24 november 2016

Nike Magista Obra II Dark Lightning voetbalschoenen

Ben jij zo'n speler met een meedogenloze creativiteit? Verdiep je dan eens in de Nike Magista Obra II Dark Lightning voetbalschoenen. Zeker weten dat jij tijdens het dragen van deze gruwelijke kicksen met passen strooit, de aanvallen dirigeert en daardoor de verdediging van de tegenstanders uit elkaar splitst. Met deze Magista's met enkelsok uit het Dark Lightning Pack ben je zelfs nog opvallender tijdens de donkere dagen van het jaar.

Wij snappen wel dat je niet kunt wachten, totdat jij deze voetbalschoenen in bezit hebt. Je zult echter nog even moeten wachten tot 1 december. Vanaf deze datum scoor jij de Nike Magista Obra II Dark Lightning voetbalschoenen in de officiële shop van Nike. Leuk voor op je Sinterklaas verlanglijstje!

HO16_GFB_Dark _Lightning _Magista _Obra _FG_05_08_hd _1600

Deze Magista's moeten hoop bieden in donkere dagen. Dit doet het door donder en bliksem centraal te stellen in het design. De kleuren blauw en rood zijn daarom hevig aanwezig. De bekende heatmap-zones langs de zijkanten zijn blauw van kleur. Dit geldt ook voor de Dynamic Fit Collar van deze voetbalschoenen. Bovendien is het onderstel en de hak van de kicksen blauw. De noppen van dit onderstel zijn echter rood. Deze opvallende kleuren vormen een groot contrast met het zwart dat zichtbaar is op de bovenlaag.

HO16_GFB_Dark _Lightning _Magista _Obra _FG_04_08_hd _1600

Niet alleen het design maakt deze hoge Magista voetbalschoenen onderscheidend van andere kicksen. Wat te denken van enkele overweldigende technieken die Nike heeft toegepast. Dit maakt jou de meedogenloze creatieve voetballer die je altijd al had willen zijn. Zo is de bovenkant van de Nike Magista Obra II Dark Lightning schoenen opgebouwd uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, komt niet tot uiting komt in een 3D structuur (de honingraat structuur). De bovenlaag kent een vernieuwde 'Ball-texture' die minder opvallend is, maar wel een grover ontwerp kent en zorgt voor een perfect balgevoel. De bovenlaag kent vanaf nu meer reliëf. Het voordeel hiervan is dat de bal nog preciezer aanvoelt bij een schot of aanname. In de vernieuwde bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. Duurzaamheid ten top! Kenmerkend aan de Nike Magista Obra II schoenen is de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De nieuwe generatie Obra voetbalschoenen kent een vernieuwde Dynamic Fit Collar. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. Deze update leidt tot nog meer comfort. Ook geeft dit de enkel en het onderbeen nog meer bewegingsruimte. Bovendien zijn in de enkelsok meshgaatjes verwerkt voor een nog betere ventilatie. Verder bevat de achterkant van de Magista's uit de Dark Lightning Pack een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Ook kennen deze voetbalschoenen een vernieuwde zoolplaat die 4 rechthoekige en 10 ronde noppen kent. De noppen hebben verschillende vormen op verschillende plaatsen op de zool van de schoen. Deze bodemplaat is zo ingericht dat de zool ondersteunt bij een krachtige versnelling. Bovendien zorgt de noppenconfiguratie ervoor dat spelers die op deze schoenen spelen nog beter kunnen reageren op veranderende situaties!

HO16_GFB_Dark _Lightning _Magista _Obra _FG_02_08_hd _1600

Nike Magista Obra II Dark Lightning voetbalschoenen kopen

Wil jij jezelf verzekeren van deze Nike Magista Obra II Dark Lightning voetbalschoenen? Wacht niet langer, ga direct naar de online Nike STORE en ga Manchester City ster Kevin de Bruyne achteraan! De adviesverkoopprijs van deze schoenen is € 300,-. Goedkopere varianten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar. Let op: deze schoenen bevatten minder geavanceerde technieken.