Eind deze week (15 april 2016) zal Nike de Anti-Clog collectie lanceren. Van de Anti-Clog lijn maken Nike voetbalschoenen deel uit. De NIke Magista Obra Anti-Clog voetbalschoenen zijn uitgelekt. Uitgelekte foto's op het Engelse blog Footyheadlines.com tonen details van de nieuwe Nike Magista Obra Anti-Clog voetbalschoenen. De nieuwste Anti-Clog Obra's maken deel uit van de eerste generatie Magista Obra schoenen. Wel zijn enkele nieuwe technologieën toegevoegd. Hierover later meer. De voetbalschoenen kennen een ingetogen design. Het design is overwegend glimmend zwart, maar uitingen van het merk Nike bevatten wel opvallende kleuren. Zo kent de Nike swoosh langs de zijkanten een groene omlijning. De swoosh bevat zelf glimmende bronzen en blauwe effecten. Dit geldt ook voor de belettering Magista op de hak. Ook bevat de hak een speciaal Anti-Clog logo. Het design wordt verder gekenmerkt door een zwarte Dynamic Fit collar en een zwarte zoolplaat. Op de zoolplaat komt een zwarte Nike swoosh terug met een groene omlijning. De zoolplaat kent verder gouden en zwarte noppen.

Kenmerken Nike Magista Obra Anti-Clog voetbalschoenen

De nieuwste Magista Obra voebalschoenen biedt voor het eerst de Nike Anti-Clog tractie technologie. De technologie komt tot uiting op de zoolplaat van de nieuwste Obra's. De voetbalschoenen bevatten een polymeer zooplaat met aanpassingsvermogen wanneer het blootgesteld wordt aan water.  De technologie voorkomt dat modder zich aan de zoolplaat vastbijt. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de voetbalschoen dat een dergelijke technologie is ontwikkeld. Dankzij deze technologie zal je niet meer voorzichtig en langzamer voetballen door de hinder van modder. Je zult tevens meer grip hebben op het veld. De Anti-Clog tractie technologie komt tevens tot uiting in een noppenconfiguratie dat 12 SG ronde noppen met verschillende lengtes bevat. Verder kennen de Nike Magista Obra Anti-Clog voetbalschoenen wel alle andere materialen en technologiën die de Obra's rijk zijn. Dit betekent dat de Nike Magista Obra Anti-Clog voetbalschoenen worden gekenmerkend door de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De bovenkant van de Nike Magista Obra Anti-Clog schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, welke tot uiting komt in 3D structuur (de honingraatstructuur) zorgt voor een perfect eerste balgevoel. In de 3D bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit.

Nike Magista Obra Anti-Clog voetbalschoenen kopen

De Nike Magista Obra Anti-Clog voetbalschoenen zijn alleen bedoeld voor SG ondergoed en kan je voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen ligt rond de € 275,-! Check andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike -magista -obra -anti -clog -voetbalschoenen

Nike -magista -obra -anti -clog -voetbalschoenen 2

Nike -magista -obra -anti -clog -voetbalschoenen 3

Nike -magista -obra -anti -clog -voetbalschoenen 4