankomen en verdedigingen laten beven van angst? Of vind jij het design van deze schoen zo mooi dat je ze moet hebben? Haal jouw Nike Magista Obra II voetbalschoenen dan in deze ONLINE WINKEL of in deze STORE.

De schoenen zijn al verkrijgbaar vanaf 40,00 voor kinderen en lopen op tot 300,00 euro voor de duurste variant!