Revealed: Nike Magista Obra 2 Motion Blur voetbalschoenen

Nike Magista Obra 2 Motion Blur voetbalschoenen. De nieuwe spelmakers van sterren als De Bruyne, Vidal en Götze. De voetbalschoenen zijn gisteren gelanceerd en nu al zullen deze sterren erop schitteren. Deze Nike Magista Obra 2 maken jou helemaal klaar voor het voorjaar. Een voorjaar waar de zon weer schijnt en waarin we afscheid nemen van donkere kleuren, want deze kleuren horen nou eenmaal bij herfst en winter. Fris is het helemaal!

Ben jij die spelverdeler die met een betere pasvorm een nog nauwkeurige balbehandeling hebt en beweeglijker is op het veld? Dit zijn dan ongetwijfeld DE voetbalschoenen voor jou! Koop deze heerlijk frisse Nike Magista Obra 2 Motion Blur voetbalschoenen in de officiele online shop van Nike 

en volg jouw idolen!

Ook in het design van deze Motion Blur voetbalschoenen gaat wit gepaard met een opvallende frisse kleur. De voetbalschoenen zijn officieel de opvolger van de Nike Magista Obra 2 Radiation Flare voetbalschoenen. De fluorescerend gele details op deze Motion Blur Magista's springen gigantisch in het oog. Het gevolg; een fris effect dat zeker tot tevredenheid leidt bij de mooi-weer-voetballers onder ons. Zo ben je weer helemaal het mannetje op het middenveld. Deze felle frisse details komen terug op de hak, zoolplaat, veters, rond de instap, noppen en Dynamic Fit Collar. De Nike swoosh langs de zijkanten is zwart. Deze Nike Magista Obra 2 Motion Blur vormen zo een subtiele opvolger van de Nike T90 Laser Clash Stormed Euro2012 voetbalschoenen. Dit zijn de meest legendarische T90 Laser kicksen aller tijden. Zijn 'opvolger' mag er echter helemaal wezen. Laat die zon maar schijnen!

SU17_GFB_Motion Blur Pack _844595-109_NIKE MAGISTA II OBRA DF FG_2_8

Wat zorgt er dan voor dat spelverdelers op deze voetbalschoenen kunnen excelleren? Een Dynamic Fit Collar en een 3D-texture bovenlaag als toevoeging aan de Flyknit technologie zijn hier mede verantwoordelijk voor. De Dynamic Fit Collar zorgt er namelijk voor dat de voet en de enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Het doel hiervan is dat je bewuster bent van je voeten en daardoor meer controle aan de bal hebt, inlcusief een flexibelere beweging. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. Deze update leidt tot nog meer comfort, omdat deze volledig is afgesteld op de anatomie van de voet en enkel van een spelverdeler. Verbazingwekkend! Ook geeft dit de enkel en het onderbeen nog meer bewegingsruimte. Zo zorgt dit voor een perfecte lockdown. Ook nieuw aan de sok is dat het materiaal rondom de botten van de enkels dikker is, zodat deze beter beschermt. Waar voorheen de Magista's op de bovenlaag een honingraat structuur kenden, daar zijn de Magista Obra 2 voetbalschoenen nu voorzien van een te gekke 'Ball-texture'. Het doel: een nog betere balcontrole en meer precisie in het passen en schieten! De 3D-texture is minder opvallend, maar versierd wel een grover ontwerp voor meer reliëf. Hoe werkt het? Nike heeft de gebieden geanalyseerd waar de voet het meest in aanraking komt met de bal. Op deze gebieden is het 3D-texture dikker met een maximale dikte tot 4,5 mm. Het laat je tastzin beter communiceren en stimuleert het heerlijke blote-voeten-gevoel. Heerlijk! Ben jij benieuwd naar alle technieken en materialen die de Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen rijk zijn? Check onze speciale Nike Magista Obra 2-pagina voor alle ins en outs! 

SU17_GFB_Motion Blur Pack _844595-109_NIKE MAGISTA II OBRA DF FG_6_8

Nike Magista Obra 2 Motion Blur kopen?

Helemaal onder de indruk geraakt van deze nieuwe Nike Magista voetbalschoenen met Dynamic Fit Collar? Scoor ze dan in DE store van Nike. Ze kennen een prijs van € 290,-. Zoek jij goedkopere voetbalschoenen. Je scoort al Magista's vanaf € 50,-.