Nike heeft zwarte Nike Magista Obra II voetbalschoenen gelanceerd. Deze zwarte Magista Obra II voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Pitch Dark Pack dat al enige tijd geleden na Euro 2016 gelanceerd werd. Het Pack bevat louter zwarte voetbalschoenen. De nieuwste zwarte Obra voetbalschoenen (beter bekend als de hoge Magista's) bevatten de materialen en technieken van de 2e generatie Magista's. De Magista Obra schoenen worden gedragen door voetballers met een meedogenloze creativiteit. Sterspelers als Götze, Matuidi en Luiz gaan schitteren op deze voetbalschoenen. Het design laat weinig verrassingen zien. De bovenlaag is overwegend zwart. Dit geldt ook voor de binnenzool, zoolplaat en Dynamic Fit Collar. Langs de zijkanten is een zwarte Nike swoosh zichtbaar. De swoosh bevat een oranje omlijning. Ook de belettering 'Magista' op de hak is oranje van kleur. Ben je geïnteresseerd naar de materialen en technieken van deze nieuwe zwarte voetbalschoenen. Lees het hieronder!

Materialen en technieken Nike Magista Obra II Pitch Dark voetbalschoenen

Kenmerkend aan de Nike Magista Obra II schoenen is de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De nieuwe generatie Obra voetbalschoenen kent een vernieuwde Dynamic Fit Collar. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. Deze update leidt tot nog meer comfort. Ook geeft dit de enkel en het onderbeen nog meer bewegingsruimte te geven. De bovenkant van de Nike Magista Obra II schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, komt niet tot uiting komt in een 3D structuur (de honingraat structuur). De bovenlaag kent een vernieuwde 'Ball-texture' die minder opvallend is, maar wel een grover ontwerp kent en zorgt voor een perfect balgevoel. De bovenlaag kent vanaf nu meer reliëf.  Het voordeel hiervan is dat de bal nog preciezer aanvoelt bij een schot of aanname. In de vernieuwde bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Ook kennen deze voetbalschoenen een vernieuwde zoolplaat die 4 rechthoekige en 10 ronde noppen kent. De noppen hebben verschillende vormen op verschillende plaatsen op de zool van de schoen. Deze bodemplaat is zo ingericht dat de zool ondersteunt bij een krachtige versnelling.

Zwarte Nike Magista Obra II Pitch Dark voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Magista Obra II voetbalschoenen kan je binnenkort alleen voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen ligt rond de € 275,-! Check andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!


Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwarte Nike Magista Obra Pitch Dark Voetbalschoenen