26 september 2016

Nike Magista Obra Floodlight voetbalschoenen

De nieuwe Nike Magista Obra voetbalschoenen met enkelsok zijn officieel gelanceerd. Deze nieuwe Magista's met enkelsok maken onderdeel uit van het nieuwe Floodlight pack van het Amerikaanse sportmerk. Nu de dagen korter worden en moeten de sterren nog meer opvallen in het donker en onder de stadionlampen. Alle voetbalschoenen uit de Nike Floodlight Pack bevatten opvallende kleuren, zo ook de nieuwe Magista's, welke reflecteren in het donker. Vanaf nu spelen sterren als Bonucci (Juventus en Italië), Götze (Borussia Dortmund en Duitsland) en Matuidi (Paris Saint Germain en Frankrijk) op deze nieuwe flitsende schoenen van Nike. We bespreken eerst kort hoe deze nieuwe kicksen eruit zien en geven bovendien aan uit welke nieuwe materialen en technieken de schoenen bestaan.

Nu al enthousiast over de nieuwe turquoise Nike Magista Obra voetbalschoenen met enkelsok en fel gele accenten? Deze schoenen scoor je vanaf nu in de officiële NIKE SHOP of in deze STORE

Nike -magista -obra -floodlight -schoenen

Design en materiaal nieuwe groene Nike Magista Obra Floodlight schoenen

De nieuwe Nike Magista Obra voetbalschoenen uit de Floodlight Pack zijn overwegend turquoise gekleurd. Deze kleur wordt door Nike ''Rio Teel genoemd''. Bovendien bevat de schoen navy blauwe accenten, welke terug komen in de enkelsok en de zoolplaat van de schoenen. De swoosh van Nike op de zijkanten van de schoenen is fel geel en dit geldt ook voor het Magista trademark teken aan de achterkant van de voetbalschoenen en de binnenzool van de nieuwe Magista Obra schoenen. De zoolplaat van de nieuwe Magista's is turquoise en bevat een combinatie van ronde noppen in deze kleur en fel gele langwerpige noppen. De nieuwste Magista's zijn weer uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. We bespreken ze hieronder!

Nike -magista -obra -voetbalschoenen -turquoise

De bovenkant van de Nike Magista Obra II schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, komt niet tot uiting komt in een 3D structuur (de honingraat structuur). De bovenlaag kent een vernieuwde 'Ball-texture' die minder opvallend is, maar wel een grover ontwerp kent en zorgt voor een perfect balgevoel. De bovenlaag kent vanaf nu meer reliëf. Het voordeel hiervan is dat de bal nog preciezer aanvoelt bij een schot of aanname. In de vernieuwde bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. Duurzaamheid ten top! Kenmerkend aan de Nike Magista Obra II schoenen is de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De nieuwe generatie Obra voetbalschoenen kent een vernieuwde Dynamic Fit Collar. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. Deze update leidt tot nog meer comfort. Ook geeft dit de enkel en het onderbeen nog meer bewegingsruimte. Bovendien zijn in de enkelsok meshgaatjes verwerkt voor een nog betere ventilatie.

De achterkant van de Magista's uit de Floodlight Pack bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Ook kennen deze voetbalschoenen een vernieuwde zoolplaat die 4 rechthoekige en 10 ronde noppen kent. De noppen hebben verschillende vormen op verschillende plaatsen op de zool van de schoen. Deze bodemplaat is zo ingericht dat de zool ondersteunt bij een krachtige versnelling. Bovendien zorgt de noppenconfiguratie ervoor dat spelers die op deze schoenen spelen nog beter kunnen reageren op veranderende situaties!

Nike -magista -obra -floodlight -voetbalschoenen -groen

Nike Magista Obra Floodlight voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Magista Obra II voetbalschoenen kan je alleen voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen ligt rond de € 275,-! Goedkopere Magista voetbalschoenen van Nike scoor je al vanaf € 50,- in de onderstaande shops. Dit kan voor zowel kinderen als volwassenen en zowel zonder als met enkelsok! Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!