25 augustus 2016

Nike Magista Obra II Anti-Clog voetbalschoenen opnieuw gelanceerd

Nike heeft haar revolutionaire Anti-Clog pack opnieuw gelanceerd. De tevens revolutionaire eerste versie uit de Nike Magista Obra II collectie maakt onderdeel uit van dit pack. Allereerst beschrijven we nogmaals het design van deze voetbalschoenen uit het vernieuwde Anti-Clog pack. De eerste Nike Magista Obra II uit het Anti-Clog pack kennen een opvallend en flamboyant uiterlijk en zijn ontworpen als een organisch verlengstuk van de voet. Sterspelers als Götze, Matuidi en Luiz schitteren op deze voetbalschoenen. Het design van deze Obra's II kent een overwegend fel gele bovenlaag. Ook zijn de schoenen turquoise en rode details rijk. Op de voorvoet komt een rode gloed terug, terwijl rond de hak een turquoise gloed terugkomt. Deze gloed geldt als een heatmap die laat zien waar voetballers het meest contact met de bal hebben. Ook de aanwezige Dynamic Fil collar is turquoise van kleur. Verder kent dit design een zwarte Nike swoosh langs de buitenkant en kent de binnenkant een kleine zwarte Nike swoosh. Ben je benieuwd welke voordelen het revolutionaire Anti-Clog jou bieden? Lees hierover alles over de technieken en materialen die Anti-Clog rijk zijn. Ook beschrijven we de belangrijkste technieken en materialen van de Nike Magista Obra II voetbalschoenen.

Technieken en materialen Nike Magista Obra II Anti-Clog voetbalschoenen 

De nieuwste Magista Obra II voebalschoenen biedt voor het eerst de Nike Anti-Clog tractie technologie. De technologie komt tot uiting op de zoolplaat van de nieuwste Obra's. De voetbalschoenen bevatten een polymeer zooplaat met aanpassingsvermogen wanneer het blootgesteld wordt aan water.  De technologie voorkomt dat modder zich aan de zoolplaat vastbijt. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de voetbalschoen dat een dergelijke technologie is ontwikkeld. Dankzij deze technologie zal je niet meer voorzichtig en langzamer voetballen door de hinder van modder. Je zult tevens meer grip hebben op het veld. De Anti-Clog tractie technologie komt tevens tot uiting in een noppenconfiguratie dat 12 SG ronde noppen met verschillende lengtes bevat. Verder kennen de Nike Magista Obra II Anti-Clog voetbalschoenen wel alle andere materialen en technologiën die de Obra's rijk zijn. Dit betekent dat de Nike Magista Obra II Anti-Clog voetbalschoenen worden gekenmerkend door de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De bovenkant van de Nike Magista Obra II Anti-Clog schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, welke tot uiting komt in 3D structuur (de honingraatstructuur) zorgt voor een perfect eerste balgevoel. In de 3D bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit.

Nike Magista Obra II Anti-Clog voetbalschoenen kopen

De Nike Magista Obra Anti-Clog voetbalschoenen zijn alleen bedoeld voor SG ondergoed en kan je voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen ligt rond de € 275,-! Check andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP!

Nike Magista Obra II Anti -Clog Voetbalschoenen

Nike Magista Obra II Anti -Clog Voetbalschoenen 2

Nike Magista Obra II Anti -Clog Voetbalschoenen 3