22 september 2015

Nike brengt zwarte Academy voetbalschoenen 2015 opnieuw uit

Nike heeft vandaag geheel onverwachts het Blackout Academy Pack 2015 weer op de markt gebracht. De Nike Academy Pack voetbalschoenen zijn vanaf vandaag (22 september 2015) weer verkrijgbaar. Alle schoenen uit deze lijn zijn geheel zwart. Deze lijn van Nike komt voort uit het gelijknamige opleidingsinstituut van het Amerikaanse sportmerk, welke al veel talenten heeft opgebracht, die momenteel ook bij grote clubs spelen. Alle spelers van de Nike Academy hebben de nieuwe schoenen getest, zelfs voordat grote spelers deze hadden gedragen. De lijn van Nike vormt een ode aan de eerste voetbalschoenen, die Nike van iedere lijn lanceerde: de Hypervenom, de Magista, de Mercurial en de Tiempo's. Alle voetbalschoenen uit deze Academy Pack zijn geheel zwart met hier en daar reflecterende en een aantal felle details. Hieronder bespreken we kort de voetbalschoenen uit de Academy Pack lijn van Nike. Hieronder kan je de foto's vinden van de zwarte schoenen. Opvallend is dat de Nike Hypervenom I Academy Pack voetbalschoenen niet opnieuw op de markt zijn gebracht door Nike. Hier tegenover staat dat Nike nieuwe Nike Hypervenom Phantom II Academy Pack voetbalschoenen heeft gelanceerd.

Informatie Nike Academy voetbalschoenen

De zwarte Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen zijn nieuw in het Academy Pack. De zwarte Hypervenom bevat een enkelsok. Deze schoenen zijn geheel zwart met een Nike swoosh die doorloopt tot over de voorkant van de schoenen. De omranding van de swoosh heeft een reflecterend design, zodat spelers die op de zwarte Hypervenoms voetballen opvallen, wanneer zij op deze schoenen schitteren. Langs de zijkanten loopt tevens een reflecterend zig-zag design. Meer informatie over de Nike Hypervenom voetbalschoenen uit deze lijn kan je hier vinden.

De Superfly uit de Academy pack is geheel zwart  met reflecterende details rondom de swoosh van Nike op de zijkanten van de voetbalschoenen en rondom het Mercurial trademark teken op de achterkant van de nieuwe schoenen. De binnenzool van deze nieuwe Mercurials zijn fel groen, evenals de noppen aan de onderkant van de schoenen. Verder wordt de Nike Mercurial Superfly uiteraard gekenmerkt door de enkelsok aan de bovenkant van de schoenen. Meer over deze lijn kan je hier vinden.

De Tiempo Legend V voetbalschoenen mogen niet ontbreken in deze zwarte collectie van Nike. Ook deze schoenen, gemaakt van een super zacht kangoeroeleer zijn geheel zwart met fel gele noppen aan de onderkant en een fel gele binnenzool. Bovendien geeft de omranding van de Nike swoosh op de zijkanten van de voetbalschoenen een reflecterend effect, evenals het Tiempo trademark teken op de schoenen. Meer technische informatie over de zwarte Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen kan je hier vinden.

Als laatste bespreken we Nike Magista Obra's uit de Academy collectie. Ook deze zijn geheel zwart met reflecterende en fel gele details. De Magista's worden evenals de Nike Mercurial Superfly schoenen gekenmerkt door de tongloze enkelsok aan de bovenkant van de schoenen. De binnenzool van de Magista Obra's is geheel fel geel, evenals de noppen aan de onderkant van de schoenen. Ook de omranding van het Nike logo op deze schoenen geeft een reflecterend effect. Check meer technische informatie over de geheel zwarte Nike Magista Obra voetbalschoenen hier.

Nike Academy Pack voetbalschoenen kopen

Alle voetbalschoenen uit de zwarte Academy Pack van Nike kan je vanaf nu exclusief kopen in de online voetbalschoenenshop van Nike. Zonder verzendkosten en uiteraard een directe levering!

Koop het hier...
en deel hieronder je mening!

Zwarte Nike Hypervenom Phantom II Voetbalschoenen (1)

Zwarte Nike Tiempo V Voetbalschoenen 2015

Zwarte Nike Magista Obra Voetbalschoenen Academy Pack