Nike Magista Obra 2 Revolution Pack voetbalschoenen

NIEUW! Nike Magista Obra 2 Revolution voetbalschoenen. Ongekend vette voetbalschoenen die een ode vormen aan de Nike Air Max. Deze Magista Obra kicksen maken deel uit van het Revolution Pack. Nike Air Max tot de max., want ook het design haalt inspiratie uit het design van deze iconische sneakers. Nauwkeuriger gezegd. Deze nieuwste Nike Magsita Obra 2 schoenen halen inspiratie uit de Air Max 97. Voetballers en sneakers zijn toch al een perfecte combinatie. Dus waarom geen voetbalschoenen voor sterspelers als De Bruyne, Vidal en Götze met een sneakerprint? Meer weten? Lees alle ins en outs nu!

Ben jij die creatieve spelverdeler die ook helemaal gek is van sneakers? Dan zijn deze voetbalschoenen jou op het lijf geschreven. De Nike Magista Obra 2 Air Max 97 voetbalschoenen kan je direct kopen in de officiële online store van NIKE.

SP17_GFB_Revolution _Pack _848647-060_NIKE_MAGISTA_OBRA_II_FG_5_8_original

Grijs, zilver, wit en rood. Kleuren die we ook al terug zagen komen op de te gekke Nike Mercurial Superfly V Nike Air Max 90. Ook in het design van de Nike Magista Obra 2 Air Max 97 voetbalshoenen staan deze kleuren centraal. De bovenlaag is overwegend grijs. Langs de zijkanten lopen allerlei in het oog springende zilveren en witte golven. Dit patroon komt ook op de neus en hak terug. Verder kennen deze Nike Air Max 90 kicksen een zwarte hak. De zoolplaat kent tevens een zwarte omlijning, maar is overwegend wit. De noppen kennen rode uiteinden. Ook de Nike Swoosh langs de zijkant is rood. Deze is klein van formaat.

SP17_GFB_Revolution _Pack _848647-060_NIKE_MAGISTA_OBRA_II_FG_1_8_original

De Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen zijn de meest hoogwaardige Dynamic Fit Magista. De voetbalschoenen zijn voor er voor echte spelverdelers. Het design mag dan wel creatief zijn. Dat zijn de technieken en materialen die deze kicksen rijk zijn zeker ook! Als je barst van meedogenloze creativteit, dan kan jij helemaal los gaan op deze schoenen. Wij lichten de belangrijkste materialen en technieken even voor jou toe!

SP17_GFB_Revolution _Pack _848647-060_NIKE_MAGISTA_OBRA_II_FG_3_8_original

Nike Magista Obra 2. Een van de voornaamste kenmerken van deze hoge Magista's is de vernieuwde enkelsok. Deze sok wordt ook wel enkelkraag of Dynamic Fit collar

 genoemd en valt strak om de enkels. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat de voet en de enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Het doel hiervan is dat je bewuster bent van je voeten en daardoor meer controle aan de bal hebt, inlcusief een flexibelere beweging. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. Deze update leidt tot nog meer comfort, omdat deze volledig is afgesteld op de anatomie van de voet en enkel van een spelverdeler. Verbazingwekkend! Ook geeft dit de enkel en de onderbeen nog meer bewegingsruimte. Zo ben je dynamischer en kan je je creativiteit helemaal kwijt. Ook zorgt dit voor een perfecte lockdown. De bovenlaag van deze kicksen is voorzien van een te gekke 'Ball-texture'. Het doel: een nog betere balcontrole en meer precisie in het passen en schieten! De 3D-texture is minder opvallend, maar versierd wel een grover ontwerp voor meer reliëf. Hoe werkt het? Nike heeft de gebieden geanalyseerd waar de voet het meest in aanraking komt met de bal. Op deze gebieden is het 3D-texture dikker met een maximale dikte tot 4,5 mm. Het laat je tastzin beter communiceren. De gruwelijke innovatie is een toevoeging aan de Flyknit technologie, ook wel gezien als de voorloper van het blote-voetengevoel. Een ander element van de technologie is Flywire. Het Flywire systeem versterkt het te gekke 'Ball-texture' door ervoor te zorgen dat je altijd een aansluitende pasvorm en flexibele ondersteuning hebt. Dribbelen, wenden, keren, passen, schieten. Je wordt nooit meer belemmerd in jouw handelingen bij het aantrekken van de Magista schoenen. Daarnaast zijn de Nike Magista voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde All Conditions Control technologie (ACC). ACC zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. Wanneer het regent, loopt er geen water in de schoenen. Een consistente controle. Heerlijk! Wil je nog meer weten over de materialen en technieken die Nike heeft toegepast op de hoge Magista's? Check het op de speciale Nike Magsita Obra pagina van Voetbal-schoenen.eu! 

SP17_GFB_Revolution _Pack _848647-060_NIKE_MAGISTA_OBRA_II_FG_4_8_original

Genoeg geluld. Ben je onder de indruk van deze Nike Magista Obra 2 Revolution Pack voetbalschoenen? Zorg dat jij de eerste in je team bent die deze iconische voetbalschoenen hebt! Hoe? Ga naar de officiële online store van NIKE en SCOOR ze! Scoor jij liever oudere modellen tegen een gunstig prijsje? Versnel je dan naar de online Voetbalshop! Ze hebben nu SALE.