15 januari 2016

Nike Magista Obra Black History Month 2016 voetbalschoenen

Nike heeft Nike Magista Obra Black History Month voetbalschoenen gelanceerd. De Magista Obra Black History Month voetbalschoenen maken onderdeel uit van de BHM 2016 collectie. De Black History Month 2016 voetbalschoenen zijn gelanceerd onder de slogan "The power of one". Vorig jaar maakte Nike Mercurial Superfly schoenen deel uit van de BHM collectie. Toen had Kevin Prince-Boateng de eer om op de BHM schoenen te schitteren. Dit jaar heeft Matuidi van Paris Saint-Germain en het Franse elftal de eer om de voetbalschoenen exclusief te dragen. Matuidi zal op 6 februari op de Black History Month voetbalschoenen debuteren. Dan neemt PSG het op tegen Olympique Marseille. De voetbalschoenen zijn echter pas vanaf 12 februari verkrijgbaar in beperkte oplage. Het design van de voetbalschoenen haalt zijn inspiratie uit het Afrikaanse continent. Zo bevat de zwarte bovenlaag kenmerkende geometrische motieven en een Pan-Afrikaanse kleurenpalet. Dit palet komt ook terug op de binnenzool. De binnenzool bevat tevens de slogan "The power of one". De zwarte dynamic fit collar kent een grijze uiteinde. Daarnaast kent de hak het logo van Black History Month. Het design van de limited edition Magista Obra voetbalschoenen kent verder een zwarte loopzool en zwarte veters. Benieuwd welke voordelen deze voetbalschoenen jou opleveren? Lees het hieronder!

Kenmerken Nike Magista Obra Black History Month 2016 voetbalschoenen

De Nike Magista Obra voetbalschoenen worden traditioneel gekenmerkt door de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De bovenkant van de Nike Magista Obra schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, welke tot uiting komt in 3D structuur, zorgt voor een perfect eerste balgevoel. In de 3D bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De onderkant van de Magista Obra voetbalschoenen bestaat voor deel een uit nylon en voor een deel uit pebax. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen op veranderende situaties in het veld en je snel los kan maken van je tegenstander. De noppen van de Magista Obra schoenen zijn kegelvormig. Ook dit zorgt ervoor dat je je snel los kan maken van je tegenstander! Check hieronder de foto's van de nieuwste Nike Magista Obra voetbalschoenen.

Nike Magista Obra Black History Month 2016 voetbalschoenen kopen

De Nike Magista Obra Black Month Friday voetbalschoenen kan je vanaf 12 februari in voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van de Magista Obra's ligt normaliter rond de € 275,-! Verwacht wordt dat de prijs van deze limited edition hoger zal liggen. Check andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike Magista Black Month History Voetbalschoenen (1)

Nike Magista Black Month History Voetbalschoenen 2 (1)

Nike Magista Black Month History Voetbalschoenen 3 (1)

Nike Magista Black Month History Voetbalschoenen 4

Nike Magista Black Month History Voetbalschoenen 5

Nike Magista Black Month History Voetbalschoenen 6

Nike Magista Black Month History Voetbalschoenen 8 (1)

Nike Magista Black Month History Voetbalschoenen 9