21 september 2015

Nike Magista Obra Electro Flare voetbalschoenen

De nieuwe Nike Magista Obra voetbalschoenen met enkelsok uit de Electro Flare lijn van Nike zijn vandaag officieel gelanceerd! Op deze voetbalschoenen zullen sterren als Mario Götze (Bayern München en Duitsland), Joe Hart (Manchester City en Engeland), David Luiz (Paris Saint Germain en Brazilië) vanaf volgende week schitteren. Alle nieuwe voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn hebben een donkere kleur als hoofdkleur met fel gele details. Deze fel gele details komen vooral tot uiting in het design van een soort verfspatten over de schoenen. De nieuwste Nike Magista Obra voetbalschoenen zijn overwegend donker groen met een donker groene swoosh aan de zijkanten. Deze bevatten een fel gele omranding. Ook de enkelsok is een combinatie van de donker groene kleur met fel gele details. De fel gele details komen ook tot uiting in de zoolplaat aan de onderkant van de nieuwste voetbalschoenen. Uiteraard zijn de nieuwste Magista's met enkelsok ook uitgerust met de nieuwste materialen en technieken. Deze bespreken we hieronder nog even kort.

Techniek & materialen Nike Magista Electro Flare voetbalschoenen

De Magista Obra voetbalschoenen worden traditioneel gekenmerkt door de hoge enkelsok aan de bovenkant. Zoals in de inleiding besproken is deze enkelsok of (zoals het Nike het noemt: ''Dynamic Fit Collar'') donker groen met fel gele details. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. Bovendien zorgt het voor stabiliteit. Uit onderzoek is gebleken dat het bovendien voor meer zelfvertrouwen zorgt bij de spelers die op deze voetbalschoenen spelen. De bovenkant van de Nike Magista Obra schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, welke tot uiting komt in 3D structuur, zorgt voor een perfect eerste balgevoel. Dit wordt ook gefaciliteerd door het feit dat de schoenen geen flap of tong bevatten, waardoor je voeten nog dichter bij de bal zijn. In de 3D bovenlaag van de nieuwe Magista voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn is ook de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De onderkant van de nieuwe donker groene Magista Obra voetbalschoenen is overwegend fel geel. Het onderstel bestaat voor deel een uit nylon en voor een deel uit pebax. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen op veranderende situaties in het veld en je snel los kan maken van je tegenstander. De noppen van de Magista Obra schoenen zijn kegelvormig. Ook dit zorgt ervoor dat je je snel los kan maken van je tegenstander! Hierdoor zijn de Magista voetbalschoenen perfect voor wendbare en creatieve spelers. Check hieronder de foto's van de nieuwste Nike Magista's met enkelsok uit de Electro Flare lijn.

Nike Magista Electro Flare voetbalschoenen kopen

De nieuwe Nike Magista Obra voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn kan je alleen voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen is ongeveer € 275,-! Check ook andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe Nike Electro Flare schoenen in de Nike Magista voetbalshop
of in de online shop van Nike!

Nike -Magista -Electro -Flare -voetbalschoenen -donker -groen

Bovenkant -nike -magista -electro -flare -voetbalschoenen

Onderkant -nike -magista -obra -electro -flare -voetbalschoenen