3 november 2016

Nike LunarEpic Shield hardloopschoenen

Nike heeft weer een revolutionaire hardloopschoen gelanceerd, de Nike LunarEpic Flyknit Shield hardloopschoenen. Toen het productteam van Nike twee jaar geleden begon met het ontwikkelen van de Nike LunarEpic Flyknit hardloopschoenen was het doel een hardloopschoen te ontwikkelen met een perfecte fit, een naadloos gevoel en een perfecte demping die zich aanpast aan het bewegende lichaam. De nieuwe Nike LunarEpic Shield hardloopschoenen hebben hetzelfde doel, maar gaan nog een stapje verder. Aan deze schoenen is een speciale ''all weather constructie'' toegevoegd, waardoor hardlopers zorgeloos kunnen gaan sporten in de verschillende seizoenen van het jaar, zonder rekening te houden met veranderende weersomstandigheden. We bespreken hieronder de voordelen van deze nieuwe hardloopschoen van Nike.

Nu al enthousiast over de nieuwe Nike Lunar Epic Shield hardloopschoenen? Deze kan je vanaf nu exclusief kopen in deze SHOP!

Lunar -running -hardloopschoenen

De nieuwste editie van de Nike LunarEpic Flyknit Shield hardloopschoenen heeft een opvallende kleur. Deze is namelijk overwegend turquoise gekleurd. Dit is een zelfde kleur als het nieuwe Barcelona 3e shirt voor 2016-2017. Het bovenwerk van de nieuwe running schoenen bestaat uit een Flyknit materiaal. Groot voordeel van dit materiaal is dat het zich naadloos vormt naar de vorm van de voeten.

Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met een extra laagje. Dit is de zogenaamde waterafstotende coating, die ervoor zorgt dat je droogt blijft tijdens trainingen in de winter. Een ander kenmerk van de nieuwe hardloopschoenen van Nike is de Lunarlon middenzool. In deze zachte zool is een speciaal effect verwerkt. De zool bevat namelijk dunne gelaserde inkepingen/lijnen aan de zijkanten van de voet. Deze vouwen samen bij de afwikkeling van de voet en zorgt daarmee voor een perfecte overgang van de de hak naar de tenen. Ook de onderzool bevat nieuwe technieken. Zo is de zool uitgerust met Lunarlon noppen op strategische plaatsen. Dit zorgt voor doelgerichte demping en biedt bovendien grip op verschillende ondergronden.

HO16_RN_Lunar Epic _Flyknit _Shield _W_Hero _V8_hd _1600

De veters van de nieuwe schoenen zijn ook turquoise gekleurd en in deze veters zijn ook de zogenaamde flywire kabel geïntegreerd, wat weer helpt qua betere en dynamische pasvorm. Een andere kenmerk van de hardloopschoenen is natuurlijk de enkelsok, waardoor de hardlopers zich nog meer bewust zijn van de overgang van de enkels naar de voeten. Bovendien zorgt deze dynamic fit collar voor nog meer stabiliteit. De schoenen worden helemaal afgemaakt door een flitsende gouden swoosh van Nike. Een gouden swoosh zagen we eerder al terug komen in het nieuwe Paris Saint Germain 3e shirt.

HO16_RN_Lunar Epic _Flyknit _Shield _W_Detail 1_V1_rectangle _1600

Ben je geïnteresseerd in de nieuwe revolutionaire hardloopschoenen van Nike, deze kan je vanaf een bedrag van € 140,- scoren in de onderstaande shops! Directe levering gegarandeerd en retourneren tot 30 dagen!

Scoor deze nieuwe Nike LunarEpic hardloopschoenen in deze SHOP!


HO16_RN_Lunar Epic _Flyknit _Sole _W_Hero _V5_rectangle _1600